Ja rowniez sie melduje jeszcze w dwupaczceWitam po długiej przerwie przepraszam ale..niemam niestety weny na udzielnie...spie całymi dniami sprawdzam pokoik i torby po pare razy dziennie hihi no i poza ekscytacja lekki stresik...pozatym wieczorem zawsze ktoras ze znajomych zapuka do drzwi wiec wieczoram sie nienudze...tylko popycham pierdołki moj m sie smiejej co te wszystkie kolezankin tak nagle wzieło na odwiedziny bo faktycznie pielgrzymki niema dnia zeby ktos na kawe niewpadł...haha mnie sie wydaje ze ciekawosc...wiekszosc z nich dopiero planuje i non stop pyta jak to jest i tak dalej...
Monia i Marlena to widze ze odliczamy razem niemoge uwierzyc ze to tak szybko zleciało zobaczymy ktora pierwsza
...ja poki co mam tylko małe bole w podbrzuszu.no i co siedze jak na szpilkach i odliczam moze dzis moze jutro hahah..pozdroweczki dla wszystkich:****
no coz po wizycie w czwartek nic a nic sie niezmienilo oprocz tego ze lekarz wyczol bardzo twardy brzuch wiec moje zapytanie prosze niech pan mi powie cos czego nie wiem czy mam sie spodziewac tego zakonczenia JUZZZZZZZZ, odpowiedz lekarza : kiedy kolwiek, dzidzia jest przygotowana do przyjscia ,wiec nici dalej czekamy , bole caly czas sa raz mocniejsze raz gorsze, ale najwidocznie jeszcze nie te.Robie juz wszystko prawie caly dzionek chodze , przenosze rozne rzeczy w miare oczywiscie ale wszystko co moglo by mi pomoc w przyspieszeniu. Owszem odczowam wszyskie dolegliwosci jak tylko usiade
No ale zrobie ostatni porzadki w domku i ide do szpitala , zapne sie pasami tam i powiem ze nie wychodze jak nie urodze , zobaczymy co powiedza;-)

Ela to bedziem odliczac zycze powodzenia i wytrwania zreszta dla wszystkich zycze, pozdrawiam serdecznie buska

Dwie hurtownie są przy Wyszyńskiego Bobas i Maluszek. Nastepna jest przy Lagunie, na Lubelskiej i nie pamiętam już ulic. Ale jest tego sporo w sumie
, a poza tym cały czas drogie
, ale czego chcieć jak taka pogoda, tzn nie twierdze,ze w całej Polsce tak jest,ale we Wrocławiu tylko raz nam sie udało trafić na w miarę słodkie truskawki. A ceny dziś to mnie wprowadzily w osłupienie- 6 zł kg na hali, wiec pojechaliśmy po truskawki do takiej Pani, która stoi po drodze z Wrocka do naszych Siechnic i ona miała po 4,5 zł, no i nawet sa w miarę słodkie.