reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Cezsc laski..
sorki, ze nic nie pisze. ALe Robcio mi sie rozlozyl:wściekła/y: przez mojego durnego brata..wczoraj dostal katar a dzisiaj ma juz goraczke i kaszel..:wściekła/y:a wizyte u lekarzamamy dopiero jutro..dobrze ze po ostatnim kaszlu zostal mi jeszcze eurespal i mam nurofen w domku takze do jutra damy rade..

stopi zazdroszcze ci takich wyjazdow na majorke:tak:

Beatko ty to masz tatesciowa prosto z "monster-in law":-D

Witam nowa mamuske :)

No i spoznione zyczonka dla solenizantow

reklama
Aga powiem ci ze mieszka sie ciezko, zwlaszcza z moja mama..ktora lubi miec wszystko pod kontrola..i lubi sobie szukac problemow, zeby miec sie czym zamartwiac i na co narzekac itd..

I szczerze mowiac tesknie..bo jednak jakos czasc zycia tem spedzilam, mimo drazniacych ludzi itd..
Ostatnio jak jechalam autobusem, to powiedzialam po islandzku przepraszam bo chcialam wysasci i sie na mnie dziwnie popatrzeli (a ja w glowie o co im chodzi dopiero pozniej sie skumalam co powiedzialam hahaha)

VERCIK-co na swoim to na swoim-zgadzam sie ...ciasne ale wlasne...jak sie mowi :)

a co tu tak pusciutko?? poszly dziewczyny gotowac obiadki dla mezulkow glodnych ?? hihihi...ja juz gotowy a dan bedzie za jakies 15 min...jonathan jeszcze spi :)

ALUSIA a jak wogole czuje sie dzidzia w brzusiu i ten juz poza nim?? :)

Moj cudowny dzien (dzis mam slaby dzien, jakis kryzys, glowa trzaska mi strasznie):
Ostatnia godzina:

1. zaczelam robic ciasto - tylko nie dodalam zoltka :biggrin2: Zorientowalam sie jak wkladalam do zamrazalnkia, zeby ciasto sie schodzilo. Lepiej pozno niz wcale. I dodalam w kocu zoltka.

2. 3 pralka poszla w ruch .. skonczyla , schodze , patrze woda na podlodze.. cos sie zepsulo

3. Nie chcialo mi sie isc do sklepu po pampersy a mam kilka ostatnich sztuk , wiec stwierdzilam,ze tetre je zaloze, po raz pierwszy!!! I co od razu poszla kupa. :biggrin2: To bylo 2h temu
Zalozylam zwyklego papmka, znow kupa. Jak juz 2 kupy spore poszly, to stwierdzilam, ze puszcze Lene na podloge bez pieluchy, niech pupcia odpocznie od pieluch.
Mija 15min slysze steki... Biegne do niej i w ostatniej chwili lapie w reke kupe.. bo znow zrobila. Dobrze ,ze zlapalam , bo mala byla na bialym dywanie w sypialni. :baffled:;-)
Mija kolejne 15min, ja wycieram wode z podlogi.Pozniej wchodze do sypialni i co widze...
MOJ BIALY DYWAN NA SRODKU WYMAZANY KUPA:szok::szok::szok:!!!!!!!!!!! Lena tez i sie cieszy:szok: .... Tylko,ze dywan ma dlugi gruby wlos i nie moge go doczyscic :-( :-(

Zebym zaraz szarlotki nie spalila......

Stopi ale masz dzisiaj dzień... Oj oj ... ;) Ale jeszcze troszke i będzie koniec :-):-) Trzymam kciuki za szarlotke !! :-)

Agnieszka Malutka się wierci jak szalona :-) a Jaś zrobił się straszny a dzisiaj to już wogole. Od samego rana płacze, marudzi i chyba akurat zaczyna się u niego ten "lęk separacyjny" bo tylko wyjde z pokoju to jest istny lament. W nocy budzi się po 5/6 razy i płacze... Nie wiem co juz mam zrobić ale dzisiaj chyba dam sobie spokoj i pozwole mu popłakac bo chodze nieprzytomna... :wściekła/y:

WITAM SIĘ I MÓWIĘ DZIEŃ DOBRY MAMUŚKĄ!!
I ŚCISKAM NOWĄ LIPCÓWECZKE,NASTEPNA AGNIESZKE:tak:;-):-)!!!

Siedzę piję kawę nabieram sił przed basenem ,bo jakaś śpiaca jestem .
Julek zasnął po wielkich walkach ,w końcu w nocy spał bo ostatnie3 to soe budził i marudził, o co kaman było to nie wiem-pewnie ząby!

