Arlecia
Fanka BB :)
Hej sloneczka
Oj u mnie sporo pracy, musze projekciki dokonczyc i nadzorowac budowy, Ale obecnie tydzien siedze w domku z malą jest chora ma ospe. No ale z jednej strony sie ciesze bo bedzie miala to juz za sobą i w przyszlosci dzidzus maly sie nie zarazi od niej. Ale poki co musimy siedziec 2 tyg w domku, Kota mozna zniesc.
Oj u mnie sporo pracy, musze projekciki dokonczyc i nadzorowac budowy, Ale obecnie tydzien siedze w domku z malą jest chora ma ospe. No ale z jednej strony sie ciesze bo bedzie miala to juz za sobą i w przyszlosci dzidzus maly sie nie zarazi od niej. Ale poki co musimy siedziec 2 tyg w domku, Kota mozna zniesc.
Mój też właśnie pod nosem sobie podśmiewajki urządzał jak płakałam rzęsiście o jakiś bzdet
A z dzieckiem dasz sobie świetnie rade ale rozumiem twoje obawy bo to samo przechodziłam.Super jest też to że będziemy mogły napisać tutaj co nas trapi i żadna na pewno nie zostanie bez pomocy:-)weekend czeka Cię pewnie miły ale i męczący więc daj sobie pomagać i poleguj kiedy przyjdzie Ci ochota;-)

Np. dziś i jutro nie zrobią nic, potem 2 dni w pracy i tak to się sra za przeproszeniem....