reklama
Ale żeście wczoraj naprodukowały.
A ile nowych osób.
Kamlotka, będzie dobrze, tylko koniecznie się pochwal jak będziesz po wizycie.
Też ma pietra przed swoją dzisiejszą. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze wieczorem coś Wam napisać. Ale z pewnością nie wcześniej jak swoją dwójkę wyprawię do łóżek czyli około 21.00.
Miłego dnia i tym co w pracy tak jak ja i tym co w domku.
Kamlotka, będzie dobrze, tylko koniecznie się pochwal jak będziesz po wizycie.
Też ma pietra przed swoją dzisiejszą. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze wieczorem coś Wam napisać. Ale z pewnością nie wcześniej jak swoją dwójkę wyprawię do łóżek czyli około 21.00.
Miłego dnia i tym co w pracy tak jak ja i tym co w domku.
dziewczyny, kiedy lekarz na 100% będzie mógł potwierdzić ciążę? zastanawiam się, czy sobotnia wizyta nie jest troszkę za wszećnie, jeśli termin @ miałam dopiero wczoraj........
przy Natalce pierwsze USG miałam 2 tygodnie po terminie @
przy Natalce pierwsze USG miałam 2 tygodnie po terminie @
Witajcie,
Ja byłam na USG w dniu miesiaczki i lekarz cos tam wypatrzył - zaznaczył mi nawet krzyzykami zebym widziała gdzie mam patrzec i wydrukował to pierwsze zdjecie - 3mm Maleństwa:-) także nie przejmuj sie na pewno bedzie cos widać.
pozdrawiam wszystkie oczekujace
Ja byłam na USG w dniu miesiaczki i lekarz cos tam wypatrzył - zaznaczył mi nawet krzyzykami zebym widziała gdzie mam patrzec i wydrukował to pierwsze zdjecie - 3mm Maleństwa:-) także nie przejmuj sie na pewno bedzie cos widać.
pozdrawiam wszystkie oczekujace
Sam
Lipcowe mamy'09
Dziewczyny ale nastukałyście, nie nadążam za wami.
Milgak super, że u Ciebie wszystko dobrze.
Kalotka i jak po wizycie??
Ja swojej córce jeszcze nic nie powiedziałam, boję się, że zamęczy mnie pytaniami kiedy, kiedy, kiedy będę miała siostrzyczkę
.
U mnie żadnej wydzieliny nie ma. Za to mam problem z ustami, kąciki mi popękały, mam opryszczkę, a wczoraj jeszcze nabrzmiały mi krwią, tak jakbym je pogryzał. Boję się, że to z braku witamin. Wy już coś bierzecie, bo ja tylko folik. Nie chcę nic brak bez konsultacji z lekarzem.
Milgak super, że u Ciebie wszystko dobrze.
Kalotka i jak po wizycie??
Ja swojej córce jeszcze nic nie powiedziałam, boję się, że zamęczy mnie pytaniami kiedy, kiedy, kiedy będę miała siostrzyczkę
U mnie żadnej wydzieliny nie ma. Za to mam problem z ustami, kąciki mi popękały, mam opryszczkę, a wczoraj jeszcze nabrzmiały mi krwią, tak jakbym je pogryzał. Boję się, że to z braku witamin. Wy już coś bierzecie, bo ja tylko folik. Nie chcę nic brak bez konsultacji z lekarzem.
reklama