reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
A u nas taki ladny poranek a teraz sie zachmurzylo :-
-
-(
Joni wlasnie poszedl na 2 drzemke

juz posprzatane to mam chwilke dla WAS ale widze ze od kilku dni to pustki...ani JUSTYSI ani ANI (dmuchawca) ogolnie smutno na bb :-(
Joni wlasnie poszedl na 2 drzemke

Ja was cały czas podczytuję, ale jakoś weny brak... nic mi się nie chce. Chciałam dziś coś poprasować, to chłopcy mi nie dają :/ ehhh... jakaś taka wypluta jestem... pogoda się straciła, zimno, pada i nei możemy iść na spacer... Adika bym wsadziła w wózek, założyła folię i jazda... ale jak mi Tomi przemoknie to od razu do domu, a na 10 minut to mi się nie chce wychodzić :/
Basienka26_2009
Fanka BB :)
czesc mamuski
ja tez was poczytuje ale odpisac to czasu brak. co cos zaczne sklecac to zaraz mi ktos przeszkadza i musze sie odlaczyc i tak od 3 dni.
Beata no slyszalam ze u was na wyspach nieciekawa pogoda- moja siostra wczoraj mi wyslala mms-a z bałwanem ale mieszka w irlandii, za to u nas nawet pogodnie ale nie wiem ile stopni ,rano o 7 bylo 9+.
przez ta zmiane czasu Oskara udalo mi sie oszukac i teraz na szczescie wstaje dop. o 6,30 wiec mam czas rano sie jeszcze wyszykowac ale za to idzie spac o 21.
milego dzionka jeszcze- uciekam do domu i nie zasprzatajcie sie:-):-):-)
ja tez was poczytuje ale odpisac to czasu brak. co cos zaczne sklecac to zaraz mi ktos przeszkadza i musze sie odlaczyc i tak od 3 dni.
Beata no slyszalam ze u was na wyspach nieciekawa pogoda- moja siostra wczoraj mi wyslala mms-a z bałwanem ale mieszka w irlandii, za to u nas nawet pogodnie ale nie wiem ile stopni ,rano o 7 bylo 9+.
przez ta zmiane czasu Oskara udalo mi sie oszukac i teraz na szczescie wstaje dop. o 6,30 wiec mam czas rano sie jeszcze wyszykowac ale za to idzie spac o 21.
milego dzionka jeszcze- uciekam do domu i nie zasprzatajcie sie:-):-):-)
aga_stanczyk
mama Bartusia
ojojojojoj to się dziewczyny wzięły za sprzątnie :-)
a ja za pakowanie, w zasadzie już zbliżam sie ku końcowi. To pewnie mój ostatni wpis do 14 kwietnia i juz mi smutno:-( Jak dobrze pójdzie to z samego rana o 4 wyjeżdżamy. A jutro Bartek zaczyna 10-ty miesiąc. Ale ten czas leci...
Buziaki dla Robercika! niech rośnie zdrowo!!!!! czego i mamusi życzę :-)
Dziewczyny Wesołych Świąt!!! I przede wszystkim mokrego Dyngusa :-) życzę Wam rodzinnych i ciepłych Świąt.
Nie wiem jak nadrobię straty w czytaniu Waszych wpisów ale będę sie starać, obiecuję!!
Trzymajcie się kochane, pa.
a ja za pakowanie, w zasadzie już zbliżam sie ku końcowi. To pewnie mój ostatni wpis do 14 kwietnia i juz mi smutno:-( Jak dobrze pójdzie to z samego rana o 4 wyjeżdżamy. A jutro Bartek zaczyna 10-ty miesiąc. Ale ten czas leci...
Buziaki dla Robercika! niech rośnie zdrowo!!!!! czego i mamusi życzę :-)
Dziewczyny Wesołych Świąt!!! I przede wszystkim mokrego Dyngusa :-) życzę Wam rodzinnych i ciepłych Świąt.
Nie wiem jak nadrobię straty w czytaniu Waszych wpisów ale będę sie starać, obiecuję!!
Trzymajcie się kochane, pa.
beata26
szczęśliwa mamusia :)
maylah, ja też raz się zgapiłam, miałam w domu niepełną puszkę i ledwo na rano mi starczyło mleka, poszłam do apteki z receptą a ona że nie ma pepti i że powinnam o tym wczesniej pomyśleć. Głupio mi się zrobiło, teraz mam zapas mleka, biorę receptę od pediatry na 10 puszek, od mojego lekarza na 5 kolejnych i kupuję w sumie 15. Także na prawie 2 mce mam spokoj.
Patra, bardzo mi przykro z powodu Twojego chrzestnego:-(
pustki na forum od jakiegoś czasu, tyle dziewczyn się nie pokazuje, pewnie szaleją przed swiętami.
Ja dziś rano oglądałam na kulinarnym jak zrobić pasztet na świeta. Tak sie napaliłam że kupilam dziś wszystko oprócz najważniejszego, wątróbki ( bo nigdzie nie było cielęcej i indyczej
) Jutro zrobię nalot na jeszcze kolejne miesne i muszę kupić.
Jula grzeczna, aczkolwiek wieczorkiem nieco marudna. Od 20 zasypiała i śpi od kilku minut.
Wiecie co , jest mi cholernie przykro że nauczylam małą zasypiać samą w łóżeczku. Ona mi na rękach za chiny nie zaśnie. A mi tego brakuje:-
-
-(
Patra, bardzo mi przykro z powodu Twojego chrzestnego:-(
pustki na forum od jakiegoś czasu, tyle dziewczyn się nie pokazuje, pewnie szaleją przed swiętami.
Ja dziś rano oglądałam na kulinarnym jak zrobić pasztet na świeta. Tak sie napaliłam że kupilam dziś wszystko oprócz najważniejszego, wątróbki ( bo nigdzie nie było cielęcej i indyczej

