reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Hej dziewczynki jesteśmy back!
Super bylo,ale szkoda,że tak krótko :-( pogoda piekna i mnóstwo atrakcji,Majka nawet w foteliku na rowerze jeździła,a Maciek w przyczepce:tak:,a z wody to by czorty wcale nie wychodziły.
Mam chwile,żeby się ogarnąć,bo Maciek u babci do południa,więc ie musze na plac zabaw wychodzić.Zaraz Majkę nafutruję i może zaśnie,to wypakuję resztę toreb.
Sorki,że tak tylko o sobie,ale nawet nie poczytałam co u was:sorry: Może potem uda mi się nadrobić.

Madzia super, że się udał wyjazd, czekam na fotki
Renia dzięki za przepis :tak:
idę na dół z chomikiem, bo chrześniak przyszedł, niech maja radochę :-)

Ja melduję się błyskiem na razie bez czytania co u was, ale daliśmy sobie w kość wyjazdem do Wrocka, dopiero wróciliśmy, a upał był straszliwy cały dzień:-( Ale mam dwie super wieści: nóżki Sary prostują się fantastycznie, dostałam pochwałę za sprawnie prowadZoną rehabilitację:-) Jak dalej bedzie tak dobrze, to za miesiąc już nie bedzie musiała nosić szyny calodobowo, a tylko w nocy. Strasznie się ciesze, bo to powinno dać jej kopa z rozwojem fizycznym w końcu:tak: No a poza tym, po pół roku szukania znaleźlismy najemców naszego mieszkania: perspektywicznych bo rodzinę, która chce co najmniej na 5 lat, z ceny sporo zeszłam, ale sam fakt, że z czynszu splacać bedę kredyt to już strasznie dużo mnie finansowo odciąża, więc mam nadzieję, że rzeczywiście się uda z tą rodziną na dłużej:tak:

sorry, że tylko o sobie, ale chciałam się podzielić dobrymi wieściami; jutro zaim goście przyjadą poczytam dokładnie co się u Was działo:tak:

Post zdróweczka dla Ciebie i całej rodzinki!!!
Pewnie niektóre widziały na FB, że Lenka Pabli rączkę złamała
Madzia, super, że wyjazd udany. Ja się odmelduję jutro. Dziś jeszcze w pracy, ale po południu wielkie pakowanie
Surv, super wieści, że nóżki Sary tak ładnie się rehabilitują:tak:

Sylcia, fajnie że się odezwałaś:tak:

dzień dobry :-D
Surv fantastyczne wieści :tak: bardzo się cieszę
Kasiu udanego odpoczynku :tak:

my dzisiaj na spokojnie; wczoraj zaczęłam porządki w mojej wielgachnej szafie robić i dzisiaj gorsza część-papiery :rofl2: idziemy przekłuć uszy, trzymcie kciuki, żeby nie zwiała z krzesła ;-)
miłego dnia

Witam się z kawą ;-)
Survivor super wieści,zwłaszcza z nózkami Sary :-) dzielna dziewczynka:tak: A z mieszkaniem tez super,jakby nie było dodatkowa kasa zawsze przydatna.
Post widziałam na fotkach,że wyjazd udany,ale cóż za choróbsko sie wam przyplątało? mam nadzieję,że już wszyscy zdrowi.
Kicrym alez macie atrakcje :szok: oby jak najmniej takich. Za to fajnie,że możecie sobie popływac łódką,powędrować i ryby połowić,a i pogoda dopisuje.
Renia a wy kiedy te chrzciny macie?
To fakt,że z dzieciakami na zakupy to ciężko.Jeszcze z maluchami to jako tako,ale nie wiem jak twój starszak,bo mój do dupę cały czas truje,żeby mu coś kupić,że mu się nudzi i takie tam,w końcu odwraca się na na pięcie i idzie i go potem szukaj:baffled:
Właśnie sobie dzisiaj obmyśliłam żeby pojechać z nimi po buty,bo może są przeceny,a fajne sandałki sobie kiedyś kupiłam i chciałabym takie w innym kolorze,ale czy to jest sens to sie własnie zastanawiam.

