reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

No! w koncu posprzatalam i teraz moge na chwile usiasc :D obiadek tez prawie gotowy to tylko czekam na daniela az z pracy przyjdzie :) maluch tez juz pojedzony...ufff...bylo troche roboty po prawie 2 tygodniach nieobecnosci mojej :D mezus sobioe nie zalowal z balaganieniem.
teraz sobie ide herbatke zrobic :) taka pycha owocowa :)

reklama
Agnieszko, to maż został czy byl z Wami w Polsce? Bo jakos zapamietałam, ze pisałas o tym wypadku- byłas wtedy jeszcze we Wrocku? Fajnie, ze sprzatnełas:tak: Ja dzis na nic nie mam sił:no: I bałagan nie ruszony. Obiadu tez nie ma:-D

Agnieszko, to maż został czy byl z Wami w Polsce? Bo jakos zapamietałam, ze pisałas o tym wypadku- byłas wtedy jeszcze we Wrocku?

bylam sama z jonim bo dan musial pracowac...a w pamietny piatek dan po nas do pl przyjechal zeby nas do domu zabrac...byl tylko od piatku do niedzieli i w niedzielke pojechalismy do domciu :)

Witam, nie miałam dużo do poczytania, bo staram się na bieżąco, choc czasem nie mam czasu pisac :no:
Wkońcu mam buzki :-D:-D:-D:-D

Zapraszam na torcika z okazji miniurodzinek, bo już 8 miesięcy za nami...
dlatego 8 świeczek
Smacznego!!!! :-D:-D:-D :-D

Dmuchawcu, mam nadz że to nie wirus u ciebie, też tak miałam kiedyś, trwało to jedną noc i jak to Justyś pisała całowałam się z kibelkiem 2-3 razy a rano było juz ok :tak::tak:

Mayla Pamiętasz jak mi doradziłaś Nan Ha kiedyś? Kupiłam go 3 razy, było ok i wtedy przeszłam na zwykłe nan i jest dobrze, skazy już nie ma, jemy danonki i na buziuli nic nie wyskakuje :tak:

Vercik bezstresowego powrotu do Polski życzę, chyba to ominęłam, ale gdzie będziecie mieszkac po powrocie? U rodziców narazie?

dziuuula u nas też nic się nie sprawdza poza mlekiem, ale 3 noce pije Nan 2R (kupiłam przez przypadek) i wydaje mi się że jest o niebo lepiej, no chyba że to chwilowe :baffled:

BeataZ zazdroszcze tych 10 stopni, kiedy u mnie tak będzie :confused:

Niuta śliczna kuchnia, też maże o swojej własnej, nowej......... żebym nie musiała z teściową dzielic :nerd:

Dzisiaj miałam szybki obiadek, sos chiński z biedronki + składniki jak w przepisie na słoiku, ja dodałam jeszcze pieczarki i super jedzonko gotowe.

A i muszę się pochwalic że dzisiaj byłam świadkiem porodu :szok::szok::szok: Chyba z 30 dzieci się urodziło, wiecie co to za zwierzątko ?????? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ewa 85 dzieki:) Jestem poprostu bardzo przewrazliwiona na punkcie glutenu, bo jak sie urodziłam to byłam bezglutenowcem, miałam zespół złego wchłaniania i cellakie (jakos tak chyba sie to pisze) i non stop słyszałam od mamy i lekarza, ze przy wprowadzaniu glutenu muszę bardzo uważać ...

Marcia ja też mam celiakię :) Kubie wprowadziłam już po nowym roku kaszki z bobowity (owsianka i mleczna kaszka manna) i nic mu nie jest. Także nie martw się. A poza tym ja miałam kiedyś robione badania na obciążenie genetyczne i wyszło że moje dzieci nie będą chorować.

Ania życzę Ci zdrówka!!! Bo jak Dmuchawiec chory to i smutny jaiś..
Vercik spokojnego lotu Ci życzę, i odezwij się jak tylko będziesz miała możliwość.
Kamlotka wszystkiego najlepszego z okazji mini urodzinek:)
Odezwę się potem, bo moje dziecie wariuję, a poza tym na 18 mam stomatologa

Ostatnia edycja:
Czołem kobietki:-D

Kamlotka obstawiam, że prosiaczki;-) Albo jakieś rybki - to chyba szybciej.....;-)
Dmuchawcu porzuć smutki.

Będę próbowała poczytać co u Was, a tymczasem życzę wszystkim minisolenizantom najlepszego i wielki buziak dla nich:-)

Ostatnia edycja:
[video=youtube;aEozAdgEKOY]http://www.youtube.com/watch?v=aEozAdgEKOY&NR=1[/video]

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

to był szał!!
Aż łza w oczach sie kreci !!!

A i muszę się pochwalic że dzisiaj byłam świadkiem porodu :szok::szok::szok: Chyba z 30 dzieci się urodziło, wiecie co to za zwierzątko ?????? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hmmm ............ moze jakies myszki :)
u mnie wkoncu dali wode he to moglam naczynia pozmywac bo sie nazbieralo

ja spadam nastawic dla malego "Majke" he on tak uwielbia piosenke z majki ze jak slyszy to az sie trzesie :):)

a tak z ciekawosci zapytam ile cm maja wasze dzieci ? moj ma 78 i wychodzi poza siatke ale lekarka mowi ze rozwija sie prawidlowo i do wagi jest ok

reklama
maly dostal jakis czas temu kuracje uodparniajaca, drogą, a dzis dostal biegunuek temperature , i pojechalismy do lekarza i musimy odstawic, i zas nowe leki ....
juz mnie to wszystko wkurza.... no brak słow plakac mi sie chce......... nawet mu smecta nie pomagala... ;/ ja juz rozkaladam rece po prostu, po umawialam malego juz prywatnie do lekarzy nie bede czekac do kwietnia bo takie mi wizyty dali w nfz... m am nadzieje ze ten alergolog zalatwi sprawe...

Do góry