tweenie Pepco jest na Bemowie (jelonki, okolice Hali Wola), na ul. Świetlików. Ja wczoraj kupiłam body i półśpiochy, wszytsko po 4,99. Była też fajna bluzka taka na ciążę, ale nie zdążyłam bo się spieszyłam, może dziś jeszcze zajrzę tam.
Jak to bez porodu ubezpieczenie??? Przysługuje ci opieka i poród, może chodziło o jakies dodatkowe usługi typu opieka indywidualna położnej
kama słyszałam, że to dobra firma, ale zupełnie nie znam jej. Mnie też wciągnęła jedna gra którą mój M ma na telefonie na apple
emih my też wijemy gniazdo, tylko w domku a mieszkamy póki co w bloku. Co do różowych ciuszków to unikam ich jak ognia, jedno body mam różowe ale takie delikatnie różowe, jakoś ten kolor mnie nie ciągnie, a dostanę sporo ciuszków od bratowej, a tam róże na pewno znajdę. Oj tak kiwaczek mi się włączył :-)
jedyneczka daj spokój już z tymi aluzjami, oni tego nigdy nie skumają, ja tam mówię mojemu M kup mi rano to i to... bo inaczej to ja sobie mogę gadać do siebie. Czyli konkrety, konkrety
mammi masz rację jak dzidzia się rusza to jakoś lepiej tak świat wygląda i uspokaja się nasze matczyne serce. Co do krwi pępowinowej, nie braliśmy tego pod uwagę, a koszty rzeczywiście spore.
a
gatha no ja właśnie tak myślę nad tymi x-landerami, ale sama nie wiem do końca bo za bardzo się nie znam, ale generalnie chyba jestem skłonna do tego by wziąć ten fotelik z adapterem do przypinania do stelaża
magdzia mnie też brzuch swędzi i skóra jest taka napięta, smaruję ziajką i czasem fissanem
dzamena oj niech napisze to mu odpiszemy a ja na pewno, że u mnie seksu zero a do tego gin powiedziała, że ona nie jest zwolenniczką seksu w ciąży a jak brzuch boli to już w ogóle. Kochana no jak to jak będziesz miała, ty po prostu pojedziesz do szpitala zrobisz mmmmm i już

s
upcio przykro mi, że pokłóciłaś się z M, rzeczywiście nie fajna sytuacja, ale czasem tak jest że trzeba oczyścić atmosferę i ulżyć sobie. Ja czasem też potrzebuję wyrzucić z siebie to co mi leży na serduchu
beatka no takiego gościa to bym sprała na kwaśne jabłko, no bo co go to interesuje, że mały siedział z tobą a ty w ciąży jesteś
vanilka moja mała też ma swoje pory głównie koło 20-ej i później, czasem rano, więc to zależy od dzieciaczka
aneta h no ja jeszcze nie wiem jaki wózek, ale chcę taki fotelik przypinany do stelaża wózka
keeejt no mi też pogorszyły się wyniki od ostatniego czasu, ale to chyba norma
patipaula bardzo się cieszę, że na USG wszystko dobrze
perla to już chyba wszytskie jesteśmy po 20 tyg., to dobry znak, bo daje większy spokój (ni tak jak w 8-10tyg)
wszytskie zakichane, chorowitki dziewczyny trzymajcie się, a jak wiosna przyjdzie będzie lepiej, a do tego trzeba przetrwać marzec
Ja dzisiaj miałam sen seksiasty z M w roli głównej, jednak chyba brakuje tego. Dzisiaj znów wstałam z plamami na koszulce, czyli siarczę nadal z jednej piersi.
Też myślałam co u Asieńki, ale widocznie potrzebuje czasu dla siebie.
Ja dzisiaj na sniadanie jadam serek wiejski, a na obiad makaron z truskawkami (ja to uwielbiam) - moja córa będzie truskawkowa