reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej dziewczyny... dotrwałam do dzisiaj w dwupaku...o 17 mam przekazanie mieszkania w końcu!! No ale jeszcze dzisiaj tam nie śpimy bo trzeba trochę pokupować i gdzieś obejrzeć mecz (czyt. u mamy :-p) ... już nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa z tego powodu...

reklama
Pabla, ale fajny tak wyjazd:-) Baw się dobrze i wypoczywaj
Surv obyś coś zdziałała z tą spółdzielnią.
Haszi podziwiam cię , ale oszczędzaj się i myśl też o sobie.
A dalej zapomniałam co komu miałam napisać.
Ja siedzę w pracy mimo pogorszenia pogody ludzi wciąż mało

Julia super!oby jeszcze nocka była przespana:tak:
Kamu oj nieciekawie z tym handlem...oby coś się ruszyło:tak:
Ja po zebraniu, rodzice na tak:-)no to pasowanie mam 14.10 o 18.15:tak::-):-)mam nadzieję że będziemy się dobrze bawić:-)
spokojnej nocki!

Widzę już na forum objawy snu zimowego....wszyscy śpią?:-p

Kicrym, jak sprzatanie? ja zawiesilam czynności kurodomowe, bo mi się nie chce...jak patrzę na zdewastowany dom to tracę motywację do sprzątania, prania i gotowania, więc żyjemy w bajzlu...tylko garsonka do ew. sądu odprasowana:-p

Kamu, pogorszenie pogody może własnie powodować mniejszą liczbę klientów...ja dziś też planowalam zakupy, ale tak przemarzłam na przystanku, że tylko do urzedu poszlam i prosto do domu... może powinnaś choinkę postawić dla przyciągnięcia uwagi?:-D Dziś w Nanu widziałam stoisko z aniołkami i bombkami:szok:

Kate, zdrowka dla malego! a M kiedy wraca?;-)

Ja dziś trochę pozalatwiałam, m.in. dostałam odszkodowanie z ubezpieczenia, więc choć tyle dobrze. Dali na naprawę sufitu i odmalowanie tyle, że raczej starczy, natomiast naprawę przyczyny wycieku pozostawiam nadal wspólnocie...opierniczyłam z góry na dół i najwyraźniej trochę pomogło, bo jutro mi mają wydać dokumenty - nie powiedzialam, że dla prawnika mi potrzebne, tylko oznajmilam, że dla nadania dalszego biegu sprawie...i już 5 razy dziś dzwonili przepraszając, że się grzebią:-p W d*** mam ich przeprosiny, u prawnika jestem w poniedzialek umowiona i zobaczymy co da się zrobić, żeby im życie uprzykrzyć...

Natomiast R u lekarza czekała niespodzianka...bo lekarz zmienił front, zwolnienia nie dal, stwierdził, że trudno że nadgarstek uszkodzony ma do pracy wracać, byle nie dźwigał....ja się pytam jak??:szok: zobaczymy co komisja dopuszczająca do pracy powie....lepiej, żeby miala odmienne zdanie, bo inaczej R za 4 dni wyląduje na bezrobociu:baffled:

no nic, wracam do roboty, choć ktoś mnie tu ostro ciągnie do czytania bajek:-p

Kic fajnie że się rodzice zgodzili
Surv,ale wam się wali ostatnio współczuję. Jakiś powalony ten lekarz. Mam nadzieję że
U nas o dziwo i tak jest dużo więcej ludzi niż jak było słońce.
Dobra idę dalej pić winko,bo kazałam kupić D z okazji dnia chłopaka
No i Hausa idę oglądać

Co za piii, że mecz w siatkówkę tylko na polsacie, którego nie mam... No ale gulam na internecie.
Post nie zadzieraj z fryzjerem! (oglądałaś? ;-)) Wybaczę Ci te przytyki, bo Cię lubię ;-)
Fajnie, że sprawy wagowe na plus, tzn. na minus ;-)
Kic, ja dziś prasowałam. Ale następne się suszy, brrr
Julia, super!!! Nie denerwuj się na meczu ;-)
Surv, fajnie, że udało się coś załatwić i trzymam kciuki za komisję męża.

Hejka:)

U mnie właśnie poranna kawusia:-):-):-) Dziecina poszła do "żłoba" (tak mówi do żłobku), a Marcin do pracy:tak: Chata wolna, cała moja i................... brudna:baffled::baffled::baffled: Nic nie zamierzam z tym dzisiaj robić, a co! Mnie też wolno od czasu do czasu:tak: Słucham Mann'a w trójce i micha mi się cieszy:-D Co prawda ostatnimi czasy trójka ma jakieś problemy z zasięgiem w godzinach porannych. Myślałam, że to u mnie coś nie tak, ale znajomi mówili, że mają podobnie:wściekła/y:

Mecz wczoraj oglądałam i trochę smutno było, bo baty dostaliśmy okrutne. Co tu dużo mówić - gładka 3-setówka, a nasi konkretnie sparaliżowani. Czekam, aż chłopcy dojrzeją, bo są w stanie wygrać z każdym. Nawet z Brazylią. Ech............czekałam wczoraj, żeby na boisko wszedł Giba, a tu d...... blada:baffled: Dzisiaj kolejny meczyk i na pewno będzie dobrze:-D:-D:-D

surv - widzę, że ostro zabrałaś się za konkretną zrypkę:cool2: Trzymam kciuki za to, a także za to, żeby z R się wszystko dobrze potoczyło.

Julia - trzymaj się dzielnie. Widzę, że teraz same fajne rzeczy na tapecie:tak:
post - bliżej już niż dalej z tymi remontami:tak: Dzielna babeczka jesteś. Wszystkie dodatki i detale to już tylko kwestia czasu, a potem.................marzenie:-) Musimy zwizytować lokum jak już wszystko będzie gotowe. Rozumiem, że możemy się czuć zaproszeni, prawda???:sorry2:

madzia - widziałam fotki mieszkanka - cud, miód i orzeszki:-D Bardzo fajnie i klimatycznie:tak:

Miłego dzionka wszystkim życzę i do następnego razu:-)

"O, reki" "Lala ma ręki" oznajmilo moje dziecko po obudzeniu:-DMała rzecz, a cieszy obudzić się z taką samą ilością kończyn jak przy zaśnięciu:-p W nocy znowu pobudki, znowu ją gardlo boli...nie wiem, moze to jakaś alergia na te latające dookoła tynki:baffled:

Magdzik, to u mnie dokładnie tak samo: chata wolna i brudna, tylko inna stacja gra;-) no nic, może w końcu posprzątam...choć chyba wolę pracować patrząc na ten bajzel dookoła:-p

Hej Witam i ja z rana z kawusią.

Julia fajne że wytrwałaś tak długo jak chciałaś, i super wózeczek zakupiliście.

Surv oby wszystkie wasze sprawy w końcu się poukładały jak chcecie.:tak:

Magdzik to dziś wolne? to pewno że odpoczywaj a posprzątać zawsze zdążysz :-D

Kic fajnie że pomysł podoba się rodzicom, udanej imprezy już teraz życzę. U nas też coś ma być.

Pabla zazdroszę wypadu . I chyba jak dziewczyny bym z hotelu i łożka nie wychodziła :-D:-D

Wiktoria 12 prosimy nie spamuj nam więcej !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Kasia ja też wczoraj poprasowałam,a kolejne sie suszy:-p
Survivor no to poruszenie jekieś jest i dobrze,ze chociaż z ubezpieczenia szybko kasę wypłacili:tak:
Magdzik ooo jak fajnie masz z ta wolną chatą:tak:
a burdel nie zając nie ucieknie...niestety:-p cieszę się ,ze mieszkanko się podoba:tak: Dzięki!
Julia super,że już w nowym mieszkanku:tak: No i doczekałaś:tak:

Kurka i więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

ale mnie robotą zawalili:szok: Wczoraj byłam w terenie,zmarzłam i zmokłam jak cholera,a na dodatek mi pani na koniec ciśnienie podniosła,bo on a nic nie podpisze i na drogę się nie zgadza i jeszcze jej kot mnie zaatakował:szok:
K pojechał wczoraj do Bełchatowa z ojcem ,także jesteśmy z Maciusiem sami,a za to jaki porządeczek mamy:tak: No nie wiem jak K jest to mi się sprzatać nie chce jak widzę,że on tez nic nie robi i jeszcze bałagani:baffled:
Maciusiowi kupiłam wczoraj butki,ale na mnie nie było rozmiaru:no: tylko że ja już o nieczym innym nie myslę,no muszę te buty mieć i chyba kupie dzisiaj szare a nie czarne,bo z szarych rozmiar jest:tak:
A potem pojechaliśmy do Mc'donaldsa:-p ,aaaa bo mam takie bony rabatowe na Happy Meale to żeśmy sobie 2 kupili.Maciuś oczywiście tylko fryty wrabał i soczek wypił,a ja resztę:zawstydzona/y::-p

No to wracam do papiurów:sorry2:

Do góry