Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
byl tez zwazyc mala i mamy 6260:-) ja zadowolona bo taka kruszynka z niej byla a teraz wykracza poza siateczke:-)

, moje włosy sa znowu tłuste
, a za oknem leje i chyba wcale nie ma zamiaru przestać
.
. Nawet nie wiem kiedy ten czas tak zleciał. A dzisiaj wyglada a na to, ze nici ze spacerku:-(.
Przed Zosia wystarczała mi naprawde malutka torba podrozna, a teraz? Zosia potrafi sie nawet dwa razy dziennie zarobic po pachy, ze wszystkie ciuszki do prania. Wasze dzieci tez tak maja? Zakladam jej za duze pieluchy bo myslalam, ze to o to chodzi, ale nie. Ta kupa jakos tak bokami wychodzi.Masakra!Musze wziac zapas ciuszków.
Bo jaostatnio jestem dmuchawiec wesoły.
A tak poważnie to bardzo nastrojowe kolory:-) No nie właśnie jak piszę to zmieniłaś znowu kolor, teraz taki nocny, czyżby była udana noc, tzn upojna?;-)
lubie bez połóweczki siedzieć.
.
taki kochany synuś tatusia 

Ja zaczęłam też większe pieluchy używać no i mocniej go ściskam, wcześniej bałam, się, że mu będzie nie wygodnie, ale widać tak trzeba, aha i jeszcze po bokach te gumeczki kontroluję, żeby się nie zawinęły do środka.My też cały czas używamy normalnego proszku tzn, tylko pierwsze rzeczy w jelpie wyprałam , potem kupiłam persil sensitive a teraz to juz bez sensitive !Heh ja tam piore normalnie bo pozniej moze byc uczulony na wiele rzeczy, jak bedzie w bardzo serylnych warunkach chowany. A niechce do tego doprowadzic.