reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla jasne,ze kciuki trzymamy i nawet przeć pomozemy,tylko daj znać którejś ,ze to już!!!! Lenka sobie poradzi,a w poniedziałek moze się już zobaczycie,czego ci z całych sił życzę!! Powodzenia!
Survivor a no,mój w domu szalał jak pijany zając w kapuście,to niech się trochę w żłobku powyżywa:-pW domu nudy,a tam zawsze jakieś zajęcia mają,no i dzieci są.
Dorka toż to już wakacje prawie,to się nie ma co przejmować takim małym zaspaniem ;-)

właśnie wróciłam z rudnki po sklepach ,zakupiłam co chciałam i w torta się zaopatrzyłam,bo mój tata ma urodziny,przy okzji w cukierni pyszne rogaliki z budyniem kupiłam,ale wszystkie po drodze zjadłam:zawstydzona/y: Idę się walnąć na kanapie i odpocząć.

reklama
hejka :)
Pabla pewnie że trzymamy kciuki:tak:daj znać jak już się zacznie, no i nie dziwię się że z Lenką ci trudno było się rozstać, ja już teraz myślę jak to będzie,ale musi być dobrze, nie my pierwsze co kolejne będą rodzić:tak::-):-)
Madzia no tak to jest, ja pożyczyłam te lepsze, część wróciła no ale jednak będę musiała coś dokupić, wiem że przynajmniej wymówka jest do zakupów ale w złym momencie finansowym się trafiła:wściekła/y:M się uparł na ocieplanie domu w tym roku więc koszta są ogromne jak na naszą kieszeń:confused2::crazy:
Surv ja część też porozdawałam szczególnie te "po domu" ale jednak te lepsze to wolałam żeby do mnie wróciły:-p
Kasia super wycieczka:tak:co to za różnica czy parówki czy kiełbaski;-):-D
Dorka to już końcówka roku więc niech się wyśpi:-p:-D

a no i wiedziałam że jak pochwalę to się nocy Kuba zleje:confused2:właśnie wyciągnęłam wszystko z pralki i wystawiłam na słońce:confused2:ale co tam, postanowiłam że nie poddajemy się:-p
Kuba poskakał na zamku, zaprowadziłam go do żłobka, poczekałam aż zje obiad i wróciliśmy do domu, teraz padł:tak:idę się ochłodzić prysznicem i też się drzemnę:-p

Witam,
Pabla Kciuki zaciśnięte i czekamy z niecierpliwością na wieści:-D:-D
Madzia troszkę odpoczniesz jak Maciuś szaleje w żłobku;-) a rogaliki sama bym zjadła, ale nie z budyniem:-p ja właśnie przetrąciłam makaron z truskawkami, ale jak znam życie zaraz będę głodna:-p
Kasia super, że wycieczka Mikiego udana, oby więcej takich było:-D
Kic no z ciuszkami to rzeczywiście nieciekawie jak kasą krucho, ale jak znam Ciebie to wyhaczysz jakieś zarąbiste promocje i Malutką obkupisz:-)

Dziewczyny co do wyjazdu to ja oczywiście się nie daje i niech Baca robi co chce, a ja i tak zrobię po swojemu:-p zresztą co On planuje jak my jedziemy na weekend, z czego jeden dzień to jazda samochodem:cool2: ale niech sobie pogada co Mu z życia zostało;-) niedługo Himalaista idzie do pracy - co mnie bardzo cieszy:-p, a my z Młodym pogarniemy nieco i sru w goście do mojej Kumpeli, do której wybieram się dobre 5 lat a mieszka może z 6 km ode mnie:zawstydzona/y: Antek oczywiscie stwierdził, że "to nie jest fajny pomysł", ale nie ma wyjścia:-D miłego dnia i oby Pabla napisała, że Sonia już jest z nami:-D:-D:-D:-D buziaki;-)

Pabla ogromne całusy i oby już dziś Sonia zawitała:-)
trzymamy kciukacy

to robię wiatr i sprawdzam czy mamy wieści z porodówki
miłego popołudnia:-)

Kicrym, teraz to już Ty możesz sama się do parcia przygotowywać, jak przyjdzie czas;-), ponieważ....

Sonia urodziła się o 20:00, waży 3260 gr i mierzy 54 cm:-):-) Pabla pisze, że jest wykończona, co i nie dziwota przy tak błyskawicznym porodzie wcale nie malej dziewczynki:tak:

reklama
Cudowne wieści:-D:-D:-D:-D:-D
Pabla GRATULACJE:-D:-D:-D:-D:-D

Jeny i to ma być taka mała dziewczynka toż ja sama 3100g urodziłam i nie uważam takiego Człowieczka za malutkiego:-p przynajmniej jeśli chodzi o sam poród;-) i jaka torpeda, teraz tylko żeby nasza Kicuś w takim tempie urodziła to będzie gites:-):-):-):-) super, jak Pabla zaplanowała tak ma:-) aż mi się spać odechciało:-D miłego wieczoru:-):-):-)

Do góry