agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Vioreczko-wspolcuje ci,az mi gesia skorka mi sie piojawila jak to czytalam ... ale ciesze sie ze jest wszystko ok i ze Tosia rosie na rowni z naszymi malenstwami...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zazdroszcze wam dziewczyny ze mozecie sie spotkac,ze mozecie poznac kogos z kim juz ponad rok piszecie !!
ja tego dobrego nie mam ... mnie zadna nie chce odwiedzic ;-);-);-);-)
To wpadnij do Warszawy !! zapraszam!! Ja to tylko przejezdzalam przez Munchen (raczej obok, bo w Niemczech to porzadne drogi sa :-), nie przez miasto) wiosna, jak na Garde jechalismy. Oj ta czesc Niemiec to juz taka elegancka :-) Nie to co Kiel :-) :-) W niedziele juz ruszamy do Kielu.!

)to mamy do siebie daleko...:-

A dlatego tez kiedys Ciebie pytalam o ten dodatek na dziecko :-) .

w końcu
bo jakoś ciężko mi się dziś siedziało,

i w sumie sama nie wiem czemu bo pogoda całkiem fajna, słoneczko ładnie świeci więc jakoś ochoty do życia się nabiera, może w końcu ta wiosna do nas zawita

bo ja jakoś nie mam ochoty się za to zabrać,

a niestety muszę bo tydzień po świętach będę robiła swoje urodzinki i przydałoby się zrobić generalne pożądki,

więc pomoc mile widziana,;-);-);-)

Wprawdzie u mnie krucho z czasem na poczatku kwietnia sie przeprowadzamy i jedziemy do Polski na swieta, oprocz tego ostatnio jestem dzialkowiczem (ehhh mamy dzialke od jesieni ale roboty na niej co niemiara taka zaniedbana ze szok) i jeszcze moj kochany marudek to same wiecie jak jest ;-) Dzisiaj zauwazylam ze mamy 5 zabka a szosty tez zaraz wyjdzie :-) Dolna dwojka i gorna dwojka z jednej strony sie pojawily. A co tam u was ze taka cisza na forum nastala?