M
mammi
Gość
Witam kochane
Ashika to my jesteśmy zaszczycone,że mamy taką fajną koleżankę-foremkę;-)
emih Ja Tobie przede wszystkim zdrówka życzę.Biedna-nacierpisz się w tej ciąży.Mam wrażenie,że ciągle jakieś choróbska wokół Was krążą.Jeszcze z jednej nie wyjdziecie, jak nastepna się przyplątuje.
Więc zdrówka kochana, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!
Maruśka eee... tam marudzisz;-)Mama z Ciebie będzie napewno rewelacyjna.A prawda jest taka,że jak już pisała Ashika kupa własnego dziecka mniej śmierdzi.Poza tym jest pewna różnica między zapachem kupki noworodka,który tylko cycusia ssie,a smrodem kupy 2,5latka,który na ogół je juz wszysko
Swoją drogą,czemu do nocnika jeszcze nie robi????To już spory maluch;-)
Vanilka no mój M zły na ciebie jak 150;-)Jako,że mnie też by się przydały jakieś nowe ciuchy i perfumy Powiedziałam mu,że koleżanka z forum na zakupkach była i obkupiła się po pachy i że tylko on taki skąpy, to teraz bidok musi kaską sypnąć i jechać ze mną na zakupy
.A z tym,że zły to oczywiście żarcik.
jedyneczka no mężczyżni niestety chyba wolniej myślą od nas;-)Dlatego ja już z moim na ogół w żadne gierki się nie bawię, tylko prosto z mostu walę "Kochanie idz po pieczywo"
Emilcia od wczoraj takie cuda w brzuszku wyczynia ,że usnąć nie mogłam.Kręci się mała wiercipiętka strasznie
Dziś czytałam o 24 tygodniu i dzidzia już z nóżkami ma już ok.30 cm
Ale fajna duża dzidziulka.Jakoś spokojniejsza już jestem bo odpukać oczywiście,ale w dzieci urodzone na tym etapie ciąży mają już spore szanse-podobno 80%.Nie życzę tego żadnej z nas,ale jakoś taka swiadomość mnie uspokaja,że w razie czego to dzidzia będzie żyła

Ashika to my jesteśmy zaszczycone,że mamy taką fajną koleżankę-foremkę;-)
emih Ja Tobie przede wszystkim zdrówka życzę.Biedna-nacierpisz się w tej ciąży.Mam wrażenie,że ciągle jakieś choróbska wokół Was krążą.Jeszcze z jednej nie wyjdziecie, jak nastepna się przyplątuje.
Więc zdrówka kochana, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!
Maruśka eee... tam marudzisz;-)Mama z Ciebie będzie napewno rewelacyjna.A prawda jest taka,że jak już pisała Ashika kupa własnego dziecka mniej śmierdzi.Poza tym jest pewna różnica między zapachem kupki noworodka,który tylko cycusia ssie,a smrodem kupy 2,5latka,który na ogół je juz wszysko
Swoją drogą,czemu do nocnika jeszcze nie robi????To już spory maluch;-)Vanilka no mój M zły na ciebie jak 150;-)Jako,że mnie też by się przydały jakieś nowe ciuchy i perfumy Powiedziałam mu,że koleżanka z forum na zakupkach była i obkupiła się po pachy i że tylko on taki skąpy, to teraz bidok musi kaską sypnąć i jechać ze mną na zakupy
.A z tym,że zły to oczywiście żarcik.jedyneczka no mężczyżni niestety chyba wolniej myślą od nas;-)Dlatego ja już z moim na ogół w żadne gierki się nie bawię, tylko prosto z mostu walę "Kochanie idz po pieczywo"
Emilcia od wczoraj takie cuda w brzuszku wyczynia ,że usnąć nie mogłam.Kręci się mała wiercipiętka strasznie
Dziś czytałam o 24 tygodniu i dzidzia już z nóżkami ma już ok.30 cm
Ale fajna duża dzidziulka.Jakoś spokojniejsza już jestem bo odpukać oczywiście,ale w dzieci urodzone na tym etapie ciąży mają już spore szanse-podobno 80%.Nie życzę tego żadnej z nas,ale jakoś taka swiadomość mnie uspokaja,że w razie czego to dzidzia będzie żyła
Chyba przez wczorajsze wieczorowe poruszenie tematu. Ale Fasolinka postanowiła się zemścić, bo obudziła mnie już przed 8-chyba postanowił wykopać mi pępek od środka:-) A M zaspał do pracy
ale nie martw się, z własnym dzieckiem będzie łatwiej;-)
( a papierosów nigdy nie paliłam, żeby nie było)
choć pewnie sa wyjatki potwierdzające regułę