reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

hee a ja mam chwilkę wolną :) Tylko obawiam się, że zaraz Antonina ( Tymi tak do niej mówi :p) wstanie i będzie times up.
Tymek chory- znów antybiotyk. Chciałam go przetrzymać bez pójścia do lekarza bo miał tylko katar i trochę kaszlu ale jak temperatura skoczyła to wymiekłam.
Biedny był a jaki spokojny.... ehhh a teraz wróciła nasza kulturalna bomba. (Tja zawsze mówi przepraszam jak ktoś mu zasłania szufladę jak chce nóż wyciągnąć i proszę jak podaje mamie posrane gatki).
Madzia trzymaj się, Ciąża przechodzi, wiesz? :-D W Rzeszowie też takie ceny.
Tosika no nieźle z tymi firankami. Ja tam przyznam się, że woali w oknach nie lubię. Ja tylko zasłonki po bokach i rolety preferuje. Ooo i takie ekrany najchetniej malowane...tjaaa Hehehe zresztą o czym ja piszę- za moje zasłony dałam jakieś 10 zł a cieszą mnie jakby z jedwabiu były :-D choc na pewno twoje będa o 400% piękniejsze :-D
dorka wszystko wyjdzie w porządku, nie martw się. Może jakieś ćwiczonka na kręgosłup <tule> bo wiem jak to cholerstwo potrafi boleć.
surv odpoczynek się należy po ciężkim tygodniu, korzystaj.
dobrze, że u nas rekrutacja komputerowa i wstawać nie musiałam.
pabla będzie dobrze. Nie weźmie ci ktoś znajmy Lenki na chwile w razie czego? A co do mam po porodzie to o ile będziesz normalnie chodzić to dasz radę. LEnka to już naprawdę duża dziewczynka i jestem pewna, że chętnie pomoże przy dzidziusiu :tak:
Och kalosze to jest to, Tymek też do swoich pała niewytłumaczalna miłością. No ale może u niego to to podbicie- ma b. wysokie i we wszystkich butach mu niewygodnie.
Super z sesją.
Kasia słodki twój Mikuś. Fajnie taki dowód dosyać, że sie dobrze synusia wychowuje :-D
renia ehh a u nas znowu siedzenie w domu- dobrze, ze chociaz Tosię moge na pole w wózku wystawić. U nas też bunt ale zaczynam podejrzewać, że to taki "stanowczy" charakter.
kic no to my też w takim razie hulajnogę od babci przywieziemy jak mówisz, ze taka rewelka.
Jak wy tak kulinarnie to...u mnie dzisiaj były oponki.
Eee pranie się zrobiło....nieeee...muszę iść...ehhh...ciężkie jest życie staruszka.
A jeszcze sie na odchodnym pochwale, że schudłam. Wszystkie spodnie ze mnie lecą :/- to już mniej fajnie. No ale chciałam dobrze czuć się w własnej skórze. Jeszcze tak z 3 kilo i osiągnę swoja wagę idealną- 64 kg a wtedy tylko tak trzymać i będe laska do 60-tki.

reklama
ja na szybciora
Renia..my mamy Medel, nam sie sprawdza oki, jak czytałam to jakość/cena warte :)

ojciec jest w szpitalu, zostawili go i ma postawiona diagnozę..niewydolnośc serca i stąd to zatrzymanie wody w organizmie, mają go odwodnić i wypisza do domu z toną leków pewnie, ale nie wiedzą kiedy bo nie wiadomo jak zareaguje na leki.
w każdym razie zrobiłam rozpiske i jeżdzimy na dyżury bo przeciez mimo że pielęgniarki podobno fajne babki to żadna mu kubka nie poda ani sniadania, pojechałam rano przed praca to się ucieszył bo nie mógł śniadania zjeść, pani pielęgniearka stwierdziła ze sam nie da rady:angry: a wystarczyło pomóc uśiąśc i podać talerz, ja wiem ku..że one mało zarabiają, ale niech takie co zwykły gest jest im obcy ida może do innej pracy jednak.
normalnie sajgon
oki lecę bom w pracy jeszcze.

