daisy26
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
czy wy tez macie problem z piersiami,a mianowicie jeden jest mniejszy od drugiego i ma duzo mniej mleka niz w tym wiekszym.Mój lewy cyc jest strasznie malutki i widze ze mam mniej mleka i nie wiem teraz czy przystawiac Adę do tego mniejszego żeby go teraz pobudzić do produkcji czy podawac tego wiekszego zeby sie najadała,nie wiem czy to może juz oznaka zanikania pokarmu?
Co o tym myslicie....???
czy wy tez macie problem z piersiami,a mianowicie jeden jest mniejszy od drugiego i ma duzo mniej mleka niz w tym wiekszym.Mój lewy cyc jest strasznie malutki i widze ze mam mniej mleka i nie wiem teraz czy przystawiac Adę do tego mniejszego żeby go teraz pobudzić do produkcji czy podawac tego wiekszego zeby sie najadała,nie wiem czy to może juz oznaka zanikania pokarmu?
Co o tym myslicie....???

a szewc tez zrobil pare razy cuda z moich kozakow (jakos zawsze mam niemile niespodzianki w nich) i wygladaly jak nowe, wiec w droge (tylko nie na bosaka, bo zimno)
nie mam pojęcia.
Tylko nie mam pojęcia jak mam mu to dziąsełko smarować, bo on tak językiem macha, że zaraz chyba to zlizuje
e samo, w każdym razie Mati się najada z obu tak samo.
Wczoraj wieczorem jak usłyszał klucz w zamku, to już głowa odwrócona w drugą stronę i sprawdzał kto przyszedł. I nawet nie mogłam rozmawiać z M. w czasie karmienia, bo on musi na nas wtedy patrzeć i słuchać. Masakra. A jak już się odwróci, to ciężko znowu go zmusić do dalszego jedzenia.