i ja się medluję bo weekendzie na polu walki z chorobą.
Gorączka nie odpuściła,tzn odpuszcza na kilka godzin po nurofenie czy panadolu,ale wraca,dotego gardło boli -na mur beton zapalenie gardła.K idzie dzisiaj z młodym do lekarza,a ja musiałam przyjść do rpacy urlop wypisac i podokańczać różne pierdoły.
Takze przede mna 2 tyg urlopu
i tak musiałam wziąść aby mi gruszkę wypłacili,a do konca czerwca na L4 nie moge iść,także mam przymusowo wolne.Młody wyzdrowieje-mam nadzieję w tym tygodniu,a później chatę poogarniam,okna umyje i poodpoczywam o.
Iza ale się zawzięłaś,no idobrze,tak trzymaj!!!
Pabla oj leniuszek z Sonii,ale w tym tygoniu urodzisz napewno
Kicrym to sie pobyczyłaś,ale się należało
z tą wypłatą to przesada
ja się musze dopytać czy na takim L4 ciążowym premia też jest doliczana,bo normalnie to nie,a jak nie to będzie trochę lipa
Dobra mykam z robotą się policzyć,bo nagle wszyscy coś do mnie mają,a ja miałam dzisiaj tylko biurko porządkować.
Gorączka nie odpuściła,tzn odpuszcza na kilka godzin po nurofenie czy panadolu,ale wraca,dotego gardło boli -na mur beton zapalenie gardła.K idzie dzisiaj z młodym do lekarza,a ja musiałam przyjść do rpacy urlop wypisac i podokańczać różne pierdoły.
Takze przede mna 2 tyg urlopu

Iza ale się zawzięłaś,no idobrze,tak trzymaj!!!
Pabla oj leniuszek z Sonii,ale w tym tygoniu urodzisz napewno

Kicrym to sie pobyczyłaś,ale się należało

Dobra mykam z robotą się policzyć,bo nagle wszyscy coś do mnie mają,a ja miałam dzisiaj tylko biurko porządkować.