reklama

Lipiec 2009

Alusia kobitko mam nadzieję że z dzidzusiem wszystko ok? bidulo współczuję:tak:

Willsonka , nie słuchaj tej pediatry, dziecko powinno zjesc 4 posiłki mleczne i jeden stały plus owoc lub sok. Brzuszek by jej rozsadziło jakby tyle zjadła co Ci ta baba kazała dawać:wściekła/y: Julka zjada ok 630 mleka plus 200 zupki a owoce rzadko bo nie chce zbytnio. Soki i wogole picie też bleeee dla niej.

Ewa, sprobuj popatrzeć w pepco te rajstopki, o ile macie taki sklep u siebie. Ja tam kupuje z tej firmy co napisałaś, mamy rajstopki i skarpetki i są super. Ale rajstop z absem jeszcze nie widziałam w pepco, może dziś będę to popatrzę i dam znac.

Kupiłam dziś super baję dla mojej myszki, wiersze Brzechwy, twarde kartonowe kartki, a że mam pracowniczy rabat to wyszło 15zł za super książkę.

Ewa, miałam Ci pisać jeszcze, nasivim pomógł, Jula spała od 21 - 8 z czego pobudki miała o 24 na smoka, 1 na mleko, 4 na smoka, 6, 7 na kupke i spała z nią do 8:zawstydzona/y:

zmykam, troszkę pracy mam jeszcze, ksiązki poukładać, zrobić zwrot i coś zjeść. Papatki, do później:-)

reklama
Witam:-)
Nocka troche lepsza,maluszek czesto wstawał pocycac ale przynajmniej nie budził sie z rykiem i niewiadomo po co,a na jedzonko pewnie wstaje tak czesto bo w dzien nie dojada przez to chorubsko.Ja sie czuje juz duzo lepiej,kaszel juz nie jest taki uciazliwy,no ale malutki dalej chorusi to ze spacerku dalej nici:-(,a tak mi juz ich brakuje.
Wczoraj sie nie odzywałam bo rano jakos nie miałam weny a po południu odwiedziła mnie koleżanka ,pojechała dopiero przed 21,jeszcze w kurtce stała w łazience z nami bo chciała zobaczyc jak mały sie pluska:-)
Mój ma dzisiaj wolne ale jak zawsze uciekł mi do mojej mamy,na szczescie konczy juz im ta łaziene wczoraj zafugował,a dzis ma wanne im obsadzac i jeszcze cos tam,ale chyba juz dzis skonczy,i co z tego juz mi zapowiedział ze jak bedzie miał wolny dzionek to bedzie jezdził swojemu bratu pomagac pietro szykowac,no a tak sie cieszyłam ze bede go czasami miec w domu nie tylko w niedziele.No ale trzeba chłopakowi pomuc,on tez nam pomagał jak miał czas jak my sie budowalismy.
ALUSIA ło matko ale sobie narozrabiałas,dobrze ze z córcia wszystko dobrze.
Pozdrawiam wszystkich i do puzniej kochane

Ostatnia edycja:
no i kolejny dzionek....
nocka srednio ale znosnie
teraz Mari ucina sobie drzemke a ja wreszcie sie pomaluje bo od paru dni chodze jak straszydlo, a to przeziebienie i mi sie nic nie chcialo, az dzis otwieram drzwi mlodemu kolesiowi od pradu i mi sie wstyd zrobilo bo wygladam okropnie, taka zaniedbana:zawstydzona/y:
my juz na spacer nie wychodzilysmy od dobrych paru dni, ostatnio prawie tydz temu, mala wciaz ma katar i sie boje. ostatnio jak miala katar to wychodzilam z nia na troszke wiedc tym razem tez wyszlam pierwszego dnia kataru i po spacerze bylo duzo gorzej wiec sie boje, myslicie ze powinnam wychodzic z nia na spacerki?
Alusia oj bidulko, duzo zdrowka! dobrze ze z corcia wszystko oki.

Czesc Kochane!

Widze, ze sie troche poprawiacie, ale.....:sorry2:hmmmmm....bywało tu duuuuuuuuuzo tłoczniej.

My własnie ze spacerku wracamy. Zrobiłysmy zakupy spozywcze. Poniewaz mam obiad na dzis, to postanowiłam zrobic sałatke gyros:tak::-) dla mezulka, bo ostatnio len ze mnie w goitowaniu.:tak:

adddaaa-biedulek mały z Twojego syneczka:-(niech to zapalenie predko minie:wściekła/y:. Ja tez nie codziennie nawilzam małej nosek, choc moze i powinnam, w koncu okres grzewczy i suche powietrze w domu..hmmm.
Stałaś w klejce 3 godziny? Szok:szok: Powiem Wam, ez jesli o to chodzi, to u nas jest ok. Jestesmy zapisane do Niepublicznego ZOZ, ktory ma umowe z NFZ i w kolejce stoje najwyzej 15 minut Takze adddaaa- współczuje... Takze kłótni z mezem...faktycznie nieciekawie:no:.

Daisy - Adulka tez bidulka. A jak dziasełka? Wychodzi cos?

Justysia -- ja posciel prasuje musowo!:tak:Nie dlatego, ze mam za duzo czasu , ale jakos musze i juz. Poscieli z kory nie lubie, uzywam albo flanelowej(rzadko) albo z satyny bawełnianej, a ona wyglada strasnie jak jest wymieta.

Beata26 - to Ty w ksiegarni pracujesz?:-) Ja jestem taki mól ksiazkowy, ze szok. Najchetniej kupiłabym wszystkie ksiazki (no moze za wyjatkiem kryminałów, historycznych i science fictionbo nie przepadam) A juz ksiazki dla dzieci! Ale niestety sa drogie dosc:-(i na wszystkie to ja sobie pozwolic nie moge:no::-D Osttnio tez widziałam fajna ksiazke z wierszami Brzechwy i twardymi stronicami, obrazki były cudne, ale cena...69.99:szok: Troszke duzo.

Beacia82 duzo zdróweczka dla Was, zdrowiejcie szybko bo pogoda w sam raz na spacerki:tak: Fajnie, ze kolezanka Cie odwiedziła. Moje kumpele zostały w Warszawie, a ja tu biedna jak na wygnaniu i samotna :-( chlip...chlip....

Beatko Z. mysle, ze na spacerki przy ładnej pogodzie mozesz wychodzic, to chyba nawet posłuzy małej.

Ostatnia edycja:
My wrócilismy ze szczepienia i spacerku .
Julek warzy 8900 i 75 cm długi.:-)
Przepisała mu nutramigen ,ciekawe czy bedzue to pił,ehhh!!
Karola kośći jak bedą bolały i sie nasilał ból mam przyjsc .

Trzeba jakas zupe ugotowac,barszczyk i przy okazji JULOWI .

Mam wielki kosz prasowania,ale zaraz kurier wezmie i do GRAJEWA zawiezie .;-)
Jest tam taka jedna co lubi prasowac;-):-p:-p:-p:-p.
Ach dorżuce jeszcze pościel i firany ,bedzie na zaś ,a CO !!!:-D:-D:-);-):-p
a w drodze powrotnej jeszcze gyrosa za usługe napewno da.
heeeheeee

Aniu nie płakaj ,ja tez samotna.:((((

BEATKO ja mysle ze spacery napewno nie pogorsa,jeszcze nozdrza nawilrza.

Ostatnia edycja:
Mam wielki kosz prasowania,ale zaraz kurier wezmie i do GRAJEWA zawiezie .;-)
Jest tam taka jedna co lubi prasowac;-):-p:-p:-p:-p.
Ach dorżuce jeszcze pościel i firany ,bedzie na zaś ,a CO !!!:-D:-D:-);-):-p
a w drodze powrotnej jeszcze gyrosa za usługe napewno da.
heeeheeee

Aniu nie płakaj ,ja tez samotna.:((((

.

Ty mi tu kuriera nie wysyłaj tylko sama z tym prasowaniem do Grajewa zasuwaj. Bedziesz se kawke piła i zabawiała mnie miła konwersacja:-D a ja Ci wszyściutko poprasuje:tak::-D

Ostatnia edycja:
E, nie...jak mi dasz znac, ze bedziesz to ja zrobie tego gyrosa tak duuuuuuuuużo...., ze wystarczy:tak:

To jak? Spodziewac sie Ciebie? Nastawiac zelazko?

1134123ayfjpcpywq.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry