reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

dzień doberek:happy2:
ja znowu na 6:dry: zamieniłam się zmianami, ale w sumie wcześniej w domu będę:-p
Idę odebrać dzisiaj paszport małemu:tak:
miłego, bezdeszczowego dnia!:happy2:

reklama
No właśnie na 'Kawa czy herbata' widziałam, jak w krakowskim ludzi pozalewało....masakra:no: Post, żyjecie??! U nas niby zagrożenia nie ma jeszcze, wczoraj wieczorem na chwile do mamy podjechaliśmy to fachowym okiem powodzianina stulecia rzeki obejrzałam i trochę miejsca jeszcze jest...ale znowu nie aż tak wiele...no nic na 4 poniemieckim piętrze mieszkam, tu nie dojdzie jakby co, tylko zapas wódki trzeba robić, bo 13 lat temu, w tej dzielnicy osiągała fantastyczne ceny:-p

Renia, no właśnie prosimy o zdjęcia - najlepiej jakiś pakiet motywacyjny codzienne rano:-)

Tosika, my też dogrzewamy, bo jest masakrycznie zimno:-( Na szczęście pan od liczników gazowych był akurat tuż przed tym ochłodzeniem, więc rachunek za takie fanaberie przyjdzie dopiero jesienią:-p

Nic, zbieram się, powinnam w końcu na pocztę iść bo mam zaległe aukcje do rozesłania, ale przy takiej pogodzie to wolę chyba negatywa na Allegro niż z domu wypełznąć:-p

witajcie
wspólczuję naszym krakowiankom i śliązaczkom:-:)-:)-:)-( Surv zawsze u nas znajdziesz lokum, ja tam Was chetnie przygarnę;-)
u nas natomiast dzisiaj nie padało:szok: i do tego slońce zaczęło świecić :shocked2:
Renia ależ Ci zazdroszczę:-) koniecznie dawaj znać jak Ci dobrze i czekamy na zdjęcia:tak:
Kic wlasnie przypomniałaś mi, że ja też musze wyrobić paszport małej (bo tamten na rok mielismy) a przecież na poczatku lipca mamy wylot:sorry:

a mnie dzisiaj strasznie łepetynka boli:-( wiecie co ja przenigdy nie miałam problemów z głową (ale to zabrzmialo:-p) a od jakiegos czasu na przeciwbólowych środkach lecę:eek: czyżby to skutki pogodowe?

Surv no niezła powódź dopadła śląsk, oby do was nic nie doszło:confused:
Tosika no my tez mamy ten na rok, bo dziecko musi skończyć 5 lat zeby miało na 5 lat wyrobiony:tak:
U nas obecnie nie pada,ale zimno jest okropnie, kolejny dzień siedzimy w domu:confused:bylismy na mega krótkim spacerze i wymiękłam:zawstydzona/y:

ano żyję
u nas most był zamknięty bo rudawa wylała i problem do miasta dojechać ale dzisiaj już most otwarli i super że go nie zerwało a dużo nie brakowało.Ja wysoko mieszkam więc mnie nie ruszy zwłaszcza że dociążona jestem :)
gorszy problem w Kraku bo wały przeciekają i zalewa ulice, niektórzy znajomi mają ewakuacje i takie tam. No ale dzisiaj przestało padać więc dobrze wróży
młody niestty coś kaszleć zaczął, tatuś dał syropek i zobaczymy (bo tatuś siedzi z dziećmi jako że do pracy nie mógł dojeżdżać)...ech jak ja nie lubię tych chorób..to pewnie Cinek znowu spać nie będzie....a w pracy znowu będę oczy na zapałki stawiać :)

Witam:)
Krakowianki i Ślązaczki trzymajcie się;-)
Post zdrówka dla Cinka:-D
Tosika mnie też ciągle łepetyna napiernicza i już mam dość bo ciągle na prochach jadę bo nie daję rady:eek:

mam dwie dobre wiadomości pierwsza dostałam umowę na rok:-):-):-):-) a druga to dzisiaj wcale nie padało i teraz mamy zajefajną pogodę, dużo słońca i aż żyć się chce:-D:-D:-D:-D Mały został sprzedany Tatusiowi i poszli sobie na podwórko szaleć;-) ja jestem padnięta bo od wczoraj łatwie badania lekarskie do pracy i już mam dosyć:eek: trafiłam na porąbaną lekarkę i zamiast podpisać mi badania (tak jak robili to wcześniejsi lekarze) to kazała mi zrobić szereg badań (rtg płuc, morfologie z rozmazem, jakieś inne wątrobowe itp) i dopiero jutro mam wyniki i wtedy mi podpisze badania:wściekła/y: najgorsze jak wyniki będą złe i coś mi wymyśli:szok: a od jutra mam być w pracy - już nie mogę się doczekać:-p padam z nóg:eek: na dodatek jeszcze muszę pozałatwiać zwrot kosztów podróży do pracy w Urzędzie Pracy, a tam takie ślimaki pracują, że szok:-p jutro to się nalatam:shocked2: nic zmykam Koleżanki bo chce nam się frytek, a nie mamy gotowych, więc ktoś musi obrać ziemniaki:szok::-p miłego wieczoru:-)

reklama
kate gratuluje straszliwie. :-D:-D:-D:-D
Z badań warto skorzystać skoro zakład pracy płaci.

A ja jestem wkurzona bo mi posta którego napisałam przed chwila wcieło. nie ma czasu pisac jeszcze raz bo mi chłopaki chałupę rozwalą. Może się w historii znajdzie:confused:

Do góry