Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kamilko, Agnieszko, Asiu.... dziękuję za pamięć:-):-):-):-)
no ale i tak postep wielki, bo genealnie on nie umiał 5 sekund usiedziec, a teraz siedzi i sobie albo oglada ksiązeczke, albo bajeczkę i jest ok
ale czekamy bo za miesiac ma byc przetaqrg na interesujce nas mieszkanie w bloku całkiem niedrogie zresztą.
I zwolnij tempo! Za dużo pracujesz , 16 godz
A gdzie tu czas na sen
Podziwiam
No i życzymy żeby z mieszkaniem się udało, co ja pisze.. na pewno się uda!!!! ;-)
Ech ten internet.. człowiek się więcej zestresuje niż dowie czegoś konkretnego 
Dobrze że znowu jesteś
Fajnie że zięciunio tak sobie radzi w sprawach nocniczkowych :-) Zdolniacha, to niech narzeczoną nauczy bo ta tylko NIE! odpowiada jak pytam czy che pisiu. A propos, nadal są parą?
Bo może synuś ma już inną?? 
Jeden mógłsię mylić albo nie wiedzieć, ale wszyscy??
Mogę prosić ze dwie łyżki mleka do pillingu od Twojej super krowy?
A spory z mężem to też często przerabiam
Piszesz o nim M, mój też M, czyli Marcin, może Twój też? Hmmm?
) więc teraz chyba zaśnie. No i znalazłam powód zle przespanej nocy, mamy kolejną trójeczkę, tak aby co ledwo przebitą, także nie wiem czy aby przypadkiem ta noc też nie będzie do bani

Jak będziesz ciacha robiła to podeślij gołębiem 
My już mamy komplet czwórek, ostatnia wczoraj się przebiła, ale zanim wyjdą całkowicie to trochę czasu jeszcze minie. W końcu to wielkie kolosy a nie szpileczki
No i wyczekujemy trójek..

Nawet tak mi przez mysł przeszło że M to mąż, u mnie poprostu M to mąż Marcin
No my czwóreczki mamy wszystkie, teraz tylko jescze ostatnia trójka, a podobno tójki najradziej bolą, chociaż moja Małą i tak dzielnie znosi zęby

.Powiadasz z twarożkiem,mam jeszcze francuza ale twarożku niet,a jutro do sklepu sie nie wybieram bo dzis byłam na grubszych zakupach w Kauflandzie.A jaki ten twarozek kochana dałas?
Myślałam żeby tych jabłek nie dawać, ale chyba warto, skoro takie dobre?