• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Oby wykrakał! Takie kraczenie to ja lubie :D

I właśnie śie zdenerwowałam! Miałam niebawem łośka kłaść spać, a teraz nie wiadomo kiedy to nastąpi bo... ZNOWU WIERCENIE!!!!!!!

reklama
Kacper usłyszał wiertarke i był pisk i ucieczka do mamy.. O spaniu póki co nie ma mowy. Może tak za godzinę. Ech, a ziewa juz na potęgę... Zwariowac idzie :baffled:

Idę bitki podłączyć, niech sie robią :-p

Patra moja siostra własna rodzona miała taki wyciek z piersi. Okazało sie, ze prolaktyne ma za wysoka, dostała leki i było ok, wiec nie martw sie na zapas. Ale do cipkologa:-D to koniecznie sie wybierz.

Wróciłysmy własnie ze spacerku- zimno jak nie wiem, brrrrrr:baffled:

A moze któras chce goracej czekolady, hm? Zosia własnie zasneła wiec ja sobie robię chwile relaksu:tak:

Patra moja siostra własna rodzona miała taki wyciek z piersi. Okazało sie, ze prolaktyne ma za wysoka, dostała leki i było ok, wiec nie martw sie na zapas. Ale do cipkologa:-D to koniecznie sie wybierz.

Wróciłysmy własnie ze spacerku- zimno jak nie wiem, brrrrrr:baffled:

A moze któras chce goracej czekolady, hm? Zosia własnie zasneła wiec ja sobie robię chwile relaksu:tak:

ANIU i ja chce czekoladke :)
A z tym CIPKOLOGIEM to wyskoczylas hahahahha!! tego jeszcze nie bylo !!:D
A co do PATRY to raczej ona by sie chyba cieszyla dzidzia a nia martwila...ale mysle jak Ania...ze to raczej nie ciaza :( wiec starajcie sie mocniej dalej :) moze niedlugo obydwie napiszemy tu ze mamy dwie kreseczki :D fajnie by bylo...

poradzcie mi...jonathan przesypia cale noce. i nie wiem zostac z nim na noc w szpitalu czy moze jak usnie mam jechac do domu a z samego rana juz przy nim byc?? bedzie po narkozie wiec nie wiem co robic...

Ostatnia edycja:
Powiem wam tak.. Serce mówi ciąża, ale rozum podobnie jak wy.. prolaktyna. Trzeba iść z tym do cipkologa (fajnie mi wyszło co nie? :-D:-D Na dentyste zaś mówie zębolog ;-)) Muszę to podleczyć bo wyczytałam że może to prowadzić do bezpłodności. No ale się nie nakręcam ani na ciąże ani na te hormony. I tak wizyte bedę miała dopiero po @ więc przez ten czas jakbym o tym myślała to zamiast do gina bym musiała iśc do psychiatry ;-) Tym bardziej ze stres też podwyższa prolaktynę :-D

Wiertara ucichła więc biorę się z usypianie łosia. Znając życie i możliwości sąsiadów, on uśnie a ci znowu zaczną wiercić....

Cześc kochane
ja własnie popijam herbatkę i zajadam batoniki czekoladowe :tak:
Tez podobnie jak Ania szykuje się już na przyjście malucha, muszę się wam pochwalić że kupiliśmy wózek
�WIAT W�ZK�W - sklep internetowy oferuj�cy W�ZKI DZIECI�CE 2011: GRACO - QUATTRO TOUR DUO - kolor GABI tylko używany, udało nam się za 450 zł upolować a nie jest wogóle zniszczony:-)

Patra ty się tak n ie zastanawiaj, rób ten test bo tu ciężarna chce wiedzieć, a wiesz że takim odmawiać nie można bo ci się myszy wprowadzą;-)

Aga z moich doświadczeń- ciężko jest usiedzieć kiedy dziecko jest po operacji a ty nie możesz przy nim być, poza tym dobrze jest gdy dziecko się przebudzi w nocy żeby była z nim mama, tuż po operacji dostaje środki przeciwbólowe z grupy narkotyków, które teoretycznie powodują że będzie spał ciągle, ale zdarzają się dzieci które wprost przeciwnie, nie mogą zasnąć i wtedy opieka mamy się przydaje. Może podzielcie się z mężem,że np do wieczora jesteś z nim ty a na noc zostaje tatuś, albo na odwrót. Raczej nie zostawiajcie Joniego samego bo jeśli się przebudzi w nocy, a w obcym miejscu różnie moze byc, to bedzie pewnie wystraszony.

Ania to jakaś mania praniowa:-D ja właśnie wczoraj poprałam rzeczy, moja bratowa jak się okazało tez wczoraj, ty dzisiaj:-) tylko mój mąż się wczoraj śmiał że znowu wracają czasy kiedy wieszanie prania trwa i trwa bo te wszystkie malutkie ciuszki trzeba na suszarce porozkładać:-)

A co do nocniczków, mała jak się ją pilnuje robi do nocniczka, woła już sisi i pokazuje na pieluchę, ale najczęściej zanim dobiegnę do nocnika to jest po wszystkim i też jak już usiadzie to potrafi tam spedzić pół godziny, aż sie pupa przyklei bo też książki na tronie czyta :-) A nocniczek mamy taki najprostszy i teraz ma jeszcze do wyboru nakładkę na kibelek miękką i raz korzystamy z tego raz z tego w zależności od preferencji:-D

No i coś mi się zacięło, sorki za liczbę postów,najpierw mi nie chciało wstawić posta, potem wstawiło tylko kawałek i dopiero za kolejnym razem udało się :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
vioreczka coś zaszalałaś z tymi postami :-D

Wózek super i widze że na promocje trafiliście. Z ciekawości (:-D) oglądałam właśnie podwójne wózki no i ceny mnie szokowały :szok:
A myszy to na 2 piętro raczej wchodzić nie chcą :zawstydzona/y:

No łosiu spi od pół godziny, wiertarki nie słychać więc jakoś to będzie. Teraz biorę się za obieranie ziemniaków i trzeba szparagi wyciągnąć z zamrażarki :-p Uwielbiam smażone szparagi z masełkiem i bułką tartą :-p

Viorka podziel się batonikiem :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry