reklama

Lipiec 2010

reklama
Ashika a wiesz ze nawet mozna od ciebie wyczuc taki zwrot akcji,jak wczesniej wialo od ciebie groza tak teraz zarażasz optymizmem,uwielbiam czytac twoje posty zawsze mnie cos rozbawi i szczerze zeby w moj brudny monitor:-D

Ashika tez mi cos chodzi po glowie ,ze moze ten bedzie spokojniejszy ,bo juz jeden terrorysta wystarczy :-D
Ja tez lubie czytac Twoje posty ...jak fajnie sie buntujesz :-D:-D

Zjadla bym cos slodkiego ,a nic ni ma :-(
trzeba potem do sklepu isc :-p

tweenie Pepco jest na Bemowie (jelonki, okolice Hali Wola), na ul. Świetlików. Ja wczoraj kupiłam body i półśpiochy, wszytsko po 4,99. Była też fajna bluzka taka na ciążę, ale nie zdążyłam bo się spieszyłam, może dziś jeszcze zajrzę tam.
Jak to bez porodu ubezpieczenie??? Przysługuje ci opieka i poród, może chodziło o jakies dodatkowe usługi typu opieka indywidualna położnej
kama słyszałam, że to dobra firma, ale zupełnie nie znam jej. Mnie też wciągnęła jedna gra którą mój M ma na telefonie na apple
emih my też wijemy gniazdo, tylko w domku a mieszkamy póki co w bloku. Co do różowych ciuszków to unikam ich jak ognia, jedno body mam różowe ale takie delikatnie różowe, jakoś ten kolor mnie nie ciągnie, a dostanę sporo ciuszków od bratowej, a tam róże na pewno znajdę. Oj tak kiwaczek mi się włączył :-)
jedyneczka daj spokój już z tymi aluzjami, oni tego nigdy nie skumają, ja tam mówię mojemu M kup mi rano to i to... bo inaczej to ja sobie mogę gadać do siebie. Czyli konkrety, konkrety
mammi masz rację jak dzidzia się rusza to jakoś lepiej tak świat wygląda i uspokaja się nasze matczyne serce. Co do krwi pępowinowej, nie braliśmy tego pod uwagę, a koszty rzeczywiście spore.
agatha no ja właśnie tak myślę nad tymi x-landerami, ale sama nie wiem do końca bo za bardzo się nie znam, ale generalnie chyba jestem skłonna do tego by wziąć ten fotelik z adapterem do przypinania do stelaża
magdzia mnie też brzuch swędzi i skóra jest taka napięta, smaruję ziajką i czasem fissanem
dzamena oj niech napisze to mu odpiszemy a ja na pewno, że u mnie seksu zero a do tego gin powiedziała, że ona nie jest zwolenniczką seksu w ciąży a jak brzuch boli to już w ogóle. Kochana no jak to jak będziesz miała, ty po prostu pojedziesz do szpitala zrobisz mmmmm i już :-D
supcio przykro mi, że pokłóciłaś się z M, rzeczywiście nie fajna sytuacja, ale czasem tak jest że trzeba oczyścić atmosferę i ulżyć sobie. Ja czasem też potrzebuję wyrzucić z siebie to co mi leży na serduchu
beatka no takiego gościa to bym sprała na kwaśne jabłko, no bo co go to interesuje, że mały siedział z tobą a ty w ciąży jesteś
vanilka moja mała też ma swoje pory głównie koło 20-ej i później, czasem rano, więc to zależy od dzieciaczka
aneta h no ja jeszcze nie wiem jaki wózek, ale chcę taki fotelik przypinany do stelaża wózka
keeejt no mi też pogorszyły się wyniki od ostatniego czasu, ale to chyba norma
patipaula bardzo się cieszę, że na USG wszystko dobrze
perla to już chyba wszytskie jesteśmy po 20 tyg., to dobry znak, bo daje większy spokój (ni tak jak w 8-10tyg)
wszytskie zakichane, chorowitki dziewczyny trzymajcie się, a jak wiosna przyjdzie będzie lepiej, a do tego trzeba przetrwać marzec