DMUCHAWIEC to TY wcale w takiej dziurze nie mieszkasz jak są pasmanterie i inne takie!;-)
Wcale sie nie dziwie ,że tyle zapłaciłaś w pasmanterii jak tyle kasy na gupie dzienne zakupy sie robi.
Już sie boję nawet chodzić.
Dziś też dostałam szoku za paczke nie warzacą kg zapłaciłam 21zł:szok::szok::szok:ponad:szok::szok::szok:.Był to list zwykły ,bo prorytet 29zł:szok:.
Nie mam pojecia czemu tak drogo,bo dlatego ,że za granice to chyba nie!!!:no::no::no:
Aniu wcale sie nie DZIWIE ,że DANIEL sie wystraszył ,dla kierowcy każdy wypadek ,czy zsuniecie jest szokiem:szok:,mnie też praktycznie obróciło i zsunęło.
Bo auto tak by nie wygladało,jakby była wiekasza predkość.
Nawet sie nie dało szybko na tej mazi jechać.
Dobrze,że WAM sie wtedy nic nie uszkodziło,bo chłodnica jakby poszła to po podróży u nas na szczescie cała jest tylko kabelki od płynu hamulcowego troszke sie naciagły bo drzewko pod podwozie weszło.:wściekła/y:

MELASZKU to też nie ciekawie z tym tirem,a wogóle to oni tak jeżdzą .
JAK jedzie TIR to KRÓL na drodze cholera ,nawet Ci sie nie zsunie tylko po poboczu trzeba jechać,bo jak nie to przejedzie.
A To na basenie sie widzimy :confused:;-)

STOPI to teraz LENA kupki nadrabia:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!!
Kiedyś musiało to nastąpić !
Mój brat jak był malutki i spał z rodzicami tak sie obsrał ,że normalnie dać do NIEDOWIARY:szok::szok::szok::szok::szok:.
a OJCZYM JESZCZE w kupke sie twarza fajnie przytulił bo ciepło mu było ,dopuki KACPER nie zaczł płakać .Tak by spali w łóżku obrobionym do rana!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz TY masz jak ja ,jak sie wali to wszystko.A szrlota chociaż wyszła!???:confused:

AGA to zabardzo sie starałaś z obiadkiem!!:tak::-D:-)

BEATKO to z Tesciowa cos czuje ,że tak zawsze bedzie.
Uwarzaj bo KAT PATRZY !!:-D
Durne babsko-przepraszam ,że obrażam tesciówke !

No czesc!
A ja od 12 az do teraz nie miałam internetu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziwie sie, ze w ogóle przezyłam:tak: Uffff.....bylo ciezko....Ale juz wróciłam do równowagi:cool::-D

Meżuś mój dzisiaj óźniej z pracy bedzie, bo pojechał cos załatwiać do Białegostoku i mu sie długo zeszło:-(

Stopi ja tez sie usmiałam z łapania kupy:tak::-D:-D:-D. Ja jak Zosia robi odruch wymiotny, to tez podstawiam reke pod buzie, zeby złapac, jakby co:-D

Maylah jedna karteczka slubna juz zrobiona - fajna wyszła;-) Jutro bede robic reszte, Skoncze, to zdjecia wkleje:tak::-) Ale mi narobiłas radości!

Alu trzymam kciuki!

reklama
Hejka!!
beata26 moja mama mieszka z teściami już 26 lat i przez 15 cierpiała strasznie, bo teściowa a moja babka strasznie Jej dokuczała. A ja na to patrzyłam i pomagałam mamie jak umiałam, dlatego doskonale Cię rozumiem i podziwiam wytrzymałość. Moja teściowa jest spoko ale pewnie dlatego między innymi że mieszka na pomorzu a ja pod Warszawą :-D
agnieszka24 Bartuś mierzy około 80 cm :tak: a te kilogramy to wynik półrocznego karmienia piersią, mleczko miałam rewelacyjne a synek chętnie pił.
ivon3004 skoro są tu same szalone mamuśki to bardzo dobrze się składa bo ja też do takich należę :-D
stepi69 czyżbyś córcię śliwkami suszonymi nakarmiła? cudowny dzień!!

W końcu mam czas na małą kawkę i chwilkę żeby coś napisać ale już slyszę jak Bartek marudzi. Eh...
dmuchawiec a wiesz, że ja pochodzę z podlasia :-) Z okolic Białegostoku (Wysokie Mazowieckie)
Wyszłam zamąż i przeprowadziłam się do Legionowa pod Warszawą. Mieszkamy tu już blisko rok. Kończę studia magisterskie i jestem na etapie przygotowywania się do egzaminów. Uff to będzie sesyjka :-) ale co tam dam se rade :-D:-D:-D
Miłego wieczorku dziewuszki

Do góry