reklama
Hej wieczorkiem
Liwka już śpi, Kuba ogląda tv i też zaraz lulu. Ja muszę odbębnić ćwiczenia bo rano nie miałam czasu
Madzia miałam pytać,jak Ty robisz 300brzuszków???
ja po 6W robię 100 i jestem lekko zmęczona tym wszystkim
najlepsze jest to że po ćwiczeniach byłam cięższa o 10dag

uciekam na kolację
spokojnej nocki!
Liwka już śpi, Kuba ogląda tv i też zaraz lulu. Ja muszę odbębnić ćwiczenia bo rano nie miałam czasu

Madzia miałam pytać,jak Ty robisz 300brzuszków???

uciekam na kolację
spokojnej nocki!
Ale wyprało mi mózg na tym angielskim! Mam mieszane uczucia niestety. Co z tego, że większość rozumiałam jak odpowiedzi były takie, że trzeba je było traktować na logikę. No i kto wymyślił jednokrotne słuchanie listenigu?
Jeszcze w sobotę ustny i mam nadzieję, że zdałam.
Dziś byłam na zebraniu u Miśka w przedszkolu - pani opowiadała o chwaleniu, w jaki sposób to robić. Poza tym można było dowiedzieć się jak te nasze dzieciaki zachowują się w grupie. I powiem Wam, że mnie zaskoczyła, bo powiedziała, że Miki jest trochę przywódczy i chłopaki mają przed nim respekt. No opad kopary! Oczywiście nie jest wyrywny, zdystansowany, sam się nie zgłosi, ale wywołany odpowie, baaardzo wysportowany i gibki - to wszystko wiedziałam, ale ta dominacja totalnie mnie zaskoczyła
:-) A 1 marca ma Miki badanie przez psychologa. No ciekawa jestem co przez 15-20 minut pani/pan z niego wydusi ;-) Badanie logopedyczne już miał i jest wszystko w porządku. Aha, babcie i dziadki będą mieli intensywny dzień w przedszkolu w przyszłą środę, bo najpierw o 10.30 są u Olgi a o 14 u Miśka
Kic, jak zajęcia z dogoterapii? Był psiak? Obstawiam Labka lub Goldena ;-) Sama z wielką chęcią uczestniczyłabym w takich
Piję winko po dniu pełnym stresu - Wasze zdrowie!

Dziś byłam na zebraniu u Miśka w przedszkolu - pani opowiadała o chwaleniu, w jaki sposób to robić. Poza tym można było dowiedzieć się jak te nasze dzieciaki zachowują się w grupie. I powiem Wam, że mnie zaskoczyła, bo powiedziała, że Miki jest trochę przywódczy i chłopaki mają przed nim respekt. No opad kopary! Oczywiście nie jest wyrywny, zdystansowany, sam się nie zgłosi, ale wywołany odpowie, baaardzo wysportowany i gibki - to wszystko wiedziałam, ale ta dominacja totalnie mnie zaskoczyła

Kic, jak zajęcia z dogoterapii? Był psiak? Obstawiam Labka lub Goldena ;-) Sama z wielką chęcią uczestniczyłabym w takich

Piję winko po dniu pełnym stresu - Wasze zdrowie!
Kasia bo nasze dzieciaki są całkowicie inne w p-lu
niejednokrotnie chwaliłam dziecko za coś czego rodzice by w zyciu nie pomyśleli- tak jak w tamtym roku, gdzie "moja" Martynka spróbowała ryby czy chleba z masłem

co do psiaków to były 4
jaka rasa hmmm mogę ci powiedzieć były dwa duże -jeden czarny (ponoć mieszaniec labradora z "czymś") drugi rudy z rodowodem ale rasy niet
i dwa małe z długimi uszkami, długowłose, śliczne!jeden czarny w białe plamki drugi brązowy z białym
było super!pośmiałam się i odprężyłam
zostałam wylizana i obwąchana za wsze czasy
mam koleżankę, która z kolei szkoli psy dla niepełnosprawnych-obecnie ma czarnego labradorka
dwa kata temu była u mnie na zajęciach i dzieciaki były wniebowzięte
:-)
trzymam kciuki żeby ang był na 100%!
Melduję że jutro 7 dzień 6W
efektów oczywiście nie ma
zobaczymy jak dojdę do tego 42
dzieciarnia śpi, M smaży jajecznicę

co do psiaków to były 4

trzymam kciuki żeby ang był na 100%!
Melduję że jutro 7 dzień 6W

dzieciarnia śpi, M smaży jajecznicę
survivor26
Mamy lipcowe'08
Melduję się na posterunku hodowcy kur - dziś od 5.30:-) no ale wczoraj znowu zasnęłam o 20, podobno Florka się awanturowała, ale nic nie słyszałam w taką spiączkę zapadłam
Kic, Ty wcale wagowo schudnąć od 6W nie musisz, bo Ci masa mięśniowa rośnie;-) Ale na pewno zobaczysz różnicę wizualną a o to przecież głównie chodzi - wagi na czole wypisanej nie masz
No i podziwiam samozaparcie!
Kasia, no na takim poziomie zaawansowania to już forow nie ma, wychodza z założenia zapewne, że masz rozumieć jezyk mówiony, tak jak odbywa się to naturalnie, czyli od pierwszego razu i bez powtórek - a wyniki kiedy? No i fajnie, ze się okazało, że Twój synek w grupie sobie świetnie radzi;-) Ja podejrzewałabym, że u nas jest odwrotnie, czyli Flo w domu jest bossem a w przedszkolu odwrotnie, gdyby nie to, że raz ukradkiem ją podejrzałam w grupie jak siedziała otoczona wianuszkiem dziewczynek i prowadzila jakieś działania wychowawcze, a wszystkie nabożnie słuchały
Oj, ja bym chciała labradora do domu, ale po konsultacji z R uznaliśmy, że weźmiemy jednak psa ze schroniska...zwłaszcza, ze R się nadal upiera, że pies powinien na dworze mieszkać...po moim trupie, prędzej sama się do budy wyprowadzę
Renia, jak wizyta??
Madzia, dzięki za info, aczkolwiek ja do Tesco też mam strasznie daleko:-( W sobotę robię sob ie wychodne to może chociaż w galerii za wyprzedazami się rozejrze, aczkolwiek to z czystej pasji zakupowej, bo dzieci mają zapas ubranek na pol roku, a sobie nie bedę kupować, bo i po co w obecnym stanie
A dziś mam wizytę i mam nadzieję, że wszystko ok - ostatnio Sara mniej się rusza, ale to pewnie dlatego, że ściśnięta cały dzień przy kompie siedzi

Kic, Ty wcale wagowo schudnąć od 6W nie musisz, bo Ci masa mięśniowa rośnie;-) Ale na pewno zobaczysz różnicę wizualną a o to przecież głównie chodzi - wagi na czole wypisanej nie masz

Kasia, no na takim poziomie zaawansowania to już forow nie ma, wychodza z założenia zapewne, że masz rozumieć jezyk mówiony, tak jak odbywa się to naturalnie, czyli od pierwszego razu i bez powtórek - a wyniki kiedy? No i fajnie, ze się okazało, że Twój synek w grupie sobie świetnie radzi;-) Ja podejrzewałabym, że u nas jest odwrotnie, czyli Flo w domu jest bossem a w przedszkolu odwrotnie, gdyby nie to, że raz ukradkiem ją podejrzałam w grupie jak siedziała otoczona wianuszkiem dziewczynek i prowadzila jakieś działania wychowawcze, a wszystkie nabożnie słuchały

Oj, ja bym chciała labradora do domu, ale po konsultacji z R uznaliśmy, że weźmiemy jednak psa ze schroniska...zwłaszcza, ze R się nadal upiera, że pies powinien na dworze mieszkać...po moim trupie, prędzej sama się do budy wyprowadzę

Renia, jak wizyta??
Madzia, dzięki za info, aczkolwiek ja do Tesco też mam strasznie daleko:-( W sobotę robię sob ie wychodne to może chociaż w galerii za wyprzedazami się rozejrze, aczkolwiek to z czystej pasji zakupowej, bo dzieci mają zapas ubranek na pol roku, a sobie nie bedę kupować, bo i po co w obecnym stanie

A dziś mam wizytę i mam nadzieję, że wszystko ok - ostatnio Sara mniej się rusza, ale to pewnie dlatego, że ściśnięta cały dzień przy kompie siedzi

Surv, daj koniecznie znać jak po wizycie! Wynika za 7-8 tygodni
Ale wiesz, nawet na dworcu, czy lotnisku powtarzaja komunikaty po kilka razy a nam tylko raz (a właśnie mieliśmy też m.in. info na lotnisku i dworcu). A jak ktoś coś do mnie mówi, to też mogę go poprosić, żeby powtórzył. Ech, nie ma co przeżywać, będzie jak będzie. Jeszcze jutro 20 minut wstydu na ustnym i będę po.
Kic, no jak to nie znasz ras
Ale faaajnie, zazdroszczę przeogromnie!
U nas dziś masakrycznie ślisko - normalnie szklanka na chodnikach. Olga to podobno jeździła jak na lodowisku

Kic, no jak to nie znasz ras

U nas dziś masakrycznie ślisko - normalnie szklanka na chodnikach. Olga to podobno jeździła jak na lodowisku
Kasia dobrze będzie ;-) No i jedynie pogratulowac takiego odwaznego syna ;-) Tez bym sie pewnie zdziwila,chociaz juz teraz czasem karpia strzelam,jak mi panie mowia,ze Maciek sam wszystko zjada
Kicrym no robie 200 normalnych i 100 skrętnych,potem hula hop z tymi kulkami,ale przyznam sie szczerze,ze drugi tydzien sie lenie,tzn brzuszki ze dwa razy tylko w tym tygodniu zrobilam,w zeszlym wcale i hula hop tez nie uzywane stoi
no nie ma czasu,bo co zaczynam cwiczyc to sie mloda budzi,a przy niej tez hula hopem sie boje krecic,bo nie daj boze jakby dostala to

Survivor ja to tez mam dzieciowy zapas,ale jak jest cos w promocji to czlowiek durnieje
tzn kombinezon akurat potrzebowalam taki gruby,bo cienszy mam,ale nie chce mi sie mlodej w dwie warstwy pod spod zakladac ,zwlaszcza jak sie zbieram rano z dwojka,tak to ja tylko w spiochach do tego grubego wkladam i wio.Za rok sprzedam,moze ktoras z was bedzie chciala dla dziewczynki,bo to rozmiar 6-9 m-cy,kolor sliwkowy.
Powodzenia na wizycie!
Renia a jakie u Ciebie wiesci?
U nas snieg sie topi w najlepsze. Wlasnie wrocilysmy z przedszkola i z zakupow,mysza juz sie wierci ,choc myslalam ze troche dluzej pospi w foteliku jak to zwykle bywa,a tak to nawet sniadania nie zdazylam zjesc

Kicrym no robie 200 normalnych i 100 skrętnych,potem hula hop z tymi kulkami,ale przyznam sie szczerze,ze drugi tydzien sie lenie,tzn brzuszki ze dwa razy tylko w tym tygodniu zrobilam,w zeszlym wcale i hula hop tez nie uzywane stoi

Survivor ja to tez mam dzieciowy zapas,ale jak jest cos w promocji to czlowiek durnieje

Powodzenia na wizycie!
Renia a jakie u Ciebie wiesci?
U nas snieg sie topi w najlepsze. Wlasnie wrocilysmy z przedszkola i z zakupow,mysza juz sie wierci ,choc myslalam ze troche dluzej pospi w foteliku jak to zwykle bywa,a tak to nawet sniadania nie zdazylam zjesc

Witam, u nas wczoraj wieczorem padal deszcz,snieg zniknal,a dzis rano patrze a tu znowu lezy snieg
Tylko ze temp dodatnia i chlapa na dworzu
Dzis mamy gosci wieczorem,wiec trzeba troche ogarnac mieszkanie,a mi sie tak nie chceeeeee
Kic ale jestes wytrwala
Fajne te zajecia 
Survi to daj znac jak po wizycie
Ja jak za duzo siedze to moj maluch wiecej sie rusza
Nawet ostatnio jak w samochodzie jechalam to wiercil sie jak szalony
Kasia jak pani mi mowila jak Misia sie zachowywala w przedszkolu to powiem szczerze ze mnie nie zaskoczyla
Ja mam takie dzieci akurat mam takie dzieci
Seba tez zawsze taki byl i jest wszyscy wiedza co sie po nim spodziewac
Co do egzaminu wszystko bedzie dobrze, za jutro trzymam kciuki
Madzia 300 brzuszkow robisz
Ja nawet 100 nie zrobie
Po porodzie trzeba bedzie zaczac
Tylko ze ja bede musiala odczekac ok 4 miesiecy
Ciekawe co u Reni po wizycie?
Wczoraj tesciowa dala nam kilka ciuszkow dla malucha, prawie same typowo chlopiece
Fajne, juz sie nie moge doczekac kiedy bede je ukladac w szafie(tylko trzeba wymyslic jakas szafke
)
Spadam pozniej zajrze jeszcze.

Kic ale jestes wytrwala

Survi to daj znac jak po wizycie

Kasia jak pani mi mowila jak Misia sie zachowywala w przedszkolu to powiem szczerze ze mnie nie zaskoczyla

Madzia 300 brzuszkow robisz

Ciekawe co u Reni po wizycie?
Wczoraj tesciowa dala nam kilka ciuszkow dla malucha, prawie same typowo chlopiece

Spadam pozniej zajrze jeszcze.
reklama
WItam
Madzia no to mięśnie masz wyrobione i opony brak pewnie.U mnie brzuch masakrycznie duży i jeszcze z 10kg bym chciała zrzucić ale coś mi nie wychodzi, czekam aż przestanę karmić i wio z Dukanem
ja kupiłam małej kurteczkę właśnie taką śliwkową
Kasia no nie znam się na tych rasach
jakby któryś przyjechał wózkiem to bym Ci powiedziała jakiej firmy
u nas też lód
Dorka ja też muszę coś ogarnąć i też mi się nie chce
Surv no żebym jeszcze widziała że ta masa mięśniowa wzrasta a tłuszczowa maleje to bym cyferki na wadze odpuściła, ale jednak efektów wizualnych brak
zobaczymy jak pójdzie dalej
Liwka się bawi a ja idę jakieś śniadanko sobie zrobić, muszę jeszcze jakiś obiad machnąć bo z wczorajszych mielonych nic nie zostało-Kuba zjadł 3-tyle ile M

U nas pogoda nie napawa do spaceru-mżawka, śnieg się topi, brrrr
miłego dnia!
Madzia no to mięśnie masz wyrobione i opony brak pewnie.U mnie brzuch masakrycznie duży i jeszcze z 10kg bym chciała zrzucić ale coś mi nie wychodzi, czekam aż przestanę karmić i wio z Dukanem

Kasia no nie znam się na tych rasach

Dorka ja też muszę coś ogarnąć i też mi się nie chce

Surv no żebym jeszcze widziała że ta masa mięśniowa wzrasta a tłuszczowa maleje to bym cyferki na wadze odpuściła, ale jednak efektów wizualnych brak

Liwka się bawi a ja idę jakieś śniadanko sobie zrobić, muszę jeszcze jakiś obiad machnąć bo z wczorajszych mielonych nic nie zostało-Kuba zjadł 3-tyle ile M

U nas pogoda nie napawa do spaceru-mżawka, śnieg się topi, brrrr
miłego dnia!