reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, ja też dziękowalam
Jeszcze przed wyjazdem przyszła do nas...co teraz przyszło to nie wiem, bo R nic nie mówi, więc podejrzewam, że w ogóle zapomniał o sprawdzaniu skrzynki
Myśmy w samo południe przejechały się na drugi koniec miasta do kliniki, ale warto było
W końcu udalo się wyżebrać badanie...fakt, że po puszczeniu ściemy "chyba mi wody odeszly", ale dali się nabrać:-) Inaczej niż zwykle tutaj, nie dość, że lekarka, na oko niewiele starsza od Flory, wykonała badanie jak należy, to jeszcze odpuściła zwyczajowe "termin znają tylko niebiosa" i stwierdziła, że jej zdaniem poród w ciągu 3 dni....oby się nie myliła

Dziś moim zdaniem jest kolo 50 stopni....na jutro zapowiadają więcej, w tutejszej TV ogłosili zakaz wychodzenia z domu i wszyscy się stosują najwyraźniej bo w mieście puściutko, oprócz 2 Polek, w tym jedej z wielkim brzuchem grasujących w komunikacji miejskiej:-)
Jeszcze przed wyjazdem przyszła do nas...co teraz przyszło to nie wiem, bo R nic nie mówi, więc podejrzewam, że w ogóle zapomniał o sprawdzaniu skrzynki
Myśmy w samo południe przejechały się na drugi koniec miasta do kliniki, ale warto było
W końcu udalo się wyżebrać badanie...fakt, że po puszczeniu ściemy "chyba mi wody odeszly", ale dali się nabrać:-) Inaczej niż zwykle tutaj, nie dość, że lekarka, na oko niewiele starsza od Flory, wykonała badanie jak należy, to jeszcze odpuściła zwyczajowe "termin znają tylko niebiosa" i stwierdziła, że jej zdaniem poród w ciągu 3 dni....oby się nie myliła

Dziś moim zdaniem jest kolo 50 stopni....na jutro zapowiadają więcej, w tutejszej TV ogłosili zakaz wychodzenia z domu i wszyscy się stosują najwyraźniej bo w mieście puściutko, oprócz 2 Polek, w tym jedej z wielkim brzuchem grasujących w komunikacji miejskiej:-)
mamabartka
...i Natalki :)
Hejka 
Ja na maomencik z pracy klikam:-)
Wróciliśmy z wakacji. Wyjazd super udany. Wszyscy zadowoleni, zdrowi i opaleni.
....tylko powrót do pracy bolesny
Gorąc jak szlag. Na tym 6-tym pietrze spływają ze mnie ostatnie poty. Pacjenci już dawno usmażeni....więc mam loozik
Zdjątka wrzucę na zamknięty jak tylko zgram.
Muszę spływać bo jednak ktoś jeszcze dycha ;-). Buziaki,pa,pa.
MACIUNIU, DZIĘKUJEMY ZA PIĘKNĄ KARTECZKĘ
Ja na maomencik z pracy klikam:-)
Wróciliśmy z wakacji. Wyjazd super udany. Wszyscy zadowoleni, zdrowi i opaleni.
....tylko powrót do pracy bolesny

Gorąc jak szlag. Na tym 6-tym pietrze spływają ze mnie ostatnie poty. Pacjenci już dawno usmażeni....więc mam loozik

Zdjątka wrzucę na zamknięty jak tylko zgram.
Muszę spływać bo jednak ktoś jeszcze dycha ;-). Buziaki,pa,pa.
MACIUNIU, DZIĘKUJEMY ZA PIĘKNĄ KARTECZKĘ
Izabelka
Oski i Wercia
Kicrym doszla
dziekujemy
mąż wlasnie wyslal czesc, mam nadzieje,ze dojdzie szybko
wlasnie pochlaniam kanapki na szybko, bo pakowanie w toku
kupilismy lodowke do samochodu,zeby jedzenie nam nie padlo
Surv trzymam kciuki,zeby wszystko dobrze poszlo
mąż wlasnie wyslal czesc, mam nadzieje,ze dojdzie szybko
wlasnie pochlaniam kanapki na szybko, bo pakowanie w toku
Surv trzymam kciuki,zeby wszystko dobrze poszlo
Witam koleżanki! U nas już 20 na termometrze - oczywiście w cieniu...
Zapomniałam podziękować wczoraj Tymkowi od Haszi i jego rodzince za sliczna kartkę i życzenia dla Olgusi. Oj na tablicy zaczyna brakowac miejsca ;-)
Zapomniałam podziękować wczoraj Tymkowi od Haszi i jego rodzince za sliczna kartkę i życzenia dla Olgusi. Oj na tablicy zaczyna brakowac miejsca ;-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Izabelka, udanego wyjazdu!
Na pocieszenie dodam, że tu w nocy była wściekła wichura, a dziś jest dobre 10 stopni mniej - pewnie do jutra i do Polski ochłodzenie dojdzie
Skutkiem ubocznym wichury zaś jest ....poród
Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Ben urodzi się w ciągu doby...od początku mowiłam, że w urodziny Flory, to nikt mi nie wierzył
Do szpitala jedziemy pod wieczór, chyba, że nastapi gwałtowne przyspieszenie...trochę się stresuję, bo dziś miałam przerażający sen....strasznie złowróżebny, ale mam nadzieję, że to tylko skutek stresu.
Nic, zmykam - już ufarbowalyśmy włosy, zaraz manicure ciężarnej i inne zajęcia odwracające uwagę:-)
Na pocieszenie dodam, że tu w nocy była wściekła wichura, a dziś jest dobre 10 stopni mniej - pewnie do jutra i do Polski ochłodzenie dojdzie
Skutkiem ubocznym wichury zaś jest ....poród
Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Ben urodzi się w ciągu doby...od początku mowiłam, że w urodziny Flory, to nikt mi nie wierzył
Do szpitala jedziemy pod wieczór, chyba, że nastapi gwałtowne przyspieszenie...trochę się stresuję, bo dziś miałam przerażający sen....strasznie złowróżebny, ale mam nadzieję, że to tylko skutek stresu.Nic, zmykam - już ufarbowalyśmy włosy, zaraz manicure ciężarnej i inne zajęcia odwracające uwagę:-)
reklama
Surv, a jednak! Pani lekarka miała rację. Niesamowote poza tym to co piszesz - jak u mnie zaczął sie poród, to nie miałam czasu na nic. Koleżanka za to myślała, że ma, włosy umyła, wysuszyła (już nie ułożyła ;-)) a potem prawie w drodze urodziła ;-)
Trzymam kciuki!!! I daj szybko znać - może sms do KasiDe? ;-) Kurcze, może namów siostrę do wstapienia na nasze forum, bo Ben będzie jak nasze dziecko :-)
Co do upałów, to musimy jeszcze poczekac na spadek temperatury...
Trzymam kciuki!!! I daj szybko znać - może sms do KasiDe? ;-) Kurcze, może namów siostrę do wstapienia na nasze forum, bo Ben będzie jak nasze dziecko :-)
Co do upałów, to musimy jeszcze poczekac na spadek temperatury...