reklama

Lipiec 2009

reklama
Willsonko to gratulacje z okazji odebrania dyplomu:tak:

Ewa to moze ja Ci pomoge te karteczki robić? Ma juz 80szt, a jeszcze azpał do robienia by sie znalazł:-D:tak: A co do materiałów, to wystarczy blok techniczny kolorowy, klej i nozyczki.:tak:

A tak w ogóle, to nie wkleiłam Wam wszystkich wzorów moich karteczek. Zaraz chyba sie poprawie. Chyba ze macie dosc juz mojego chwalenia sie:zawstydzona/y: Sadze jednak, ze bez tego nie miałaybym tyle zapału. Człowiek niedoceniany po jakims czasie traci ochote na wszystko....

dziula edytowałam mojego posta na poprzedniej stronie i dodałam pomysły na prezenty :)

Dmuchawcu chodzi o to, że po kartkach bożonarodzeniowych nie wiele mi w domu zostało. Blok techniczny biały i owszem (mąż ma go pełno w materiałach na szkolenia) ale kolorowy papier to problem i muszę go mieć z miasta, a do miasta się nie mam jak wybrać :/
Dzięki za propozycję, ale Tomi też chce robić karteczki :)

Witam sie rankiem :tak::tak:
Ja popijakm sobie kawke a dziubek juz zjadl i teraz sie bawi :-):-)
Daniel w pracy do 16-bede dzisiaj caly dzien z wami...
Wczoraj bylismy w chinskiej restauracji i Jonathan jadl wszystko co wlasciwie nie powinien...owoce moza:szok::szok: bllleeee...ochyda,oale co tu sie dziwic jak tata wcinal az mu sie uszy trzesly:-D:-D
zjadl joni tyle co 2 obiadki a jeszcze otwieraj gebolke i krzyczal ze chc jeszcze.jak juz mu nie chcialam dac(balam sie ze bedzie go brzusio bolal z przejedzenia)to tak sie darl zewszyscy na mnie patrzyli jakbym byla jakas wyrodna matka i nie chciala dziecku dac jesc :confused::baffled::baffled:

pocvzatam co naskrobalyscie wczoraj i zaraz do was wracam :)

WILSONKA Ty po dyplom jedziesz, a ja sie zebrac juz kilka lat do napisania mgr nie moge!!!!!!!!! Parnoja!!! Lenia mam :-(:-(:-(
yes2.gif

DMUCHAWIEC to ja widze,ze u Zosi tak jak u Lenki szukali na sile wzmozonego napiecia, wlasnie dlatego ,ze.min za wczesnie glowe dzwigala i ze paluszki za bardzo obciaga. I nasza neurolog dokladnie to samo powedziala,ze teraz jest moda na napiecia miesniowe i rehabilitacje:tak::tak:
DZIUULA fajny ten plac zabaw !!!!!!!!!!! Podoba mi sie :tak::tak::tak:

A tak w ogóle, to nie wkleiłam Wam wszystkich wzorów moich karteczek. Zaraz chyba sie poprawie. Chyba ze macie dosc juz mojego chwalenia sie.

Pokarz nam wszyskie wzory :) a jaka tematyka ?? sa dla mezusia moze jakies ladne ...tak bez zadnej okazji?? i jak mozna je u ciebie zamowic ??

i czy mozna wiecej zamowic ??

DZIUULA ten plac zabaw rewelacyjny ...chyba taki jonathanowi kupie-na lato w sam raz :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję za pocieszenie, jak na spokojnie wszytsko przemyślałam to też doszłam do wniosku że nie ma się czym martwić. Poprostu zawsze warszawscy lekarze traktowali Tosię albo jak śmierdzące jajo i obchodzili ją szerokim łukiem, albo jak ciekawostkę medyczną której trzeba zrobić wszystkie możliwe badania bo na pewno na coś jeszcze jest chora i może jakiś doktorat się o niej napisze... Tylko że ja już dawno nie byłam u pediatry i zapomniałam jak to jest...
co do kup to faktycznie problemy się pojawiły gdy zaczęłam podawać mięso, więc na początek za radą koleżanki, matki 3 dzieci dam dicoflor, bo jej napewno nie zaszkodzi, a jeśli nie zadziała to będę ograniczać ilość mięsa w zupach.
z neurologiem też się spotkam, natomiast też nie rozumiem ideii badania bo tak... tzn. pediatrze chodziło o to że Tośka praktycznie nie obraca się z brzuszka na plecki i odwrotnie,więc może ma za małe napięcie mięśniowe, natomiast siedzi bez podparcia, jeśli ją wyżej złapię to staje na nóżki, czyli wydaje mi się że jest w normie... no cóż skontrolujemy się...
Agnieszka moja też ostatnio chce próbować wszystko co my jemy, a jak nie dam to jest histeria, a owoce morza są zdrowe :))) byle bez listerii:)
Dmuchawiec musisz koniecznie pomyśleć o "produkcji" na sprzedaż, nie dość że będziesz miała zajęcie i satysfakcję, to jeszcze kaskę na przyjemności:))) Jak byłam w ciąży i szuakałam ubranek dla małej, to na allegro była taka kobieta która szyła ubranka dla malutkich dzieci, śliczne, niepowtarzalne i bardzo dobre gatunkowo. Co prawda nie były to rzeczy nacodzień, ale myślę że wiele mam chciałoby mieć chociaż jedno takie ubranko. A zaczynała właśnie od szycia ciuszków dla swojej córeczki:) Mogłabyś np. robić kartki, ręcznie robiona ozdobna kartka w empiku kosztuje od 10-15 zł. A ty robisz takie cudeńka że na pewno miałabyś zamówienia :)
Wilsonka gratuluję dyplomu

Ostatnia edycja:
P1090403..jpg
P1090399..jpg
P1090398..jpg
P1090401..jpg
P1090406..jpg
P1090396..jpg
P1090404..jpg
P1090397..jpg

To wszystkie wzory na ten rok:-)
Trzy jajka obok siebie i jajko-przeplatanka to pomysły męża:tak::-)

Agnieszko co roku robie karteczki na święta dla rodzinki i znajomych. Myslałam o tym, zeby je sprzedawac, ale mnie dziewczyny uswiadomiły, ze to nie tak prosto. chyba ze na lewo:tak: Oczywiscie gdybys chciała cos wyjatkowego, chetnie zrobie w dowolnej ilosci:tak:

reklama
VIORECZKO a Ty z Warszawy ??? :-D:-D:-D A jaka dzierlnica jak moge wiedziec?? (tak sie pytam, bo juz dwie lipcowki mieszkaja zaraz kolo mnie :-) ) Przepraszam,ze pytam, ale nie do konca pamietam co sie dzialo z Tosia po porodzie, ze lekarze tak na sile szukaja czegos w niej?? Sluchaj u Leny tez bylo tysiace diagnoz, z czego tylko ta mala czesc sie potwierdzila.. a wymyslali jzu jej tysiace chorob :tak: Trzymajcie sie kobitki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry