reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Wieczorem postaram sie poczytać co u Was.

Jestem zajechana:-(Spojówki bola,kręgosłup napierdziela chyba jakaś infekcja sie do mnie przyplątała a najgorsze że Ewcia od 2 dni ma stan podgorączkowy i paskudny kaszel,Rano poszłam do pediatry i wszytsko osłuchowo Ok tylko że godzine temu sparwdzałąm tem i ma 39 st :wściekła/y:Dosyć już mam to jej pierwsza gorączka ,wogóle przeziebienie ale ciągnie sie strasznie:-(Lekarka mówi aby antybiotyku nie dawać ale czasami już bym wolała dać i szybko widzieć małą zdrową.Wydaje mi się że przeziebienie skumulowało sie z ząbkowaniem dlatego tak cieżko je przechodzi:-(Wieczorem postaram sie wpaść:tak:

Madzia powodzenia dla M w poszukiwaniach pracy:tak:

reklama
Witam:)
Ja po pracy, uff ale było nudno:-pco prawda 21 dzieciaków przyszło, ale nie lubię łączonych grup- z mojej była tylko 1 dziewczynka:-p
Post nieeee, u mnie przynosi prezenty Dzieciątko, ale musieliśmy się dostosować do warunków hotelowych, więc powiedziałam Kubie, że Dzieciątko miało bardzo dużo pracy i część zleciło Mikołajowi:-pyyy może jakiś link do tych drutów, bo nie wiem co to takiego:-p:-D
Surv o to mój M też by się ucieszył z takiego Dremela:-p:-Don sobie kupił frezarkę pod choinkę:-ppowiem szczerze, że mnie okres raczkowania bardzo denerwował, może dlatego że była to końcówka wiosny i początek lata i Oliwka raczkowała nawet po chodniku bo inaczej się nie dało wyjść na spacer:cool2:Fajne teksty ma Flo:-p:-Dmój Kuba dziś do swojej koleżanki powiedział "przepraszam Cię młoda damo":-D:-D:-D
Anudla to właśnie Liwa tak miała- gorączka powyżej 39 do tego kaszel i teraz ma zielony katar:confused2:mamy antybiotyk, jutro idę do swojej przychodni, bo dziś już nie było miejsca:confused2:a dajesz małej coś przeciwwirusowego? jakiś Fosidal lub coś w tym stylu.zdrówka dla Was!a miałam Cię pytać, dostałaś przesyłkę z Tchibo?ja już dostałam przed świętami, ale dziś dopiero odpakowałam i kombinezon jest fajowy, jestem wściekła że nie kupiłam dla Kuby :/
Iza fajne takie małe dzieci z instrumentem:tak:

Ech jutro na 6, już mi się nie chce:confused2::-p
Idę Liwię zaciągnąć do odkurzacza:confused2:

Ostatnia edycja:
A ja już mam weekend - wzięłam sobie urlop na jutro :-) Potem będę kwiczeć, że mam dużo pracy ale co tam. Na dodatek koleżanka właśnie dzwoniła, że jest jutro w Tarnowie, więc super się złożyło :-) I jeszcze fryzjer mnie czeka - no same przyjemności.
Aha, dzieciaki załatwiły sobie i śpią dzis u dziadków - normalnie relaks pełną gębą :-) Zaraz zasiadamy przed tv i oglądniemy sobie jakiś film
Andula, zdrówka dla Ewci. Kic i dla Twojej córeczki też:tak:
Madzia współczuję m i z powodu śmierci wujka i z powodu braku pracy. Mojego za niedługo też to pewnie czeka. Teraz siedzi w domu, bo firma na czas świąteczny zamknięta...
Post, te druty, to niezłe cuda muszą być. Ja to pamiętam jak miałam taki "ruski" zestaw aluminiowych drutów w pudełeczku:-D

doczytałam ale już nie popiszę
ja dalej ledwo na nogach stoję
nocki masakra - nie wiem o co chodzi ale zaczyna wyć na śpiocha i aż trudno uspokoić
może to teraz emocje za bardzo rozhulane po świetach?

zdrówka dla wszystkich chorych
(moje juz po antybiotyku i mają się dobrze - tylko lekki katarek)

Ewci wieczorem skoczyła tem do prawie 40 st zadzwoniłam do lekarki kazała podać antybiotyk.Lżej mi ,dziwne to przeziębienie osłuchowo czysto a gorączka kosmiczna:-(Najgorsze że chyba się jej zaczyna zapalenie spojówek:wściekła/y::no:Mam nadzieję że po lekach już jutro będzie wyrazna poprawa:tak:Na dodatek ja mam prawie 38 gorączki i nie czuję się najlepiej.

