• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

No ja właśnie też nie wypisałam kartki do Haszi, zresztą do Tosiki też nie, bo już nie wiem czy tam jest aktualny adres z tego nowego domu czy z tego mieszkania, które mieli dopóki się nie pobudowali do końca.

Dzieciaki już dawno śpią, ja miałam się wcześniej położyć ale oczywiście net mnie wciągnął:confused2:

Renia daj znać jak tort i jaki robiłaś krem - wanilia?cytryna? no i dzięki za info o tym sklepie, podjadę tam w przyszłym tygodniu, dzwoniłam i mają wszystko co chce:tak:

spokojnej nocki!

reklama
Kic..o Matko...to już rok???? Wszystkiego naj dla Liw...no i ruszaj z kopytka w takim razie :)
No zaćmienie, ależ te dzieciaki rosną szybko
Renia..buziaki dla Tymka...no i dziękujemy za karteczkę...:)
Madzia...właśnie, gdzie imprezowałaś?
Kurcze znowu mam zjazd formy. muszę iść spać, wczorajsze siedzenie się odbija
dobranoc

Kic spóźnione życzenia dla córeczki :tak::-D
Weronika ładnie wysiedziała w kinie, bo bajka była fajna; kiedyś byliśmy na Samochodach, to biegała po kinie :-p

Wczoraj wymyśliłam aquapark, było super, ale wiem, czemy byliśmy tylko raz- ile kasy :no: na 4 osoby wyszło nam z przekąską i parkingiem 188 zł :confused2::sorry: plus paliwo so Sopotu; ale niech dzieci mają; szkoda, że aż tyle, bo długo nie pojedziemy; Wercia się rozkręcała haha

Madzia koleżanek na impre nie zaprosiłaś :-) ?

Dzień dobry
Wreszcie wyspana:-) młody dzis pięknie spał i skorzystalam:-)

Liwenko kochana buziaki z okazji roczku

Kic tort fajnie wyszedł
Śmiać mi sie chce bo P wlasnie dzwonił i mówi ze kolorowe kupki po nim wychodzą:-)
Poradzę tylko jedno - nie dawaj dużo barwnika bo po upieczeniu dopiero wychodzi dobry kolor:-)
No a tam w hurtowni maja wszystko co potrzebne
A do Tosiki wyslalam na ten adres co mamy
No wlasnie Haszi ma na pewno inny

Ide robic śniadanie Tymkowi
Siedzi na górze i sie bawi swoim lego:-)
A wczoraj zadzwonili z przedszkola i dzieciaki śpiewały mu sto lat
Bardzo to miłe zważywszy ze my juz dawno w plu nie byliśmy:-)

Miłego dzionka
Oby slonko wyszlo

Ostatnia edycja:
Renia ,bo nie pamiętam czy Tymkowi wczoraj składalam życzenia,a więc Wszystkiego najlepszego, grzecznego brata i super zabawek!

No i Antonio wszystkiego najlepszego!!!!

Renia
to torta już zjedliście?a kiedy impreza?
Co do roweru to myśmy mierzyli w decathlonie i ten co ma Kuba to na Macka juz za mały,chociaż bardziej chciał na nim jeździć niż na tym większym,ale dlatego że ten mniejszy miał doczepione kółka a większy nie. My jak juz to ten większy kupimy,ale chyba z kółkami bocznymi,bo tak to nie będzie jeździł.
Tymus to chyba wzrostowa jak Maciek.

Izabelka myśmy tez rok temu byli w Sopocie na basenie i fakt, drogo bardzo.

Ja to się z koleżankami umówiłam na pogaduchy i jakos tak wyszło z tym winem.Wypiłam może 3 lampki,a czułam się jakbym wypiła ze 3 butelki:eek: Ale wczoraj sobie przypomniałam,że przecież przed wyjściem wzięłam 2 apapy na głowe...no to chyba pić nie powinnam:no:
Cały dzień zdychałam,dzisiaj już lepiej,ale za to łeb mi pęka.

Wytapetowane jest :-) tak w ogóle to by się przydało całe mieszkanie odmalować,bo Maciek sobie lubi na ścianie ślimaka,czy remizę namalować,a w przedpokoju ta ciemna farba strasznie sie pobrudziła,ale to może za rok.

Ostatnia edycja:
Moje znowu śpi a ja robię listę zakupów bo w sobote imprezka i znowu torta piec trzeba:-)

Madziu dzięki w imieniu 4latka:-)
Ale ci fajnie z tymi pogduchami. Ja to o piwku marze ale poczekam jeszcze z 10 mcy i sie napije;-)
No u nas tez było malowanie niedawno. Tyle ze ja jasne ściany i śląskie powietrze sie lubi pzyklejac do takich

Antonio buziaki dla Ciebie urodzinowe

Kic nie dodalam ekstraktu z wanilii ani cytryny do smietany i było ok

Nóż co za dziadyga. Nawet nie mozna popisac bo juz steka:-)
Wogole w ciagu dnia to woli gadać niż spać
Ale oby nocki przesypial to narzekać nie będę
Dobra zmykam nastawiac obiad

Dziewczynki ,
Nie odzywałam się bo wakacyjnie u nas. Jesteśmy w rozjazdach , ja chwilowo w Olsztynie.

Wszystkim Maluszkom ( jakim Maluszkom?! Już spore dzieciaczki ) wszystkiego dobrego z okazji 4 urodzin.
Renia dziękujemy za karteczkę , żebyś Ty widziała moje zaskoczenie:szok: Adaś jeszcze nie widział kartki bo nad jeziorem z Babcią, ale w sobotę mu zawiozę i na pewno się ucieszy :happy:
Obiecuję że w przyszłym roku wszystkim lipcowym Starszakom wyślemy karteczki :-)

Ja juz się gubię, kto ma urodzinki ;-) Kic, Olwika juz roczek??? Matko, kiedy to zleciało?! No w szoku jestem:szok:
Madzia, zabalowałaś, nie ma co ;-) Ja też chętnie łyknęłabym % ale mam antybiotyk, bo ropne zapalenie gardła - tak jak przypuszczałam:confused2:
Surv, to faktycznie z tymi bucikami wyszło niefajnie...
Renia, wow, super, że tak przedszkole o Tymku pamięta. Na pewno to było bardzo miłe
Izabelka, o matko ale cena! U nas jest aquapark, ale taki mini, bo porównując do krakowskiego, to ... ale moim do szczęścia wystaczyła mała zjeżdżalnia do brodzika i zabawa była przednia
Olga w kinie na takim długim filmie jeszcze nie była. Ale w teatrze wysiedziała
U nas w końcu słoneczko, bo przez ostatnie dni tylko deszcz. Ale fajnie!

reklama
jej Kasiu to szybkiego powrotu do zdrowia!
syn mnie zmobilizował, żeby sprzątnąć, bo kolegę chciał zaprosić; właśnie się bawią ;-)
mogę w końcu herbatkę wypić i zdjęcia zrzucić ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry