reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Dzień Dobry!!!
Kic na posterunku - tak ma być ;-)
Surv, żyjecie?
Ledwo co...

Madzia, współczuję nocki, u nas tym razem cała przespana, ale należało nam się po poprzedniej z pobudkami

Tosika, wysypka pewnie od alergii, a 37 to nie gorączka, więc się nie przejmuj - zresztą do dziś pewnie już przeszlo, co?

Post, no Cinek od urodzenia takich sztuk dokonuje, że szczęka opada, więc ja się wcale nie zdziwię, jak nam za miesiac napiszesz, że sam chodzi, a za dwa, że sam poleciał do sklepu po bułki

Dobra, idę się ogarnąć i popracować, póki Flo bawi się w samochodzik i z głośnym brum brum lata w kółko po pokoju:-)
Madzia no to bogate słownictwo już ma MAciuś:-) Jak ja bym chciała żeby MAks już coś mówił.
Surv przesada żeby nie można było dodzwonić się przez cały dzień do przychodni.
Kic zgadzam się z tobą, że ja też wolę ubrać dziecko cieniej niż za grubo.
Kaja to ty nauczycielką biologi jesteś?
Post to z Cinka dopiero kawał chłopa roczku nie ma a już rozmiar 80
A ja wczoraj jednak byłam w pracy. Mama zadzwoniła że załatwiła wszystkie sprawy, więc mogłą przypilnować Maksa, po południu na dworze, ale ten diabełek mój latał jak oszalały, oczywiście uciekał i w ogóle mnie nie słuchał
Surv przesada żeby nie można było dodzwonić się przez cały dzień do przychodni.
Kic zgadzam się z tobą, że ja też wolę ubrać dziecko cieniej niż za grubo.
Kaja to ty nauczycielką biologi jesteś?
Post to z Cinka dopiero kawał chłopa roczku nie ma a już rozmiar 80

A ja wczoraj jednak byłam w pracy. Mama zadzwoniła że załatwiła wszystkie sprawy, więc mogłą przypilnować Maksa, po południu na dworze, ale ten diabełek mój latał jak oszalały, oczywiście uciekał i w ogóle mnie nie słuchał
witajcie moje drogie
jak ja dzisiaj mam optymistyczny nastrój, to pewnie przez fryzjera
bo mam zrobione kilometrowe odrosty i ściachana troche jeszcze przez miszcza
tak trochę się dziwiłam, bo ciachał i ciachał te moje pięć włoskow i się pytam ile mu wychodzi cięcie takich normalnych wlosów (czyt. gęstych) a on, że tyle samo, ponieważ on mi ciacha tak a co bym nie miała problemów z układaniem i a co by efekt był puszystych włosów
;-) wiecie jest niezły, no i nie dziwię się , że on miszczem swiata jest
no ale później M mi humor zepsół, bo zadzwonił, że przysłali kosztorys ogrzewania i wyszedł bagatela 80 tys
a to dopiero początek
Surv no wlaśnie nie przeszlo
dalej ma czerwone policzki i takie cieplutkie
o co biega?? aaa i rączki też są w plamkach? a co do zabawy Twojej Flo, to moja Tośka identycznie się bawi
no ekshibicjonistki jedne

Kaja a fuj o robalach uczysz?
Madzia no Twój Macio niezly jest:-) może i dobrze, ze moja Tosia tak niewiele mówi
Kic burza u was była?? oj to pewnie dzisiaj u nas będzie
Post rzeczywiście Cinek jest dużaśny:-) i dawaj dawaj foty
no to wyjazd służbowy z jedenj strony cieżki będzie dla Ciebie (bo pierwsza "taaaka" rozłąka) a z drugiej wrócisz do życia towarzyskiego;-)
lece chłodnik konczyć, do wieczorka:-)
jak ja dzisiaj mam optymistyczny nastrój, to pewnie przez fryzjera

Surv no wlaśnie nie przeszlo

Kaja a fuj o robalach uczysz?

Madzia no Twój Macio niezly jest:-) może i dobrze, ze moja Tosia tak niewiele mówi

