reklama

Lipiec 2010

reklama
Właśnie wróciłam z Makro, no i kupiłam dwie wielkie torby żarcia, soczki, wodę, lecha free ;-) i fiknęłam 3-stówy, a naprawdę nic takiego nie było drogiego, żadnych konkretów :dry:, ale mieli takie cudny komplecik, śpioszki, kaftanik, spodenki, body i czapeczka w cudnym kremowym kolorku, myślę sobie super takie uniwersalne kupię dzidzi, ale cena 60zł mnie odstraszyła :-(.

Obskoczę inne wątki i zmykam, do jutra laski.

to ja tez mowie dobranoc bo padam ;-( przeziebilam sie chyba konkretnie mowic nie moge :-( nos zatkany ehhh szkoda slow a jutro takei duze zakupy mamy

co do boli to mnie potwornie bola posladki i najbardziej wieczorem i tak sie zastanawiamy razem z M az mnie oswiecilo takie banalne rozwiazanie po prostu doslownie "nogi mi do du.. wchodza" :-D:-D:-D:-D

ja pojadłam-chili było mniam mniam, poprawiłam minitorcikiem 'czarny las', teraz jem winogrona i popijam karotką- mam wątpliwości czy mi aby duperencji nie rozerwie:-D
to niezła mieszanka, ale widocznie twój organizm tego potrzebuje
kama a mnie się zachciało gruszek a w domu żadnej nie mam, a poza tym jak ssę tą luteinę to mam potem taki gorzki posmak, że co bym nie jadła to smakuje średnio
geperty a nie patrzyłaś czasem w makro za jakimiś koszulami do spania ciążowymi?? a swoją drogą widziałam dzisiaj fajowy komplecik w pepco tak ładnie zapakowany na prezent i tam jakieś śpioszki były śliniaczek i inne cudeńka, a cena 29zł, zastanawiałam się czy koleżance nie wziąć, jak się córcia jej urodzi

Wieczorkiem widzę, że pustki na forum, w weekend pewnie też, ja jutro z M jadę do jakichś sklepów z wkładami kominkowymi i innymi bzdetami, ale na pewno zajrzę wieczorkiem.
Dobrej nocy kumpele i ich bąbele :-)

Witam sie z rańca weekendowego. Wczoraj eM przyjechał na wieczór oczywiscie zfochowany, ale musial sie odfochowac bo dorwal mnie taki bol plecow ze mnie musial przytulac tak płakałam :/ nie wiem co sie dzieje.... chyba za duzo sie nadźwigałam wczoraj.....
A dzis znowu nie moge sie wyyprostowac taki mam bol pecherza chyba albo jajników.... sama niewiem jak wytrzymam w szkole 12 godzin na tych smętach.
Pozdrawiam i udanego weekendu
Jade do szkoly
papatki :):-P

czesc dziewczynki,ewnie jeszcze spicie a ja
sobie leze w łózeczku i pije kawke chibo z mleczkiem ,uwielbiam takie poranki.
miłego dnia dziewczyny mimo ze za oknami macie pewnie podobnie jak my z agata czyli szaro buro i ponuro

hej dziewczynki:-)

wpadłam się tylko przywitać i zmykam na uczelnie-niestety dziś i jutro spędzę cały dzień na zajęciach.. dobrze, że taka pochmurna pogoda jest, przynajmniej nie będzie żal spędzić całego dnia na uczelni ;-)

całuję mocno i miłego dzionka Wam życzę:-)

Witam :happy2:
Cholerka no ....:wściekła/y:coraz wczesniej wstaje ;/
Dzisiaj zaliczylam pobudke o 7.15!!
M z mlodym jeszcze spia ,a ja oczywiscie nie:baffled:
Ale za to wciagnelam juz ciasto :-pa teraz czas na sniadanie :-D:-p
Fajny dzien sie zapowiada :tak:
Za oknem od 7-ej sloneczko :happy2:
Milego dnia laski ..ja ogladne standardowo dzien dobry tvn :-)

Witam:happy2:
Vanilka dawaj trochę słońca do Krakowa;-)U nas szaro,buro i ponuro.

Supcio ja cały czas trzymam za Was kciuki.Istnieje szansa,że jak urodzi się dzidzia zachowanie M się zmieni.Może zrozumie,że za wiele ma do stracenia....Oby Wam się wszystko ułożyło.:happy2:

Ja tylko na chwileczkę życzyć wszystkim udanej soboty.Spadam narazie bo towar do sklepu trzeba zawiezć.Mieliśmy kilka dni spokoju ze szwagrem , a dziś od rana od nowa Polska ludowa:wściekła/y:
Wymiękam po prostu....Z samego rana zginęło 200 zł z mojego porfela:wściekła/y:
Zabroniłam mu ruszać jedzenia,bo wszystko co jest w lodówce my kupiliśmy, a już słyszę,że gnój po kuchni się kręci.To wszystko ludzkie pojęcie przechodzi:no:
Miłego dnia kochane lipcóweczki;-)

reklama
Cześć , u mnie też od rana słoneczko za oknem , a M w pracy :( wczoraj było brzydko to miał wolne a dziś jak pogoda na spacery to on jest w pracy :/
Musiałabym iść do sklepu coś kupić do jedzenia bo na wszystko co jest w lodówce mam focha i zjadłabym sobie coś zupełnie innego ;P zmykam się ogarnąć :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry