Witam
Pabla super, a może by tak do 26 przeciągnąć
;-)
Surv o i ja bym nie pogardziła, jak mój M kupi sobie wymarzonego transportera to ja chcę jakies małe dla siebie, tą naszą corsą źle mi się jeździ
Kamu eee tam raz na jakiś czas zrób sobie wolne

do nas przyjechał teściu, o rany już mam dość, nie żeby był jakiś upierdliwy ale jakoś nieswojo się czuję jak mi ktoś po domu łazi
byle do poniedziałku. Jutro już muszę pracę iść wydrukować i fotki do dyplomu pstryknąć, cały tydzień to odwlekam
a dzisiaj byłam się zrelaksować i zrobiłam sobie pedicure i żele na stópkach
na dłoniach to mi sis zrobi, szkoda mi kasy
u nas ciepło, ale już w domu, bo Kuba się uparł że będzie sam sikał i tak wymachiwał siusiokiem że całe majtki obsikał
a teraz jak zobaczył dziadka to już nie chce iść na huśtawki
Pabla super, a może by tak do 26 przeciągnąć
;-)
Surv o i ja bym nie pogardziła, jak mój M kupi sobie wymarzonego transportera to ja chcę jakies małe dla siebie, tą naszą corsą źle mi się jeździ

Kamu eee tam raz na jakiś czas zrób sobie wolne

do nas przyjechał teściu, o rany już mam dość, nie żeby był jakiś upierdliwy ale jakoś nieswojo się czuję jak mi ktoś po domu łazi
byle do poniedziałku. Jutro już muszę pracę iść wydrukować i fotki do dyplomu pstryknąć, cały tydzień to odwlekam
a dzisiaj byłam się zrelaksować i zrobiłam sobie pedicure i żele na stópkach
na dłoniach to mi sis zrobi, szkoda mi kasy
u nas ciepło, ale już w domu, bo Kuba się uparł że będzie sam sikał i tak wymachiwał siusiokiem że całe majtki obsikał
a teraz jak zobaczył dziadka to już nie chce iść na huśtawki
a mówiłam M dzwon do Plusa bo umowa sie kończy coś tam mi dadzą to nie, a jak dzisiaj padł telefon od razu dzwonił do konsultanta i w poniedziałek kurier przywiezie mi nową Nokie
no i masz zaparcie z drutkowaniem, ja ostatnio mam jakiś regres
no i trzymam kciuki za naturalny i w wybranym przez Ciebie terminie
maało tego jest też jakaś druga