reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Hejka, ja małego umyłam i teraz próbuje go uśpic, coby troche z mezem czasu spedzic, bo jutro i w niedziele bedzie tylko popołudniem przez te zakichane targi

Alusia co do zeba, to ja w poniedziałek miałam wyrywany, bo nic nie dawalo rady, ale ja juz miałam rope, wiec moze spróbuj dentooseptem, on znieczula i troche pomaga, a ja jeszcze płukałąm zimna woda i troche prynosiło ulge , ale na króko w moim wypadku.

Alusia a to co co????
Jak Ci nie odpisujemy,
Mam nadzieje,że masz po prostu zły dzien dzisiaj,
my Cie wszyscy lubimy, i jak sie długo nie odzywasz, to dopytujemy, ejjjjj bo teraz nam smutno bedzie ,ze tak myslisz o nas
:-(

reklama
Alusia,no coś ty,nie chciałam cię urazić.jeśli mój żarcik ma prowadzić do takich wniosków, to zaraz go edytuję.no nie gniewaj się, wybacz.nikt z ciebie się nie nabija, po prostu jesteś fajna.

ALLA bo ja CI zaraz w dupe sklepie!!
My tu wszystkie lubimy,no kurde bele!!!

PATRA a TY już masz dwie kreski .
Ja też tak miałam ,a za pare dni sie spełniło,heehee.
Więc KNIGUSIA już jest:-D;-).
Dobrze ,że chociaż u WAS odgarniają bo u nas w dupe jeża niee:no::angry::angry::angry:!!!!wrrrrrrrrrrrr.................

KACIUSZKA a TY się w nietoperka bawisz!!;-):rofl2::-p

Ja mam odsłonięte szyjki zębowe z 3 zębach :no: i mocze sobie patyczek do uszu w alkoholu i przykładam do zębów ... raczej do dziąseł ...
Ginekolog mi tak powiedział ale to mi nie pomaga zbytnio a apapu jak na złość nie mam ...:no::no::no:

na odsłonięte szyjki to tylko pasta do nadwrażliwych zębów, np. Elmex albo Sensodyne :tak:

Ale tak całkiem z innej rury to chyba przestane się udzielać bo niestety zauważyłam żę żądko kto mi odpisuje i najczęscie jeszcze się nabijacie ze mnie ... Nie wiem jakoś tak dziwnie się czuje :-( więc może lepiej nie będe się odzywać ...
Więc życze Wam upojnych Walentynek :tak:
Spokojnych nocy :tak:
Grzecznych i zdrowych dzieciaczków :tak:

Fajnie było ale chyba nie daje zbytnio się lubić ... Może jestem eogistką i dlatego ? Hmm ... kto wie :zawstydzona/y:
Pozdrawiam Was dziewczyny ;-)

ups, no widzisz, a ja specjalnie weszłam żeby Tobie odpisać:tak:

Czejsc dziewczynki,ja tak póżno dzisiaj bo cały dzien was czytm i skończyc nie mogłam,takie jestescie szalone:-D
No a z czasem było dzis ciezko,Alan dzis jeszcze bardziej obsypany,goraczka,potworny katar,musiałam odciagac co chwile tyle tego miał biedaczek:no:i do tego marudzenie i płacz,nawet cycka jak jadł to musiałam go nosic po domu bo tak płakał,na szczescie koło 14 goraczka po czopku mu spadła i chłpak sie wkoncu zaczoł troszke usmiechac,jezdziłam po południu odebrac ogólny mocz i wyszedł ok,zyrtex i wapno duzo mu pomaga niekture zmiany juz mu znikaja tylko ze ciagle wyłaza nowe.
:wściekła/y:Znów cos mi klawiatura szwankuje i co chwile musze przełanczac użytkownika czy cos w tym stylu:wściekła/y:
kaciuszka ja po wczorajszym wysypie zastanawiam sie nad wycieczka u alergologa,chciałam jakis czas temu skierowanie ale mi nie dali bo stwierdzili ze nie ma takiej potrzeby,chyba pójde prywatnie,jak bedziesz po wizycie to koniecznie napisz co wam powiedział i czy było warto isc.
alusia a co ty tu wymyslasz ze cie nie lubimy,oczywiscie ze lubimy:-)A dziewczyny sie z ciebie nie śmieja tylko tak żartuja i nie tylko z toba ja czytajac dzis posty widziałam co chwile jakiegos jezora i zaden nie był do ciebie:-)
KOLOROWYCH SNÓW KOCHANIUTKIE

Jest ktoras jeszcze z nocnej warty??? Bo teraz ja zasiadlam, i mam duzo wolnego czasu. Obiecalam sobie, ze dzisiaj obejrze otwarcie Igrzysk Olimpijskich..:D:D:D A ze P jest w domu jutro to odespie..:p

Ostatnia edycja:
Jest ktoras jeszcze z nocnej warty??? Bo teraz ja zasiadlam, i mam duzo wolnego czasu. Obiecalam sobie, ze dzisiaj obejrze otwarcie Igrzysk Olimpijskich..:D:D:D A ze P jest w domu jutro to odespie..:p

JA ystem ,ale zaraz robir spadówe tylko piwo dopije.
Wczoraj siedziłam ,a małż smutny bo mówi ,e on czasem tez chce sie przytulic i potrzebuje bliskości.:eek::happy:
Co troche sie budził i mówił ,że jak nie zejde to mi prąd zabierze!:sorry::confused2:

a jak tam dzionek VERCIKU??

reklama
a dzionek dobrze. Przyszly malz kupil mi pirescionek na walentynki, ale nie chcial mi pokazac ani nie pozwolil wybrac a wzial mnie do jubilera:eek::eek:. Chyba tylko po to, zeby zmierzyl mi palec...hehe

A wieczorkiem na piwku i plotach u sasiadki..
A u ciebie jak. Jak sie trzymasz?

Mam nadzieje, ze ktos dolaczy jak jutysia pujdzie bo zasne i nie dotrwam..

Ostatnia edycja:
Do góry