Kasiu zazdroszcze spokoju wieczorem ,ja od kilku dni jestem kłębkiem nerwów przez te dzieciowe choroby.Po fryzjerze pochwal się fryzurką:tak:

Kic nic nie dostaliśmy ale teraz już augumentin bierze .Zdrówka dla Liwci :tak:Dostałam wszystko mam dla Ewci 2 kombinezony nową i starą kolekcję ,dla Michałka kupiłam jeden ten nowszy.Wogóle jestem bardzo miło zaskoczona jakoścą ciuchów z Tchibo.Kupiłam Ewci piżamki Hello kitty za 13 zł dla Miśka 3 koszulki wyszły jakoś 21 zł .Żałuje że tak niewiele kupiłam bo takiej okazji już nie bedzie :(

Dzieci jeszcze nie śpią ,zrobili sobie długą drzemkę po 18 i wyspani jak skowronki:wściekła/y:

Spokojnego wieczoru:tak:

Ostatnia edycja:
Hej Hej
Kasia...no elegancko :) faaajnie, ja muszę do poniedziałku się pomęczyć :(
Andula.ale macie serię.
ja wczoraj z m. rozmawiałam że młody sobie fajnie poradził z kaszlem i na co mi to było??? wstał dzisiaj z goraczką.wrrrr.dostał bacrtim, nic w oskrzelach ale gardło nieładne
to sobie chłopak posiedzi w domku\
ja jeszcze tez nie czuję się idealnie ale ujdzie
Kic
https://www.e-dziewiarka.pl/index.p...ategory_id=190&option=com_virtuemart&Itemid=2
takie mam

aaa chciałam wam napisać że Julcia ma braciszka :):) urodził się dzisiaj

Surv...do szlifiarki jeszcze nie doszłam :) ale druty są piersza klasa...sobie dziergam właśnie :)
dobra
lecę
do jutra

zdrówka ogólnie życzę Wszystkim bo tego nigdy dośc

Magda...oj do pracy...współczuję
ale zleciało

witam z rana
moje młode właśnie padło
ja miałam rano skoczyć do nfz załatwić kartę chipową dla Ignaszka ale jeszcze się nie wyrobiłam
z nim nie pójdę a P w pracy więc znowu g... z załatwiania

tymi i kot u babci;-)
my jutro jedziemy do nich i poźniej na sylwestra do znajomych
nie wiem jak to będzie bo Ignasz to nie dusza towarzystwa
lubi swoje domowe zacisza i klimaty;-)
no nic ale ja tez już się za moimi friendsami stęskniłam i chcę odskoczni od codzienności

Andula to się porobiło
obyście szybko wyszli na prostą
wiem jak to jest bo u mnie było z tą gorączką tak samo
40.4 na liczniku i maligna
no żal serce ściska jak te choroby trawią dzieciaki, ale myślę, że jak macie antybiotyk to pomoże

Kic jak tam Liwcia?

Post to zdrowka dla Cinka
kurcze człowiek już głośno ani pochwalić ani zagadać bo zaraz się odwraca
no i super, że Julka ma braciszka

dobra spadam bo jednak może pojadę do tego nfz
miłego

Witam i ja:tak:

Nocka tragiczna o 12 Ewcia miała 40 st,z R 1.5 h walczyliśmy aby zbić choć jeden stopień:tak:O 2 chciałałam się już kłaść to dla równowagi zaczeło mną telepać miałąm ponad 38:wściekła/y:Ewa przez sen popłakiwała ale i tak dzielnie porzechodzi wstrętne choróbsko:tak:Dziś kolejny dzień w domu ,zwariuje:wściekła/y:

