czesc dziewczyny widze ze nas tu coraz więcej - to super ze dzieciaczki rosną .Ja tez juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze to maleńkie serduszko - lekarz mi powiedział ze mam przyjsc za miesiąc od ostatniej wizyty czyli ok 28 listopada - dlaczego ten czas tak wolno leci? Co do wieku to Kaska74 nie jestes najstarsza - jesli juz to ja jestem 73 rocznik ale tym sie nie przejmuje - lekarz powiedział zebym kupila sobie jakieś witaminy dla kobiet w ciaży wiec wzorem poprzedniej ciązy kupilam sobie Prenatal
dolegliwosci tez mam - podobne do tych które opisują prawie wszystkie - bolace piersi, bolace jajniki i "upławy" ale jak czytam ze u Was tez tak to sie tylko upewniam ze wszystko ok i ze to normalne. Z zachcianek to najbardziej mi smakuje żółty ser - ale to juz przerabiałam w pierwszej ciazy - kupowałam popracy 10 plasterków sera i po powrocie do domu natychmiast znikały
pozdrawiam was wszystkie i zabieram sie do pracy
dolegliwosci tez mam - podobne do tych które opisują prawie wszystkie - bolace piersi, bolace jajniki i "upławy" ale jak czytam ze u Was tez tak to sie tylko upewniam ze wszystko ok i ze to normalne. Z zachcianek to najbardziej mi smakuje żółty ser - ale to juz przerabiałam w pierwszej ciazy - kupowałam popracy 10 plasterków sera i po powrocie do domu natychmiast znikały
pozdrawiam was wszystkie i zabieram sie do pracy