nikolleczka
Lipcowe mamy'09
moja corcia je 150ml mleka co 3-4 godziny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 no ale nie jest zle. teraz spi ale cos strasznie sie kreci, czasem tak ma jak maz ja nakarmi i ulozy do snu, hmm chyba poterzebuje by mamusia poprzytulala:-)
 no ale nie jest zle. teraz spi ale cos strasznie sie kreci, czasem tak ma jak maz ja nakarmi i ulozy do snu, hmm chyba poterzebuje by mamusia poprzytulala:-) razem z M chcemy miec jeszcze jedno za rok, tzn chce zajsc w ciaze jak mala bedzie miala roczek, no moze troszke ponad , to zalezy kiedy nam sie uda;-). nie chcemy miec wiecej dzieci niz dwoje, no chyba ze nam sie cos zdarzy
 razem z M chcemy miec jeszcze jedno za rok, tzn chce zajsc w ciaze jak mala bedzie miala roczek, no moze troszke ponad , to zalezy kiedy nam sie uda;-). nie chcemy miec wiecej dzieci niz dwoje, no chyba ze nam sie cos zdarzy tak bardzo bym chciala zeby Mariska wychowywala sie z braciszkiem lub siostrzyczka, a nie sama bo i tak jestesmy bardzo daleko od rodziny. no to takie moje marzenie:-)
 tak bardzo bym chciala zeby Mariska wychowywala sie z braciszkiem lub siostrzyczka, a nie sama bo i tak jestesmy bardzo daleko od rodziny. no to takie moje marzenie:-) nie wiem czy to normalne
 nie wiem czy to normalne

Myśle że mogłabym się zdecydowac na następne, ale trochę pózniej niż Ty, no chyba że...... ;-);-);-);-)
 Myśle że mogłabym się zdecydowac na następne, ale trochę pózniej niż Ty, no chyba że...... ;-);-);-);-) Jednak to mało realne mój M jest z odzysku i ma córkę z 1-go małżeństwa, teraz druga córcia mu się trafiła, a i wiek nie jest bez znaczenia-ma 39 lat a ja 33
Jednak to mało realne mój M jest z odzysku i ma córkę z 1-go małżeństwa, teraz druga córcia mu się trafiła, a i wiek nie jest bez znaczenia-ma 39 lat a ja 33

na pewno pogadam z nim o tym, bo dzieci lepiej się chowaja jak mają rodzeństwo, zobaczymy:-)
 na pewno pogadam z nim o tym, bo dzieci lepiej się chowaja jak mają rodzeństwo, zobaczymy:-) no aleprzeciez nie bede jej wciskac mleka, jak bedzie mocno glodna to zje wiecej hmm dobrze ze choc troszke herbatki wypije.
 no aleprzeciez nie bede jej wciskac mleka, jak bedzie mocno glodna to zje wiecej hmm dobrze ze choc troszke herbatki wypije.