Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
polecam sie na przyszlosc a co do "normalnosci" to dzieki wreszcie ktos kto mi nie mowi ze mam neirowno pod sufitem :-)Perła gratuluje nowego lokum:-) będzie nowy członek rodziny mieszkał jak panisko:-)
Ashika cieszę się, że normalni ludzie łamią stereotypy nt NH- ja mieszkam tyu całe życie i bardzo sobie chwalę- przestrzeń i przynajmniej wiem, że mi bloku 3 metry od okien nie postawią, jak to teraz często bywa w innych dzielnicach, a w mordę dostać można wszędzie i z doświadzczeń znajomych wynika, że w Śódmieściu może nawet częściej, więc jak słyszę; o Huta-podobno tam biją, to dostaje ciśnieniato tyle w kwestii lokalnego patriotyzmu
![]()
co do bycia mamą, to chciałam się z Wami podzielić moim dzisiejszym traumatycznym przeżyciem. nie było takie dramatyczne, jak wypadek Ashiki, jednak przeżyłam mocno... otóż pilnowałam dziecka kumpeli, 2,5 latka brzdąc. zaledwie 2 godz, było miło, bawilismy się klockami i super. aż tu nagle, na 10 min przed powrotem kumpeli młody woła "uuupa" i zaczyna ściągać spodnie, rajtuzy....ja za telefon i dzwonię "ratuj! wracaj!" panika straszna, zaczęłam zabawiać młodego, żeby nie ściągał gatek... ta upa mocno mu przeszkadzała, ale jeszcze 10 min zaczekał... zajął się demolowaniem mieszkania zabawkowym kijem bejsbolowym, a ja nie miałam nic przeciwko temu, byle by tylko gatek nie ściągał...
no ja się na mamę nie nadaję :-)

nieomal jak w reklamie ING 

a u dentysty tez bylo w miare spoko
nawet dostalam paste specjalna do mycia zabkow przez te dziasla i byloby super gdybysmy sie z M nie popsztykali dzis jakis podminowany wrocil, coz tez mial ciezki dzien do remontu mamy braki bo znowu wypadl problem z kominem do gazu ehhh te stare domki a jeszcze mandat a przede wszystkim masa nerwow 
przez ten remont jesteśmy skazani na sprzęt w sypialni. masakra jakaś - później powietrze jest takie spalone i źle się śpi
No ale trzeba wytrzymać. Dobrej nocy sobie życzę, bo Wy już chyba śpicie 

A z tymi zatokami współczuję, jeszcze jak na oczy idzie, masakra
Chód kaczy też już u siebie zauważyłam i pilnuje się na ulicy stawiajac nogę przed nogą

Ubrałam juz skarpety ale myslę - o nie! I mówię że on powinien mi iśc zważywszy jak brzuch mnie bolał wczoraj a on dobrze kochanie i poszedł:-)no co za tępizny ta męska płeć

A ztym dziwnym uczuciem w brzuchu to tez moze byc ze die tak dzidzia uklada, u mnie jak sie czasami na dole zagniezdzi to jakbym kamien nosila. Ide dalej spac i ie wygrzewac, i czekam do wieczora na M bo przyjezdza po dwoch tygodniach:-)
Ja sie nie denerwuje zbytnio tylko juz kombinowalam jak o obejsc a co do pleckow to mysle podobnie, tylko za sciana synek ktory wreszcie ma do kogo mowic tato;-) A wczorajsza date to chyba w kalendarzu zapisze bo to byl chyba jakis punkt zwrotnyWitajcie słoneczka
ashika zawsze powtarzam M pieniadze rzecz nabyta i zdrowia na nerwy szkoda i tobie powiem to samo:-)potem tak leżę wieczorkiem dotykam jego plecków i myślę - jestem szczęściarą że mam moją kochana połówkę a za ścianą spi zdrowa córeńka a reszta to wszystko ch..... - jak mówią w piosence
Dziś M znów dał przykład niedomyślności. Wyprawiłam Emi do szkoły i mówię że chleba nie ma a on - o biedulko i co teraz - ja że idę do sklepu po buły a on -to idz idz żebyś mi głodna nie byłaUbrałam juz skarpety ale myslę - o nie! I mówię że on powinien mi iśc zważywszy jak brzuch mnie bolał wczoraj a on dobrze kochanie i poszedł:-)no co za tępizny ta męska płeć
![]()
Witam Wroclawiankękrew pobiera sie tez przed wypiciem glukozy, inaczej badanie nie ma sensu. Radze do tego badania przyniesc ze soba cytryne inaczej mozna zwymiotowac...ale nie kazdy oczywiscie

Wygrzewaj się wygrzewaj i niech M poskacze koło Ciebie jak przyjedzie;-)