M
MALENSTWO 33
Gość
Dziś tak pięknie i żeby odpocząć od urządzania poszłam z córką na plac zabaw wróciłyśmy godzinkę temu wykąpałam ją a zasnęła mam nadzieję że już będzie spała do rana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Juz prawie mamy wybrane (zastanawiamy sie nad kolorem jeszcze) Pokoik bedziemy malowac w przyszlym tygodniu a meble bada tak do 2 tyg 
nie moge sie juz doczekac az wszystko udekoruje :-):-) Jak wrocilismy to bylam tak padnieta jakbym conajmniej 10 km przebiegla!! No ale co tu sie spodziewac jak ponad 2 tyg w lozku spedzilam. Mezulek zrobil kolacje i wypozyczylismy sobie film
Oczywiscie przy filmie byl masaz nog 

Teraz czuje sie jak nowo narodzona 

;-)....chcialam sie pochwalic ze kupilam dzisiaj wozek Coneco Toledo wiec teraz mam wszystko brakuje mi jeszcze mojego malenstwa...narazie to Wika praktykuje wozek na swoich lalkach :-) ciekawe kiedy wpadnie na pomysl zeby isc wozkiem z lala na spacer
;-) tfu,tfu,tfu....teraz zerkne jednym okiem co tam u Was kobietki i spadam dalej do wyrka bo juz zaczyna byc meczace siedzenie przed kompem,dzidzka kopie niesamowicie chyba mu niewygodnie 
...

, czasem sama nie wiem dlaczego, to chyba też należy do uroków ciąży
jak i nasza mniejsza zręczność, ale na szczęście to minie
Widać twój też mocno przeżywa ciąże, martwi się o was, ale fakt reakcja mogła być inna
, ale najważniejsze, że przeprosił . W tym okresie uczymy się siebie w nowych sytuacjach no i różnie z tym bywa.