jedyneczka
Fan(ka)
beatka ale okropne historie, nie chce mi się wierzyć że w 21 wieku takie rzeczy się dzieją zwłaszcza że nie raz nie dwa jakaś głośna sprawa w mediach o niedbałość w trakcie porodu a dokładnie zignorowanie wydłużenia porodu, po to jest medycyna aby zaradzać takim przypadkom
tweenie ja polecam jogurtowe z DELECTY a na wierzch układam śliwki albo inne owoce mrozone, pycha i rewelacja do robienia, czyli coś dla mnie
dzamena no najgorsze że niektórzy sie przyzwyczajają do takiej pomocy i to dla nich chleb powszedni
Ja mieszkałam kiedyś na przeciwko MOPS-u i naciągali mnie ciągle na coś podczas gdy niektórzy mieli dobrze sytuowane rodziny a niektórzy swoją kasę przepijali od razu
Ale najgorzej dziecku odmówić no bo jak?
Ja to jednemu takiemu z parkingu chłopaczkowi 9-10lat ciągle dawałam jak byłam akurat w tym sklepie za mycie szyb - no powiedzmy że to było mycie
)bo tak mnie ujął i tak się starał

tweenie ja polecam jogurtowe z DELECTY a na wierzch układam śliwki albo inne owoce mrozone, pycha i rewelacja do robienia, czyli coś dla mnie

dzamena no najgorsze że niektórzy sie przyzwyczajają do takiej pomocy i to dla nich chleb powszedni
Ja mieszkałam kiedyś na przeciwko MOPS-u i naciągali mnie ciągle na coś podczas gdy niektórzy mieli dobrze sytuowane rodziny a niektórzy swoją kasę przepijali od razu
Ale najgorzej dziecku odmówić no bo jak?
Ja to jednemu takiemu z parkingu chłopaczkowi 9-10lat ciągle dawałam jak byłam akurat w tym sklepie za mycie szyb - no powiedzmy że to było mycie
)bo tak mnie ujął i tak się starał
, potem odezwę się dopiero w poniedziałek, ale tym razem nie zrobiłam nawet ciasta, bo leżałam i zdychałam
Mam nadzieję, ze galaretka ze śmietaną na jutrzejszy deser dzieciaczki zadowoli, a dziś na kolację naleśniki z serem...
, ja bym chyba nie była taka dobroduszna, zresztą chyba jak widzi, że jak ma np. ostatnie 10szt, to jutro się skończą, po co ciebie fatygować w lataninę