Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a swoją drogą, chciałabym mieć taką pracę - 60 zł do ręki za samo przyjście i popatrzenie na coś, w sumie 5 minut pan był u nas
hej dziewczyny to znów ja normalnie poawiam sie i znikam.jakos dzis cos nerwowa jestem i bojowo nastawiona do całego swiata bo musiałam wyjsc na ta paskudną pogode i pozyczyc mojej bratowej pampersy które mi zostały po synku bo ona nie moze wyjsc z domu bo jest sama z rocznym i 2ipół roku dzieckiem a brat w pracy ,niestety mam pecha ze mieszkaja blisko ,wszystko rozumiem ale czuje sie jak mops bo sa tacy niezorganizowani i jak sa pieniadze to jest super a za trzy dni pozycz na to albo daj to bo biora mnie na dzieci,jedno na drugie mi gada a ja juz im powiedziałam ze skoro umieli zrobic to niech na nie zarobia no bo ile mozna,ja rozumiem sporadycznie ale nie w kółko a gupia ciocia da bo jej dzieci szkoda.
sama na siebie jestem zła przeciez znajac swoje dzieci to mozna łatwo przewidziec na ile czasu starcza im pieluchy.przepraszam ale musiałam troche sie wygadac.ja dzis na obiad robie rybke ,ziemniaczki i suróweczke z kapusty kiszonej,uwielbiam ten zestaw a jutro mój szeryf czyli mama ma mi przywiesc pieczarki faszerowane i zapiekane ,zaraz spadam po młodego do przedszkola bo jakos za cicho i czysto bez niego w domu i jakos mi sie teskni za Fifiaczkiem
plus z tego taki, że D postanowił zrobić chili, zakupił produkty i już pichci- pachnie wybornie, więc zapewne opitolę sporą porcyjkę:-)
Na trzecim (niestety dopiero po jedzeniu
) nasi ukochani
i mieć w domu co trzeba.