Jula grzeczna, aczkolwiek wieczorkiem nieco marudna. Od 20 zasypiała i śpi od kilku minut.
Wiecie co , jest mi cholernie przykro że nauczylam małą zasypiać samą w łóżeczku. Ona mi na rękach za chiny nie zaśnie. A mi tego brakuje:-
Witam wieczorowo, chłopaki po padały i mam dla was chwilkę! U nas też już deszczowo!
Spacerek więc był tylko rano , potem byliśmy już na zakupach samochodem! A w ogóle to jakis dzień dzisiaj pomylony , mięso przypalone garnek tez , dobrze ,że miałam jeszcze coś w zamrażalniku , bo by M głodny do pracy poszedł
Teraz sobie siedzę w lodówce piwko wygrzebałam i się delektuje tym złocistym napojem , jedyny plus końca karmienia!
Wszystkim wyruszającym w podróż życzę szczęśliwej podróży i Wesołych świąt!
Ciekawe czy najmłodsze chłopaki dają rade nas posikać w poniedziałek!
Spacerek więc był tylko rano , potem byliśmy już na zakupach samochodem! A w ogóle to jakis dzień dzisiaj pomylony , mięso przypalone garnek tez , dobrze ,że miałam jeszcze coś w zamrażalniku , bo by M głodny do pracy poszedł
Teraz sobie siedzę w lodówce piwko wygrzebałam i się delektuje tym złocistym napojem , jedyny plus końca karmienia!
Wszystkim wyruszającym w podróż życzę szczęśliwej podróży i Wesołych świąt!
Ciekawe czy najmłodsze chłopaki dają rade nas posikać w poniedziałek!
beata26
szczęśliwa mamusia :)
nie do wiary (czy jak to tam się pisze
) zeby tylk niutka coś napisała po mnie ????????
oj chyba wszystkie pieczenie wielkanocne baby i pasztety?
ja po pracy idę na zakupy, chcę coś kupić małej na zająca. Na solarke wskoczyć, M coś kupić. A w pt mam wolne, szef chyba wolał dać wolne jak kasę

oj chyba wszystkie pieczenie wielkanocne baby i pasztety?
ja po pracy idę na zakupy, chcę coś kupić małej na zająca. Na solarke wskoczyć, M coś kupić. A w pt mam wolne, szef chyba wolał dać wolne jak kasę

reklama
No witam i ja czwartkowo... męzulek już mnie dziś wkręcił ;P w końcu Prima Aprilis... Miał jechać dziś do Wrocławia... no i pojechał... po ponad godzinie dzwoni i mówi, że właśnie przejeżdża koło Gliwic, bo pojechał w złą stronę autostradą i zorientował się dopiero w Katowicach i że przez to się spóźni na pewno nie zdąży i zrobi złe wrażenie na klientach... ja już zaczęłam mu mówić, żeby coś wymyslił, że jakieś korki, wypadki na autostradzie i wogóle go zjechał, ajk mógł się tak pomylić... no i się przyznał, że faktycznie zjechał na Autostradę na Katowice, ale juz na pierwszym możliwym zjeździe (jakieś 8-10 km) zawrócił
nudziło mu się w aucie i postanowil mnie wkręcić :/
Ja dziś zabrałam się ostro za sprzątanie, a zaraz idziemy na spacer. Juz 13 dochodzi więc nie za długi, ale przynajmniej świeżego powietrza troszkę łykniemy
Najprawdopodobniej jutro wynosze się z dziećmi do moich rodziców, bo teściowie malują/lakierują schody, a nie chcę zeby nam śmierdziało tym lakierem. Już troszkę wali bo coś już tam ten facet od podłogi pomalował :/ Do tego teściowie po schodach nei będą mogli chodzić, więc będą spali u nas... no i pies też :/ Także do świąt będę u moich rodziców, więc możliwe że już się nie "zobaczymy".
Zatem - Wesołych Świąt i mokrego jajka!
Ja dziś zabrałam się ostro za sprzątanie, a zaraz idziemy na spacer. Juz 13 dochodzi więc nie za długi, ale przynajmniej świeżego powietrza troszkę łykniemy
Najprawdopodobniej jutro wynosze się z dziećmi do moich rodziców, bo teściowie malują/lakierują schody, a nie chcę zeby nam śmierdziało tym lakierem. Już troszkę wali bo coś już tam ten facet od podłogi pomalował :/ Do tego teściowie po schodach nei będą mogli chodzić, więc będą spali u nas... no i pies też :/ Także do świąt będę u moich rodziców, więc możliwe że już się nie "zobaczymy".
Zatem - Wesołych Świąt i mokrego jajka!