Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja sobie dziś porobiłam porządki z ubrankami dla dzidzi, bo mam trochę kupionych, troche podarowanych przez siostrę, ale co się okazało... mam z 10szt body na długi rękaw dla noworodka, ale na lipiec?! To jakaś pomyłkaA sama z 3szt kupiłam
Ależ ze mnie blondynka z krw i kości
Najfajniejsze w tym wszystkim było, ze córa przejrzała sztuka po sztuce razem ze mną, nawet składała i co jakiś czas tylko mówiła: "nie, to nie mamusiu. To nie dla dziewczynki. Będzie źle wyglądała, będzie zła i będzie płakać"
![]()
Dziewczyny ja dzisiaj miałam wizytę standardową u gina i powiedział, ze mam bardzo napiętą macicę i fakt, że ostatnio się tak właśnie czułam, cały brzuch miałam obolały, kazał brać 4 tabl magnezu dziennie 9 rano i wieczorem po dwie) i oszczędzać się po prostu oraz pokazać za 2 tyg, jak się nie poprawi to da mi jakieś leki, troszkę mnie zestresował, bo ja za bardzo nie mam możliwości odpoczynku, przynajmniej te 20 h tyg muszę być jeszcze jakiś czas w biurze:-(
Ciekawe co u Asieńki, nie odzywa się wcale....
Jedyneczka, mój M też tęskni, wraca na jeden dzien w niedzielę, ale mówi, ze wcale nie chce mu się jechac na ten drugi wyjazd i chętnie wykręciłby się z niego i pourządzał pokój dla nowej córy:-) Też mnie tym rozczula...
Jutro spotykam się z kumpelkami z liceum, ale w południe, bo wszystkie albo w ciąży na zwolnieniach albo na macierzyńskim:-) Umówiłyśmy się w Manufakturze, więc pojadę wcześniej i sobie pochodzę, może już coś dla małej kupię.

Witam z ranaja tylko na moment się przywitać bo zaraz zmykam na uczelnię.
Chciałam tylko Wam opowiedzieć o koleżance ze studiów, w moim wieku, która jest teraz w 12 tygodniu ciąży i chodzi prywatnie na wizyty do jakiegos goscia. Wczoraj zaczepiła mi mówiąc, że była na USG ale nie dostała zdjęcia bo jej dziecko "tak skacze", że nie dało mu się zrobić zdjęcia USG, a za chwilę dodała, że będąc w 12 tc Lekarz powiedział jej, że to najprawdopodobniej chłopiec.....
Jak można w takim stadium ciąży określić płeć a nie umieć zrobić zdjęcia USG?? Zastanawiające ;P to taka jedna z wielu niezwykłych historyjek mojej koleżanki
Miłego dzionk lipcóweczki, będę popołudniiu

Tam ma wstęp tylko jedna osoba towarzysząca.
Suma sumarum zabrali mnie na cesrakę ok.20.bo rozwarcia nadal nie było,a ja padałam z wykończenia i bólu.Pierszy poród wspominam dobrze, bo wiadomo trochę boli;-), ale do zniesienia.NAtomiast wywoływaniu mówię stanowcze nie.Napewno są dziewczyny,które rodziły przez wywołanie i wspominją to ok.,ale ja wiem,że u mnie nie zdało to egzaminu i napewno drugi raz bym się już na taki poród nie zgodziła.Albo poród naturalny w pełnym tego słowa znaczeniu albo CC;-)
Przyznawac się szybciutko,które miasto nam piękną pogodę ukradło i nie chce oddać;-)

i znajde cos dla siebie