Kasia w sensie leków, tak? drosetux na kaszel + rutinacę junior + euphorbium do noska+ ewentualnie tantum verde do gardełka,ale jak będzie mówił że boli bo gardełko czyste:tak:no a oprócz tego naklejki dostał:-p:-D
Haszi no no laska z Ciebie, gratulacje!a hulajnoga się u nas sprawdza rewelacyjnie, już nawet zaprzestałam poszukiwania używanego biegacza Puky:tak::-Du nas też elektronicznie,ale trzeba wydrukować i zanieść zgłoszenie:dry:
Post no może jakaś kawka dla "sióstr" by pomogła, wiem że to przekupstwo ale u nas poskutkowało jak babcia była w szpitalu:confused:szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
Madzia M do frytek zrobił żeberka,więc obiad był gotowy:-pjeszcze na jutro mięska zostało więc znowu będę miała luzy:-)zresztą wolę jak M zrobi obiad bo lepiej gotuje ode mnie,ale ciii:-p:-D
Kuba dzisiaj powiedział że jednak chce nowe łóżko,a te szczebelkowe ma dzidizuś sobie zabrać bo on (Kuba) jest już do niego za duży:szok:ciiii nie zapeszam, w przyszłym tygodniu jedziemy coś wybrać, zobaczymy czy kupimy:tak:

Kic, pytałam o leki - dzięki. Bo ja Mikiemu właśnie taki zestawik zapodaję ;-) Tzn. Stodal z syropów
U nas z rekrutacją do przedszkola identycznie jak u Kic - niby elektronicznie, ale zanieść trzeba było
Post, zdrowia dla Taty!

Witam!
u nas piękna pogoda, mam nadzieję że u Was tak samo.
Czekam aż włosy mi wyschną i idziemy na spacerek.
Dziś w nocy byłyśmy same bo M do rodziców pojechał, nocka taka sobie, Lenka lekko zasmarkana i dokuczał jej zatkany nosek w nocy, w rezultacie spała dziś ze mną.
Post - zdrówka dla Taty!!

U nas też ładnie za oknem, ale jakoś nastrój mam kiepski w sumie nie wiem dlaczego. Tzn. mogłabym sie lepiej wyspać. Liczyłam na dzień dobroci dla matki a te zbóje wstały przed 7 :-/ M w pracy... Moi zasmarkani i Miki kaszle, ale nie wiem, czy nie wyciągnę ich dzis na spacer... Dość siedzenia w domu w brzydką pogodę

Tak, u nas też cudnie, ma być 19 stopni, więc jutro może do lasu skoczymy na krótką wycieczkę...o ile młoda sie nei rozłoży, bo od paru dni ma katar, a dziś w nocy 2 godziny marudziła, bo gorączkę miała:baffled: Ale że rano było już ok to bezwzględna matka wygnała na cały dzień do babci:-p Zastanawiam się czy nie przeniosłam jej wirusa od Laury, bo wczoraj wieczorem byłam ją parę godzin popilnować, ale chyba tak szybko by się nie wykluło?:confused:

Post, zdrowia dla Taty! I Kic słusznie prawi, niestety dowody wdzięczności czynią cuda, jakby to wstrętne nie było:baffled:

u nas też rekrutacja komputerowa w białoruskim stylu, czyli zapisujemy się przez internet po czym grzecznie z podaniem drepczemy do przedszkola:-pPodobno w tym nowym co otwierają, a jest filią tego mojego z podwórka jest 60 dodatkowych miejsc, więc może się jednak, choćby już i na nie załapiemy...

Dobra, idę farmę pouprawiam i za sprzętanie się wezmę, bo pracować mogę i jak oni wrócą, a sprzątać nie bardzo.. miłego, słonecznego dnia!:tak:

ja na chwilkę bo jadę na uczelnię :)
Oczywiście pogoda cudna się zaczyna robić jak ja mam weekend zawalony:wściekła/y:
Surv no zawsze to coś, jak Wam nie będzie odpowiadało to mozna zrezygnować:tak:
Kasia ja tam bym wygnała na spacer:tak:moja lekarka twierdzi że jak nie ma gorączki to ja najwięcej na dworze, ja się stosuję :-p
Pabla polecam euphorbium, na prawdę super oczyszcza:tak:
Miłego dnia!

reklama
Do góry