agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Witam sie i ja :-):-)
Wy nie mozecie po nocach spac a ja dzisiaj spalam jak susel
Dopiero pol godzinki temu wstalam i zjadlam sniadanko 
Teraz wezme sie troszke za sprzatanie...jakos mam dzisiaj duuuzo energii i dobry humor dopisuje :-):-) Po poludniu mam wizyte u gina to sie dowiem moze jakis nowych rzeczy 

Trzymajcie kciuki za wage mojego kruszynka bo to mnie najbardziej martwi :-
-(
STOPI kilka dni temu pytalas o te pieniazki dla twojej pociechy...I jezeli twoj (nie)maz ma kompletne prawa na mieszkanie pracowanie rente itd to dostanie tu KINDERGELD na maluszka...ale musi on byc tu zameldowany(twoja dzidzia) to jest ok 150-170euro...nie wiem doklandie ile...ale i takie pieniazki w pl to duuuuuza pomoc. I ten Kindergeld bedzie dostawal albo do 18 roku zycia(jezeli tylko bedzie sie do18 uczyc) albo do tej pory az nie skonczy sie uczyc(studia,itd) Te pieniazki zalatwia sie jak juz dzidzia jest na swiecie(tak mi mowili w szpitalu) Jak sie dowiem jeszcze czegos wiecej to odrazu ci napisze
Trzymam kciuki za szybkie zalatwienie sprawy!!
Wpadne jeszcze potem do was
Wy nie mozecie po nocach spac a ja dzisiaj spalam jak susel

Dopiero pol godzinki temu wstalam i zjadlam sniadanko 
Teraz wezme sie troszke za sprzatanie...jakos mam dzisiaj duuuzo energii i dobry humor dopisuje :-):-) Po poludniu mam wizyte u gina to sie dowiem moze jakis nowych rzeczy 

Trzymajcie kciuki za wage mojego kruszynka bo to mnie najbardziej martwi :-
STOPI kilka dni temu pytalas o te pieniazki dla twojej pociechy...I jezeli twoj (nie)maz ma kompletne prawa na mieszkanie pracowanie rente itd to dostanie tu KINDERGELD na maluszka...ale musi on byc tu zameldowany(twoja dzidzia) to jest ok 150-170euro...nie wiem doklandie ile...ale i takie pieniazki w pl to duuuuuza pomoc. I ten Kindergeld bedzie dostawal albo do 18 roku zycia(jezeli tylko bedzie sie do18 uczyc) albo do tej pory az nie skonczy sie uczyc(studia,itd) Te pieniazki zalatwia sie jak juz dzidzia jest na swiecie(tak mi mowili w szpitalu) Jak sie dowiem jeszcze czegos wiecej to odrazu ci napisze

Trzymam kciuki za szybkie zalatwienie sprawy!!Wpadne jeszcze potem do was

o wszystko musze walczyc, tzn zeby zbadala mi krew bo mam anemie i chce wiedziec czy zelazo sie podnioslo itd szkoda gadac, zawsze to mi sie trafi jakas wredna malpa
. no nic... milego dzionka wam zycze i rozpakowania sie tym mamusiom ktore tego bardzo chca
szkoda tylko ze ja bym chciała już a on jutro jedzie nad morze
wczoraj mi powiedział ze mam do poniedziałku czekać... szkoda tylko ze teraz juz nie ode mnie zalezy:-(