Ja dzisiaj miałam sen seksiasty z M w roli głównej, jednak chyba brakuje tego. Dzisiaj znów wstałam z plamami na koszulce, czyli siarczę nadal z jednej piersi.
Też myślałam co u Asieńki, ale widocznie potrzebuje czasu dla siebie.
Ja dzisiaj na sniadanie jadam serek wiejski, a na obiad makaron z truskawkami (ja to uwielbiam) - moja córa będzie truskawkowa

Perla no to gratki z okazji połowy!!!Już bliżej niż dalej :)
Ja wsunęlam danio na śniadanie bo nie mam chleba , a nei chce mi się dupki ruszyć do sklepu:)
Na obiad mam zupe ogórkową mniam mniam :)
Dzisiaj była u mnei moja mama i mówi do mnie" jakie Ty masz chude nogi -chyba Ci jeszcze schudły ,albo wyglądają na takie chude przez wielki brzuch"
No niestety taka nieproporcjonalna jestem-nogi jak patyki , cycki małe a brzuch duży -no, ale co zrobić ;)
Ashika rzeczywiście, ja też zauważyłam Twoje optymistyczne nastawienie-oby tak dalej!!!
A lody też sobie zaraz zjem :)

Witam :-)
Jakoś dziś kiepski humor mam mimo udanej wizyty jakoś mi źle, M mnie strasznie wkurza ciągle ma jakieś muchy w nosie i coś mu nie pasuje.
Na wizycie wczoraj potwierdziła ginka że na 100% dziewczynka :-). Jak na razie wszsytko w normie, pomiary i serduszko ale wczoraj uparciucha nie chciała w ogóle się ruszać, więc mało co było widać.
Jeśli chodzi o badanie z glukozą to nie wiem jak to prawnie wygląda, ale miałam badanie we wtorek więc napiszę. Glukozę 50g przyniosłam ze sobą kosztowała coś ok. 3,90.Najpierw pobrali mi krew, później rozpuścili glukozę w kubku jednorazowym musiałam wypić całość bo pani się gapiła czy wszytko wypiłam ;-) no i za godzinę kazali ponownie przyjść na kolejne pobieranie krwi, wynik był następnego dnia.
emih, oczekiwanie, Ewcik kiedy w końcu te choróbska paskudne skończą męczyć biedne lipcóweczki? Zdrówka dużo dla Was
kama ja dziś na obiad pierogi ruskie robię ale strasznie mi się nie chce :-)chyba się przeliczyłam z chęciami

ufff, ja właśnie przygotowałam obiad.. dziś będę kotleciki rybne, ziemniaczki i kapusta kiszona:tak: zmęczyłam się przy tym.. robicie smaka tymi lodami, ja muszę się zadowolić Monte Drink;-)
potem zjemy obiadek, małż wybywa na squasha, ja się trochę ogarnę, włoski umyję i lecę wieczorkiem do koleżanki, bo przyjechała ze swoją 5-cio miesięczną córcią:-)

emih, oczekiwanie, Ewcik kiedy w końcu te choróbska paskudne skończą męczyć biedne lipcóweczki? Zdrówka dużo dla Was

nie wiem, też się nad tym zastanawiam:dry: mam już dość, odkąd jestem w ciąży, nie ma miesiąca bez przeziębienia, a kiedyś w ogóle nie wiedziałam, co to choroba:dry: teraz to już w ogóle na maxa mnie trzyma, 3 tyg ten paskudny katar, no a od kilku dni ten kaszel.. M mnie już wygania do lekarza, ale ja nienawidzę łazić po doktorach:no:

reklama
mammi udanych łowów;-)

patipaula ty to w ciagłym ruchu, no podziwiać tylko:tak:to córa miała przygode ale dzielnie dziewczyny sobie poradziły;-)I gratuluje dobrych wyników USG:tak:A ten lekarz to dziwoląg, chyba bym mu odpaliła że tak tak, facet na pewno lepiej do tego stworzony, tylko czemu często mdleją na sam widok:-Dno i jak to się stało że ludzie nie wygineli do tej pory skoro kobiety do tego nie stworzone:-DPoczuła się urażona przez niego bo uważam że jesteśmy swietne i faceci by sobie tak świetnie nie radzili ani z ciążą ani z porodem:-p

kama ja mam chyba właśnie uczulenie na robote:-p

mała mnie bodzie koło pępka, widać przez skóre:tak:

Idę pozmywać, jakąś zupkę warzywną wstawić i Emi przygotować bo eksiu ją zabiera po obiedzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry