reklama

Lipiec 2010

hej kobitki:-)

ja się biorę teraz za porządki,potem szykowanko i malowanko i jedziemy na imprezke urodzinową siostry
ja też miałam dziś ciężką noc, jak mnie zaczęło boleć coś w kolanie, jakby skurcz,ale tak dziwnie w środku w stawie, i w plecach,tak bardziej z boku mnie zaczęło coś rwać,aż się popłakałam,potem usnać nie mogłam z godzine,ale jak mnie M przytulił to juz było lepiej

tiffi ja kupiłam w pepco taki komplecik dla mojego synusia,jest słodki i cenowo oki:-)
mammi a myślałam ze juz spokój z tym szwagrem a Tu zaś na nowo, brak słów naprawde
supcio uwazaj na siebie!!!

reklama
ta juz sie skonczylo...
ale powiedzieli ze w IMiD testuja wszystkie wozki dzieciece i mozna tam napisac maila czy zadzwonic z pytaniem o konkretny model o powiedza swoja opinie...
a tak wogole to witajcie kochane!

Ze szwagrem to jest tak,że ja myślałam ,że już będzie spokój.Udawał ostatnio skruszonego,że żałuje,że nie chce tak żyć,że przynajmniej przez okres postu nie będzie pił, nawet piwo tylko bezalkoholowe.Wczoraj po zakupach zostawiłam torebkę na przedpokoju,po prostu zapomniałam o niej.Wieczorem już był nakręcony trochę, no a w nocy gdzieś chyba łaził bo rano był już kompletnie nawalony, a mój portfel uboższy o 200zł.Niew wiem, może on myślał ,że się nie kapnę, bo wypłaciłam więcej pięniedzy na rano dla M bo jechał do hurtowni.Pierd.... złodziej.Dostał ode mnie po pysku i zwyzywałam go od najgorszych.Darłam się na iego strasznie.Teściowa to nawet policję chciała wzywać,ale ze względu na dzieci tego nie zrobiliśmy.Papiery o przymusowe leczenie są złożone.Wcześniej,czy pozniej sąd skieruje go do psychiatryka i bedziemy mieli spokój od pasożyta.JA wiem ,że to choroba, ale tak mnie to jego picie wkur..... ,że łeb bym mu najchętnie urwała.40 letni byk na utrzymaniu rodziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie da nam żyć normalnie.Strach z nim mieszkać bo on po pijaku w nocy np. wodę na herbatę wstawia, albo coś smaży:baffled: A jak uśnie pijany to nas wszystkich spali.W kuchni już zamek zamontowany, trzeba tylko pamiętać,żeby na noc zamykać.Dobra koniec tematu bo tylko znowu się denerwują pisząc o tym.

A! Tak z innej beczki.Dzisiaj wyegzekwowałam moje prawa ciężarnej.W kauflandzie był schab po 10 zł, i oczywiście kolejka do stoiska mięsnego na 40 min. stania.Mówię do M odejdż dalej, spróbuję się wcisnąć.Jak tylko stanęłam z przodu oczywiście zaczęły się docinki,że obowiązuje kolejka, więc pytam młodej sprzedawczyni, czy jako kobieta w ciąży muszę stać w kolejce ,czy obsłuży mnie poza kolejnością.Pani spojrzała na brzuch, uśmiechnęła się i spytała co podać:happy2:Nie obyło się oczywiście bez wrogich spojrzeń, ale nikt nie osmielił się sprzeciwić.A tylko by spróbowali, nastrój mam od rana bojowy:-D

Hej Kochane

My juz ponad tydzien siedzimy do domku z malą. Ma ospe i jeszcze z tydzien posiedzimy, Jak widze sloneczko za oknem to az chce mi sie wyjsc.

Mammi ale masz przeżycia z tym szwagrem. Normalnie strzelic mu w łeb. WRR wspolczuje mieszkania z kims takim.

Supcio - trzymaj sie

Perla no szkoda, ze nie zdązylam na programik o wozkach bo z chęcią bym sobie obejrzala. Chociaz wozek juz wybrany. Ale na zywo jeszcze go nie widzialam i musze sie wybrac do jakiegos sklepu na przetestowanie.

Supcio-mam nadzieję,że sytuacja Ci się w końcu unormuje...

a byłam dzisiaj w markecie i stanełam z wózkiem w kasie dla uprzywilejowanych. M poszedl jeszcze czegoś szukać. Przede mną małżeństwo z córą. Facet mowi do żony patrząc na mnie- "To kasa dla ciężarnych, może przepuścimy?" Na to babka- "Nie odwracaj się i udawaj,że nie widzisz..." MASAKRA Polska mentalność. Ja się tylko zaśmialam,bo już mi ręce opadły. :wściekła/y:

witajcie ponownie!
mammi wspolczuje strasznie,nogi z dupska bym takiemu wyrwala a jaja na galazki powiesila,na swieta jak znalazl:wściekła/y:

my juz po zakupach,praktycznie tylko spozywczych musielismy wrocic wczesniej niz zaplanowalismy bo brzuch mi sie cos stawia i jakby nerki bolaly:no:u mnie to zawsze cos jak nie urok to sraczka:no:

mruczka szkoda slow na taka babe:no:

reklama
Mruczka no tak to jest z tym przepuszczaniem-ja dzisiaj stałam w kolejce w Realu i ani nikt nie pomyślał ,żeby mnie przepuścic-no ale co zrobić.
Pogoda u nas okropna -tylko spać się chce.
Kupiłam dwa ubranka dla Juleczki więc zakupki udane :))
Wieczorem czeka mnei imprezka, więc chyba teraz się położę spać.
Buziaki dziewczyny!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry