reklama

Lipiec 2009

reklama
Dmuchawcu widocznie przywolalas mnie telepatycznie :D A narzeczony ma sie dobrze, ma coraz wiecej kasownikow ale jest jeszcze troche pociagajacy, a przez to marudny. Czekamy na wiosne wtedy te wszystkie chorobska i niedogodnosci pojda precz. Juz ja czuc w powietrzu prawda? :D

annie tez o tobie myslalam juz chcialam smsa pisac co sie z toba dzieje ...ale jak patrze ubieglas mnie na bb...super ze znalezliscie juz mieszkanko :) i w jakim miescie??
moj mial juz byc z pracy ale wlasnie zadzwonil ze na drodze jakis wypadek i jeszcze ok godz mu to zajmie :O...cholerka a obiadek gotowy...:( bedzie mial podgrzewany.

Dmuchawcu a ja mma taka nadzieje ze mu ta pociaglosc w koncu przejdzie :D

Agnieszka szukalam na miejscu, zeby mezulek mial blisko do pracy, zeby jak najszybciej byl z nami.

------------

Cisza zapanowala a ja lece konczyc obiadek. Mam nadzieje ze sie zmobilizujecie i bede miala co nadrabiac co? Do dziela lipcoweczki! :D

Ostatnia edycja:
Wilsonka czy o cos takiego Ci chodzilo? FISHER PRICE Plac zabaw Basen brodzik Fontanna HIT (950642937) - Aukcje internetowe Allegro
Tak sie zastanawiam, czy Kuba [chrzesniak] bedzie z tego korzystal... Musze sie zastanowic.... bo jesli nie dla niego to na pewno Igorowi na roczek to kupimy. ZWlaszcza, ze o baseniki juz wczesniej myslelismy.

____

hmm chyba myslalas o takiej fontannie hm? FISHER PRICE MUZYCZNA FONTANNA Z PILECZKAMI NR8 (952443162) - Aukcje internetowe Allegro
tak myslałam o tej pierwszej

Witam i ja dzis nie nadrobie, zlapalo mnie znowu chorobsko mam 39C goraczki, do tego w nocy szczelilo mi cos wkolanie i troche mi napuchlo, a boli jak cholera, dlatego caly dzien leze w lozku, dobrze ze kacperek jest bardzo grzeczny i woli z mamusia lezec w lozku, tez spal ze mna dlugo i czesto tzn 2 razy po 2,5h i teraz znowu spi, ma katarek i leki kaszel, wczoraj bylismy u alergologa za 5 min wizyty 80zł i jeszcze musimy w tym tyg, zrobic badanie jakis profil pediatryczny za 150zł,
dZIS KACPEREK KONCZY 8 MIESIECY :) JAK TO LECI!
STO LAT DLA DRUGIEGO KACPERKA PATRY I IGORKA DZIULI :)) BUZIAKI!!

Witajcie

Ja właśnie wróciłam ze szkoły , dziś nie miałam czasu, bo przygotowywałam teścik do szkoły. Uwielbiam to normalnie:-):-):-) Eh jak ja bym chciała pracowac na etacie w szkole:confused::confused::confused: Czemu wszedzie chca tylko niemicki i angielski:baffled::baffled::baffled:

A Filipka dzis lekko wysypalo, na brzuszku i czółki, wiec chyba tak jak mi pisałyscie ta goraczka to trzydniówka, ale nas wysypało na piaty dzien dopiero.

Doczytałam narazie że Adusia chora. Biedna pewnie teraz Ty się od Kacperka zaraziłaś:-( A ztym kolankiem, to lec do lekarza, bo mojej znajomej tez cos kiedys napuchło, bolało, a potem sie okazało,że to coś w łękotce czy cos, w każdym razie miała operowane kolano. Czego nie życzę Ci, ale lepiej sprawdzic

lece poczytac co u Was:happy2:

Sto lat małym solenizantom!!!

reklama
Witam i ja dzis nie nadrobie, zlapalo mnie znowu chorobsko mam 39C goraczki, do tego w nocy szczelilo mi cos wkolanie i troche mi napuchlo, a boli jak cholera, dlatego caly dzien leze w lozku, dobrze ze kacperek jest bardzo grzeczny i woli z mamusia lezec w lozku, tez spal ze mna dlugo i czesto tzn 2 razy 2,5h i teraz znowu spi, ma katarek i leki kaszel, wczoraj bylismy u alergologa za 5 min wizyty 80zł i jeszcze musimy w tym tyg, zrobic badanie jakis profil pediatryczny za 150zł,
dZIS KACPEREK KONCZY 8 MIESIECY :) JAK TO LECI!
STO LAT DLA DRUGIEGO KACPERKA PATRY I IGORKA DZIULI :)) BUZIAKI!!

Ada nie wiem czy wiesz ,ale gorączka może być od tego kolana .
Ja juz przerabiałam to !!
Wiec kochana do ortopedy.

U mnie w pokoju syf,dobrze ,że TOMEK tego nie widzi.
Robiłam kartke świateczną dla mamy.
Poprosiła mnie ,aby jej żury wysłała i zrobie taka małoą niespodzianke ,kartke tam wrzuce.
A po za tym zaczełam robić kwiaty z bibuły ,ale pozostałam na wycinaniu płatków bo nie mam kombinerek domu,ehhh.....

Lece sprztać bo mąż za niedługo wraca ,chociaż mi sie niechce.
Wszedzie bibuła!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry