survivor26
Mamy lipcowe'08
Tzn. dzidziusiem czy autem, bo się zgubiłam albo nie doczytałam?I jeszcze pochwalę się ,że monsz "obdarował" mnie prezentem walentynkowym takim jak chciałam:-):-)

W każdym wypadku oczywiście prosimy o zdjęcie:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tzn. dzidziusiem czy autem, bo się zgubiłam albo nie doczytałam?I jeszcze pochwalę się ,że monsz "obdarował" mnie prezentem walentynkowym takim jak chciałam:-):-)

W każdym wypadku oczywiście prosimy o zdjęcie:-)
i jaki mniej więcej wzór wyjdzie... no i paznokcie dobrze by było pomalować wcześniej na biało ale tylko przy jasnych lakierach jezeli wybierzemy ciemne (no z kontrastem jakiegoś białego np) to na normalnej płytce powinny ładnie wyglądać...
tzn mala spala z nami. Katar ma po pas, ciagle sie budzila bo nos jej sie zapychal. Dopiero co wyzdrowiala a tu znowu
Chyba zarazila sie od Seby:-(
Zafira fajny samochodzik, ja osobiscie bardzo lubie nim jezdzic, czuje sie jak w autobusie
Polecam!

Misia przy przeziebieniu tez robi w majty, a jak ma pieluche to zapomina wolac
Dzis jej zalozylismy bo spala z nami ale rano go zdjela i robila na nocnik

), fajnie sie czyta takie posty
Zdrowka dla M
Widac zapracowana jestes
Teraz jest ok-5 stopni

Mala nawet dobrze sie czuje, nie ma goraczki,ale ten katar ja wykonczy:-(Kaszel ma ale to od kataru:-(Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie bo we wtorek przyjezdza moja siostra z Aleksandrem
W poniedzialek przylatuje Hania z Wloch i bedzie u nas spala, a Justyna z malym i ze swoim chlopakiem u Lucyny
Ciesze sie bardzo ze przyjezdzaja, wzielam wolne, jeszcze jutro i w niedziele a potem dopiero 2.03

no i super że autko kupione