reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
witam sie i ja. Wybrałam sie z małżonem do sklepu kupic sobie buty...oczywiście nie kupiłam bo wszystkie sa za szerokie!...będę chodziła w adidasach:(...mały spi juz 3 h ale z przerwami na ryk. Cos mu się ostatnio porobiło i o ile wczesniej budził sie nawet po krótkiej drzemce usmiechnięty to teraz drze sie jakby go ze skóry obdzierali. Oczy zamknięte, pręży się i się drze. juz sama nie wiem co mam robić. chyba jakieś czasry bede musiała odprawić. Moje starsze chłopaki pojechali na trening a ja mam chwile na kompa i zbożówke. Na dworze taka paskudna pogoda, ze już drugi dzień jesteśmy uwięzieni i ze spacerku nici...smutno że to już zima idzie. Kolejne piękne i słoneczne letnie dni będę spędzała juz w pracy :(...oj szkoda, ze macierzyński nie trwa 3 lata:)

Wpadlam sie 'pochwalic' ze to tylko ciezsze zapalenie pechcerza. Dostalam antybiotyk (co juz mnie mniej cieszy ale co zrobic) i ma szybko przejsc, ale juz sie czuje o niebo lepiej niz wczoraj... Bo to byla mala masakra :-) Dziekuje za kciuczki.

fela_76 moj maly tez tak dzisiaj ma. Lekko sie budzi i jakby go ze skory obdzierali, ale doszlam do wniosku ze on chyba chce przespac ten caly pochmurny dzien, bo oczka z kazdym razie takie malusienkie ma :-) I minutke go ponosze a on spi dalej... Pozatym strasznie czesto chce dzisiaj spac, przespal chyba 3/4 dnia, chwile sie pobawi poje i zasypia. Ciekawe co w nocy bedzie :confused2:

u nas to samo, mala prawie caly dzien przespala, az sie boje nocki:shocked2:
za chwile bedzie kapiel tak po 19, w polsce po 20:-) no i butla i spac. mam nadz ze bedzie kolejna ladna przespana noc.
ja mam chwilke relaksu, mialam wyjsc do kina ale kolezanka sie rozmyslila wiec nici z planow:wściekła/y: wiec maz siedzi z mala w jednym pokoju a mamusia w sypialni z laptopkiem:-D
nie wiem co jeszcze mialam napisac:sorry::-p
milego wieczoru....

WIATAM SIE PO NIEDZIELI!!
Wczoraj młody sie wyspał w dzień,a w nocy sobie chcił urządzać ploteczki!!
U nas pada i wogóle ponuro za oknem.Mąż mi uciekł na 12.00do pracy no cóż ktoś robić musi,nic za darmo :no:ma,a skoda!!;-)

Wczoraj miałąm jakiegoś doła,chyba przed dzisiejszymi urodzinami,bo musze wam powiedzieć ,że właśnie dziś SKOŃCZYŁAM 24 LATA :szok:!!!

Wiem,ze to nie 40 ,ale ten czas tak nie ubłagalnie leci ,że szok.Karolek niedawno sie urodził a tu zaraz trzy świeczki na torcie będzie dmuchał:-(.Chciałbym tak czas zatrzymacie ,aby zawsze byli tacy mali jak teraz.Bo jak sobie pomyśle ,że kiedyś dorosną i nie będą już sie tulić do mamytylko do jakiejś baby to ryczeć mi sie chce!!
Kurcze boję sie ,że będe złą teściową:eek::confused2:!!;-)

JUSTYSIU 100 LAT I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ORAZ WYMARZONEGO DWUŚLADA :-):-):-)

Dzien doberek!
My dzisiaj mamy pierwsze szczepienie, ja juz od tygodnia przezywam :-( Mam nadzieje ze to maly lepiej zniesie niz mamsia ;-) Ja bym tak chetnie sie dala za niego pokluc ale coz...
A ogladalyscie moze ostatnio te 'Rozmowy w toku' o rozstepach? Bylo ta cos ciekawego? Bo ja niestety nie mam polskiej tv a w necie nie umie znalezc.

Trzymajcie sie cieplusio bo coraz zimniej za oknami i milego dnia

Dzien doberek!
My dzisiaj mamy pierwsze szczepienie, ja juz od tygodnia przezywam :-( Mam nadzieje ze to maly lepiej zniesie niz mamsia ;-) Ja bym tak chetnie sie dala za niego pokluc ale coz...
A ogladalyscie moze ostatnio te 'Rozmowy w toku' o rozstepach? Bylo ta cos ciekawego? Bo ja niestety nie mam polskiej tv a w necie nie umie znalezc.

Trzymajcie sie cieplusio bo coraz zimniej za oknami i milego dnia

rozmowywtoku.onet.pl

tylko tyle udalo mi sie znalesc dosc ciekawe było...

reklama
było na tyle ciekawe że moje pociążowe rostępy przestały mi przeszkadzać :-D a dziś jestem padnięta jak nigdy , wpadłam tylko na sekundkę. Julia "spała" z bąkami od 23-9:30 a mama nie :-(

Beata wiem ze latwo powiedziec ale nie katuj sie tak spij spokojnie jak tylko mala spi,my tez musimy złapac sił na nastep. dzień przeciez musimy byc wypoczete i usmiechniete zeby nasze maluszki były szczesliwe.....:-):-):-)

Do góry