reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

A ja sobie "coś" kupiłam, kto zgadnie co:-p:-p:-D:-D:-D
Boję się to napisać, ale....czyżby wózek nr 86?:-D:-D:-D
Madzia, piękna koszula a cena jeszcze piękniejsza:tak:

No ja tak siostrę w tym tygodniu wykorzystuję, bo R ją przeprowadza, zamiast się dzieckiem zajmować, więc inaczej nie byloby przeprowadzki:-p No a poza tym biorę sobie zaliczkę a konto częstych wizyt w naszym przyszłym domu:-) Ale tak czy inaczej od 18-go chyba muszę z pracą zluzować, bo sama z mała zostaję, jakieś przygotowania do przedszkola by trzeba i w ogóle...

reklama
Hej hej
Czy u Was też tak wieje ???
Madzia...łaaaaa..fajne zakupy :), no i fakt, po co małżonka denerwować :)
Kic...ja obstawiam tak samo jak Surv..aczkolwiek dopiero co kupiłać więc może hmmm....sukienkę sobie???
Izabelka, to udanych wojaży :)
Jak będziecie w Kraku to zapraszam na kawkę :)
Surv..no dość aktywnie jest to fakt, dzisiaj dzień roboczy tzn poza wyskokiem do biedronki siedzimy w domu :) tzn ja zakupy zrobiłam a małżonek z dziećmi na placu zabaw siedzieli, aktualnie m. maluje okna od południowej strony (surv....bezmiar okien w domu ....to jes ból :):)) bo słońce lakier wypaliło częściowo.
dzieciaki śpią, normalnie dzisiaj rano po obudzeniu to tak z 20 minut sobie gadali :) czad
a ja kawkę dopijam i wyciągam maszynę bo muszę uszyć poszewkę zastępczą na kołderkę dla Iki, ( szyję ją od stycznia :)) rano pokroiłam i pospinałam a teraz czas na szycie.
Jutro jesteśmy umówieni z Julcią na zwiedzanie zoo, ale będzie fajnie, ja w zoo byłam ostatnio.....hmmm, chyba w Holandii to jakieś 11 lat temu...:szok::szok::szok::szok: ale ten czas leci
Kasia, może się dołączysz jutro ?? :) no chyba że Wy planujecie w weekend?
no nic, leczo już prawie gotowe, to teraz czas na szycie
do później

Madzia ale czad!super bluzka za super cenę:tak::tak:
Post u nas też tak wieje:confused2:
Surv BRAWO!!prawie zgadłaś:-p:tak::-Djest to wózek ale nr 2 dla Oliwii:-D:-D:-DKupiłam mojego wymarzonego (hmmm jeden z wielu:-p:cool2:)bugaboo cameleona:-):-)
Wróciłyśmy z Oliwią od pediatry wszystko gra:tak:mała waży prawie 3800:tak:zahaczyłam po drodze o dentystę, a że mała spała to już mam zrobionego zęba:tak:
Zjadam obiad i ruszamy z Liwcią na spotkanie takich wariatek wózkowych jak ja:-p:tak::-)

Kic od razu pomyslalam o wozku :cool2: super, ze marzenia sie spelniaja
Madzia bardzo ladna bluzeczka, brzuszek super sie prezentuje!
Post na pewno sie odezwe jak bedziemy w okolicy; u nas tez wieje-migrene mam okropna przez to ble
wczoraj kupilismy "dorosla"koldre dla Werci i ma nowa posciel w kucyki od babci, jest prze szczesliwa :) dorosleja nasze maluchy...

bylam na szczepieniu z Oskarem i dr stwierdzil, ze to najdzielniejszy 5-latek jakiego mial; wiec zdumienia ciąg dalszy-wczoraj super u dentysty, a dzisiaj u lekarza :) podobno w tym wieku dzieci uciekaja i wierzgaja, bo wiedza co sie dzieje
zaraz idziemy na kawe do pierwszej niani Werci, bardzo sie lubimy :)

Kicrym to mnie zmyliłas ,bo napisałaś,ze sobie :cool2:inaczej też bym obstawiała wózek-wiadomo ;-)
Ech to sobie nie za długo tym xlanderem pojeździłaś:-p
A co do porodówki,bo pytałaś to tak,mamy jedną-takie zadupie,widzisz ;-) i specjlanie wybierałam gina co tam pracuje:sorry:
Iza brawo dla Oskara!

Izabelka, myslę, że mój będzie takim rasowym 5-latkiem :sorry:
Kic, nieeeee, szaleństwo! :-)
Post, nie ma szans w tygodniu. Jednak wypad do Krakowa na kilka godzin nie uśmiecha mi się. Może jakby droga była lepsza... a tak. Miłego spotkania i zwiedzania
Madzia super zakup! Świetna koszula i rewelacyjna cena!
Surv, no nieźle z tym testem a raczej kolejnym dniem bez @;-)
U nas na razie ładnie

Kasia, skoro wzbudziłam mimochodem zapotrzebowanie społeczne na ciążę, to mogę Wam jednak coś rzucić na żer: ja to raczej nie, za to moja najmłodsza siostra i owszem... właśnie się dowiedziałam i niemal współczulnego pawia puściłam z wrażenia (nie, ja nie z tego powodu, to hormony pmsowe:-p). Jak dobrze pójdzie to moje następne siostrzeńczę (forma nijaka stworzona na tę okoliczność) urodzi się w okolicy urodzin Hitlera:-):szok::wściekła/y::sorry: - bo w sumie nie wiem, jakie uczucia budzi we mnie ta wiadomość:sorry:

Madzia, jakby co to we Wrocku już podobno znieczulenia dają...na Twoj termin to już byś dziś się musiała umawiać, no a potem modlić, żeby jedyny robiący je w mieście anestezjolog akurat nie miał urlopu i kaca, ale zawsze to jakaś alternatywa;-)

Flo wróciła i się wyżywa... mam nieustające wrażenie, że gdzieś mi 10 lat uciekło i mam w domu nie trzy- ale trzynastolatkę:-p

reklama
Do góry