Kic burza u was była?? oj to pewnie dzisiaj u nas będzie

Post rzeczywiście Cinek jest dużaśny:-) i dawaj dawaj foty

lece chłodnik konczyć, do wieczorka:-)
Hej lasencje. Czytam tylko was ostatnio- zmogło nas z tymim chorobowo i ledwo ręke w stanie byłam podnieść. Tymi już prawie ok ja dochodzę do siebie powoli- wiadomo mało co na poprawe mogę jeść.
tosika to naprawdę sporo zza ogrzewanie. Pewnie podłlogówki dowaliiły cene. A zastanawialiście się nad pompą ciepłą- są na to spore dotacje z unii a bardzzo ekonomiczne toto. A co do Tosieńki hmmm...przejdze
Domek superzasty. Tylko ogród trza gotować...
Dla mnie to podstawa w domku.
Pal licho kuchnia i łazienka one nie rosną hehehe:-)
Post no to masz gigancika. Będzie miał kto bronić siostry.
madzia ee tam takie duupa, będzie gorzej
. Mi teraz takie kwiatki Pyś nieraz przyniesie, że głowa boli. Ale fajnie że mówi. Mój m niby ubiiera ok ale też czasem zapomni młodemu bluzy albo pozwoli mu iść do przedszkola w gumiakach
surv tymi też ekshibicjonista. Jak raz na godzinę nie ściągie chociaż koszulki lub skarpetek to jest chory. A brat mu z chichotem asystuje
Kasia Olga bidulka, dobrze,że tylko siniaki. Tymek nałogowo ubiera buty innych i zawsze mam wtedy stracha, że fiknie.
kaja brrr jeszcze pamiętam ten temat o robakach, pozstawił na mnie piętno hehe
Mój mały jest zdecydowanie techniczny. Dziewczyny, mieliśmy podłączne do ładowania autko takie na akumulator za winklem w ogrodze. Tymi sobie w nim siedział, ja wieszałam prane. Za chwille słysze bruum i młody jedzie
. Słuchajcie,wpadło mu do łepka i w tempie ekspresowym (chwilunie nie patrzyłam) odłączył auto od ładowania. Podniósł maskę, odpiął ładowarkę i spiął poprawnie kabelki w środku a mi to chwilke zajmuje i się mylę a noga z elektronki nie jestem
Potem wrócił za kierownicę, zapal pasy
powłączał co trza było, zapiął bieg i dostał do sprzęgła -rsnie hehehe. Zwykle z Patrykiem jako pasażer jeździ. dobrze, że toto nie takie szybkie ale motorek w tyłku miałam
.
A dzisiaj siedze i pisze zaległego maila do kumpeli która jest w stanach a tu telefon- koza wróciła wcześniej

tosika to naprawdę sporo zza ogrzewanie. Pewnie podłlogówki dowaliiły cene. A zastanawialiście się nad pompą ciepłą- są na to spore dotacje z unii a bardzzo ekonomiczne toto. A co do Tosieńki hmmm...przejdze

Domek superzasty. Tylko ogród trza gotować...

Pal licho kuchnia i łazienka one nie rosną hehehe:-)
Post no to masz gigancika. Będzie miał kto bronić siostry.
madzia ee tam takie duupa, będzie gorzej

surv tymi też ekshibicjonista. Jak raz na godzinę nie ściągie chociaż koszulki lub skarpetek to jest chory. A brat mu z chichotem asystuje

Kasia Olga bidulka, dobrze,że tylko siniaki. Tymek nałogowo ubiera buty innych i zawsze mam wtedy stracha, że fiknie.
kaja brrr jeszcze pamiętam ten temat o robakach, pozstawił na mnie piętno hehe
Mój mały jest zdecydowanie techniczny. Dziewczyny, mieliśmy podłączne do ładowania autko takie na akumulator za winklem w ogrodze. Tymi sobie w nim siedział, ja wieszałam prane. Za chwille słysze bruum i młody jedzie

A dzisiaj siedze i pisze zaległego maila do kumpeli która jest w stanach a tu telefon- koza wróciła wcześniej

witam kochane
ale się dzieje a ja normalnie czasu nie mam coby na kompie siedziec i Was czytać
dzis ostatnia wizyta w centrum oparzen i jestem zadowolona bo teraz tylko kontratubeks i powinno nie być sladów
teraz po dniu wrażeń w przychodni dziecię śpi - a burza jakaś przechodzi wiec ciśnienie sprzyjające drzemce:-)
za tydzień lecimy na wakacje i już nie mogę doczekać się słońca - ponoć maj mam być właśnie taki byleee
Haszi normalnie szacun dla Tyma - nawet biegi umie wbić
widzę , ze pociechy coraz bardziej samodzielne i wygadane
u nas dalej po swojemu z wyrazem co drugie "brum brum" i "auto" a tak bym chciała sobie już z nim pogadać na poważnie;-)
Post to Cinek chłop jak się patrzy 80 rozmiar
Kate gratki i oby umowa jak najkorzystniejsza
oki spadam poczytac inne watki
ale się dzieje a ja normalnie czasu nie mam coby na kompie siedziec i Was czytać
dzis ostatnia wizyta w centrum oparzen i jestem zadowolona bo teraz tylko kontratubeks i powinno nie być sladów
teraz po dniu wrażeń w przychodni dziecię śpi - a burza jakaś przechodzi wiec ciśnienie sprzyjające drzemce:-)
za tydzień lecimy na wakacje i już nie mogę doczekać się słońca - ponoć maj mam być właśnie taki byleee
Haszi normalnie szacun dla Tyma - nawet biegi umie wbić