Post takie wspaniałe druty to chyba same dziargaja ;-)Zdrówka dla Cinka:tak:

Reniu a co to za chip ?My na sylwestra raczej w domu ,mieliśmy iść do mojej przyjacółki ale mi si poprostu nie chce:tak:

W domu mam taki sajgon że nikt by nie uwieżyl że tydzień temu były świąteczne porządku:crazy:

Miłego

Post przekaż Magdzikowi gratulacje !!!! to się chłopak jeszcze w starym roku wyrobił :-)
Druty pierwsza klasa, też bym się ucieszyła jakbym takie cudeńka jak Ty potrafiła wydziergać.
Zdrówka dla Cinka!
Oj, no do roboty łaaaaaa, póki co nie wyobrażam sobie,ale to już za 4 dni:szok:

Kasia dzięki ;-) teraz w budowlance tak kiepsko :-( ja się też swoją praca martwię, bo na razie fundusze na drogi sie skończyły niestety:baffled:
Szalejesz z fryzurą?
Ja się farbnęłam, miała być czekolada, wyszło czarno:sorry2: Muszę sie przyzwyczaić,ale póki co dziwnie mi.
Fajnie taki luźny wieczór i poranek :-) Maciej może dziś u babci zostanie, bo jedziemy po południu z tortem to może da się namówić, jeszcze małą wyeksmitować i byłby luz ;-)
Andula to Was porozkładało:szok: Zdrówka! Ewci pewni po antybiotyku się poprawi:tak: Ale co do za dziadostwo:confused:
U mnie też bajzel non stop, tylko ogarniam jak idą spać,ale jak wstają to znów to samo.
Renia bidulo,aż mi cie szkoda jak o tych nieprzespanych nockach piszesz:-( Może faktycznie wrażenia poświąteczne nie dają spać. Pocieszę Cię ,że i u nas od dwóch nocek 2 -godzinny bal i też nie wiem o co chodzi:baffled: Zęby napewno, ale gwiazda jakby wyspana się budzi i zasnąć nie może. Dziś już o 24 się obudziła i tak dopiero po 2 zasnęła. Za to ja do 9 pospałam, bo K rano przejął pałeczkę :-) nawet śniadanie zrobił dla wszystkich:szok:

No nic, trzeba się za robotę zabrać.
U nas normalnie wiosna.

reklama
Witam:)
Ja już po pracy, Liwka zasnęła, ja bym się też z chęcią zdrzemnęła, ale Kuba jest,a on i drzemka to nierealne marzenia:-p

Madzia wow no zleciało szybko wolne:) Pewnie pierwsze dni będą najgorsze-dla mnie najgorsza była ta rozłąka z Liwą, jakoś strasznie tęskniłam za nią:zawstydzona/y:
Andula chip to takie śląski wynalazek:-Dkażdy pacjent ma taką kartę z imieniem,nazwiskiem,peselem, itd i dajesz tą kartę w rejestracji, one tą kartę wkładają do czytnika i z tego Ci drukują recepty i rejestrują do lekarza.Jak nie jesteś ubezpieczona to Ci ta karta "nie przejdzie" chociaż moja siostra jak wróciła z UK normalnie poszła do dr, dała kartę i ją zarejestrowało więc mają burdel jak w całej Polsce:-pzdrówka dla Ewci, to jakiś grypowy wirus, przynajmniej tak mi powiedziały panie na pogotowiu w Bielsku:sorry2:No i u mnie też bałagan nie z tej ziemi-w kuchni M gotował kapuśniak i syf okrutny, w pokojach również bo dziś moja siostra była z Liwą, więc powyciągały ale już pochować nie było komu:angry:
Post wow co za wypas:szok::-Dgratki dla Magdzika!
Renia dzięki:) Liwa już ok, ma mokry kaszel no i katar zielony jej cieknie, ale przynajmniej gorączki nie ma, mam nadzieję, że do środy będzie ok, bo znowu M musiałby wziąć opiekę:dry:dziś idziemy do lekarki żeby jeszcze skontrolować sprawę:tak:
Kasia ech zazdroszczę takiej laby:tak::-)

Do góry