Maciek daje do wiwatu od samego rana:crazy: Nie dość,że wszystkich pobudził,to jęczy non stop.Aktualnie juz w kącie stoi i krzyczy,że chce do tatusia:wściekła/y: Majka w nocy co chwilę syrenę włączała,z reguły smoczek pomagał,ale się nakursowałam.Ząb jej idzie ( w końcu ,pierwszy)to chyba przez to,bo aż do niej nie podobne takie nocne pobudki.
Jadę dzisiaj z dzieciakami i z mamą do dziadków pod Wrocław,może się bachorki przewietrzą na wsi to im się polepszy

witam z rna
kawa już wypita
ja naspeedowana ze zmęczenia

Madziu no u nas podobnie
T sie nudzi on tylko tam gdzie zabawki
z młodym tez niezbyt bo chałas go obudził i taki wystraszony w wózku lezał
do tego poszłam nakarmić do pomiezczenia dla mam i krew mnie zalała z nerwów
co za idiota wymyslił, że zamiast ręczników suszarki do rąk - jak włączyłam taką to nie dosć, że ona ryczała jak szalona to jeszcze Ignaś się tak przestraszył, że nie mogłam uspokoić nawet cycusiem
do tego napierdziela muzyczka typu house w takich decybelach, że myśli nie słychać
obłęd jakiś i ktoś za takie projekty kase bierze

no a zaraz się idę pakować i wyjazd do rodziców
chrzest w sobotę

Kasiu ja dziś się odmeldowuję a Wam życzę dobrej podróży i cudownego wypoczynku
oczywiście fotki Twojego R obowiązkowo jak wrócicie wrzuć na picassa bo pewnie będa piękne

Surv swietne wieści z miasta przywiozłaś;-)
a z rowojem ruchowym nadrobi w try miga
mój leniwiec głowy wogóle nie chce podnosić a jak go sie bierze na ręce to pięknie sztywno trzyma
zreszta jutro jestem umówiona z nim na wizytę u rehabilitantki vojtowej
zobaczymy co ona powie jak go obejrzy

Post i jak się trzymacie???

no widziałam na fb wpis Pabli
biedna Lenka z tą rączką - oby szybko się zagoiło
najgorsze ze skończyło się na stole
az serce boli na sama myśl ile musiala się nacierpiec nasza mała Lenka
jeszcze raz ściskamy mocno nasza mała kruszynko

dobra zmykam bo roboty w .... od groma a jeszcze gaz wyłączyli na ulicy bo robią nowe przyłącze i ani kuchenki ani ciepłej wody nie ma
dobrze ze dziś bynajmniej obiad restauracyjny z tej okazji - tyle mniej roboty
miłego dzionka

Cześć
Surv,dobre wieści, ta szyna przy tych upałach to masakra chyba. Dobrze,że znaleźliście lokatorów
Renia udanych chrzcin.
Kasia udanego urlopu, nie doczytałam gdzie jedziecie na fb tylko widziałam,że pakowanko.
My w sobotę też wyjazd w okolice Bukowiny tatrzańskiej, oby pogoda tylko była.

reklama
hej hej
ja tylko na chwilkę.
dzisiaj mam wynik RTG więc zobaczę,swoją wizytę u lekarza mam w poniedziałek, jak narazie kaszlę ale mniej zdecydowanie więc pewnie poprawa jest
dzieciaki nadal kaszlą ale głównie rano i schodzi im w katar. dzisiaj jedziemy na wizytę kontrolną bo chę żeby lekarka ich osłuchała aby się nie okazało że im schodzi na oskrzela. młodemu wczoraj postawiłam bańki...normalnie ciężko aby się utrzymały a grzeczny był, takie ma wyżyłowane plecy że tylko dwie siedziały cały czas :)
oki,idę szybko wykroić spodnie Cinkowi do przedszkola, szyć czas zacząć.młody nadal popuszcza w porty więc pewnie kilka par dziennie będzie do przedszkola potrzebne.

Do góry