widzę , ze pociechy coraz bardziej samodzielne i wygadane

Post to Cinek chłop jak się patrzy 80 rozmiar

Kate gratki i oby umowa jak najkorzystniejsza
oki spadam poczytac inne watki
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ale cisza, czyżby zaczęły się wakacje i nikt mi nie powiedział?:-)
Flo dziś powędrowała do żłobka, bo przeziębienie przeszło...zastanawiam się, czy to jakaś alergia nie była, bo w niedzielę tarzałyśmy się po łące pełnej dmuchawców? No cóż, trzeba się będzie wytarzać jeszcze raz, żeby sprawdzić
Dziś idę w końcu do ortopedy, może coś poradzi na ten ból...choć pewnie zleci jakieś badania najpierw, no i rehabilitację, na którą nie mam kiedy iść
Hashi, no niezły mechanik z Tymka
Moze na wszelki wypadek załóżcie dodatkową kłódkę na garaż, bo Wam któregoś dnia mlody na przejażdżkę się urwie:-)
Renia, wakacji oczywiście zazdroszczę
A przypomnij, gdzie jedziecie?
Kicrym, a Ty nie w pracy, czy dzis nie dało się dzieciaków w łazience zamknąć, zeby spokojnie na BB posiedzieć?
U nas z gadaniem w końcu jakieś postępy...i pierwsza kompromitacja w postaci okrzyku "tata jeeeeest" na widok listonosza

Dobra, zmykam do pracy, dziś kończę kolejne wielkie zlecenie i mam cichą nadzieję, że może już do końca tygodnia spokój będzie?
Miłego dnia!
Flo dziś powędrowała do żłobka, bo przeziębienie przeszło...zastanawiam się, czy to jakaś alergia nie była, bo w niedzielę tarzałyśmy się po łące pełnej dmuchawców? No cóż, trzeba się będzie wytarzać jeszcze raz, żeby sprawdzić

Dziś idę w końcu do ortopedy, może coś poradzi na ten ból...choć pewnie zleci jakieś badania najpierw, no i rehabilitację, na którą nie mam kiedy iść

Hashi, no niezły mechanik z Tymka

Renia, wakacji oczywiście zazdroszczę

Kicrym, a Ty nie w pracy, czy dzis nie dało się dzieciaków w łazience zamknąć, zeby spokojnie na BB posiedzieć?

U nas z gadaniem w końcu jakieś postępy...i pierwsza kompromitacja w postaci okrzyku "tata jeeeeest" na widok listonosza

Dobra, zmykam do pracy, dziś kończę kolejne wielkie zlecenie i mam cichą nadzieję, że może już do końca tygodnia spokój będzie?

Hej!
Haszi no gigant po prostu z Tymka jak nic
Zdrówka dla was!
Tosika no to dopiero początek z urządzaniem
,a ceny są czasem z kosmosu.
Survivor teraz faktycznie rózne rośliny zaczynają pylić,ale oby to jednak alergia nie była
Renia,ale ci zazdroszczę tych wakacji
U nas dzisiaj nocka spoko,tylko jednak pobudka,za to mi sie pająki śniły
Maciek coraz więcej mówi i dużo słowek ze żłobka przynosi,np.wczoraj podałam mu kolację do stolika,a on mówi "o pajówka i chebek"
Ja go nie uczyłam parówki
A z tą dupą jakoś będziemy walczyć,za każdym razem go poprawiam "pupa".Jestem w ogóle w szoku,bo co dzień to dłuższe zdania i nowe wyrazy,aż sie zastanawiam czym mnie dzisiaj zaskoczy,taki słowny bum ma teraz
Czasem już potrafi odpyskować.Ostatni mówie do K "trzymaj go mocno,zeby przez balkon nie wypadł",a mały do mnie "cichooo mamusia"
Haszi no gigant po prostu z Tymka jak nic

Tosika no to dopiero początek z urządzaniem

Survivor teraz faktycznie rózne rośliny zaczynają pylić,ale oby to jednak alergia nie była

Renia,ale ci zazdroszczę tych wakacji

U nas dzisiaj nocka spoko,tylko jednak pobudka,za to mi sie pająki śniły

Maciek coraz więcej mówi i dużo słowek ze żłobka przynosi,np.wczoraj podałam mu kolację do stolika,a on mówi "o pajówka i chebek"

reklama
Witam!
Surv

nie, dzisiaj mam na 11

Haszi
no jakas blokade na kierownice załóżcie
Renia oj wściekle zazdroszczę

Madzia no gaduła ci rośnie
Kuba też jak palnie hasłem to szok,ale w większości tylko ja go rozumiem bo często zamienia głoski
np mówi balaba co znaczy labada
a no i ja mówię do Kuby np "moja dupcio" ale nie powtarza tego

Tosika fotę nowej fryzurki chcę
:-)
ja juz obleciałam pół miasta, mocz małemu musiałam zanieśc na kolejne badanie, popłacić rachunki i jakieś lekkie zakupy zrobiłam. Teraz zabieram się za wiosenne sniadanko i fruu do pracy
U nas piekna pogoda - to rozumiem
miłego dnia!
Surv

Haszi

Renia oj wściekle zazdroszczę

Madzia no gaduła ci rośnie

Tosika fotę nowej fryzurki chcę

ja juz obleciałam pół miasta, mocz małemu musiałam zanieśc na kolejne badanie, popłacić rachunki i jakieś lekkie zakupy zrobiłam. Teraz zabieram się za wiosenne sniadanko i fruu do pracy

U nas piekna pogoda - to rozumiem

miłego dnia!