reklama

Lipiec 2010

dzamena mowisz same mocne charaktery hmm no w sumie chyba masz racje ale najfajniejsze ze nikt sie tutaj nie kloci i to jest mega super jakby zupelnie z innego swiata

jedyneczka udanego weekendu zycze

reklama
Mruczka, czym się charakteryzuje atak rwy???

Tweenie, to się chyba nową zmywarkę opłaca kupić, masakra, 1000zł za naprawę... Ja też leki zawsze mam

Tiffi, szmateks fajnie zaopatrzony, ja kiedyś tam byłam często bo mieszkałam obok, dzisiaj byłam tylko przejazdem i dlatego tam weszłam.

Dzamenka
, ja byłam tylko w jednym ,na Chojnach w takim niepozorny,. ale babka ma niesamowite rzeczy. Chociaż jak na lumpka to nie ma tam tanio, ale czasem można normalnie perełkę znaleźć.
Leki też zawsze muszę mieć pod ręką.

Ja się coś teraz po południu fatalnie czuję, macicę mam napiętą bardzo i trochę mnie to martwi bo od 2 dni biorę magnez:-( I kłuje mnie bardzo w placach po prawej stronie na wysokości nerek, dlatego tak wypytuję co to ta rwa, bo może to to??? Juz trzeci dzień tak mam , męczące bardzo.

Idę spać razem z Mają dzisiaj..

jeszcze jestem he he:tak:M sobie gra w karciochy, niech sobie chłopina dychnie po pracy, nie zajac,nie ucieknie :-)

no właśnie ashika, niech nasi M nie mówią że my kłótliwe, toż same anioły:-D

dzamena ale kwiatek kwiatkowi nie równy i są takie kwiatki co to byle wiatrom się nie dają, więc chyb nie muszę ci pisać do których należysz :-)
jedyneczka to możecie skorzystać z tego wolnego weekendu i jakoś miło go spędzić. Mój gra w gierkę na telefonie -wciągająca gra naprawdę
agatha no właśnie jak znasz miejsce to dużo łatwiej, ale oko też trzeba mieć, żeby coś fajnego wyszperać

Ja chyba muszę pomyśleć o jakiejś kolacji, ale póki co nie jestem głodna bo zjadłam całe opakowanie pikantnych krakersów.

ja pojadłam-chili było mniam mniam, poprawiłam minitorcikiem 'czarny las', teraz jem winogrona i popijam karotką- mam wątpliwości czy mi aby duperencji nie rozerwie:-D

wiecie co wejscie na to forum taka pozna pora to normalnie samobójstwo!!czytasz tylko o ciescie czekoladowym,jogurcikach,serkach,kabanoskach chili i jak tu nie byc glodna a najgorsze ze nic z tych rzeczy w posiadaniu nie mam!!:no::no::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry