M
mammi
Gość
madzik trzeba się upominać o swoje prawa
Ja tak już pisałam upomniałam się dziś i nikt nie ośmielił się sprzeciwić.Po prostu trzeba kasjerowi powiedzieć ,że jesteś w ciąży i czy mógłby obsłużyć Cię poza kolejnością.CZytałam kiedyś chyba w M jak mama, albo w gazecie 9 miesięcy,że większośc supermarketów ma w regulaminie punkt o tym,że kasjer musi obsłużyć ciężarną jako pierwszą.
Uwierz mi,że mi dziś też trochę głupio było pchać bez kolejki i myślałam,że ludzie będą dogryzali, ale stalo tam ze 40 osób, albo więcej i nikt-podkleślam NIKT nie powiedział złego słowa.A pani pracująca na stoisku uśmiechała się do mnie przyjaznie.Pewnie niejeden w duchu mnie przeklinał,że oni stoją, a ja tak odrazu dostałam mięsko,ale odwagi nikt nie miał,żeby kłócić się z ciężarną.
Ja tak już pisałam upomniałam się dziś i nikt nie ośmielił się sprzeciwić.Po prostu trzeba kasjerowi powiedzieć ,że jesteś w ciąży i czy mógłby obsłużyć Cię poza kolejnością.CZytałam kiedyś chyba w M jak mama, albo w gazecie 9 miesięcy,że większośc supermarketów ma w regulaminie punkt o tym,że kasjer musi obsłużyć ciężarną jako pierwszą.Uwierz mi,że mi dziś też trochę głupio było pchać bez kolejki i myślałam,że ludzie będą dogryzali, ale stalo tam ze 40 osób, albo więcej i nikt-podkleślam NIKT nie powiedział złego słowa.A pani pracująca na stoisku uśmiechała się do mnie przyjaznie.Pewnie niejeden w duchu mnie przeklinał,że oni stoją, a ja tak odrazu dostałam mięsko,ale odwagi nikt nie miał,żeby kłócić się z ciężarną.

A z przytulaniem też miałam tak ostatnio, nie wiem o co chodzi, zarastam czy jak

ale dziwi mnie też to troche bo jak z Emi byłam też tak miałam (mówiłam mu) i lekarka duże dawki magnezu zaleciła i L4 od razu , on też to niedobrze a żaden nie powiedział co się czyta wszędzie o skórczach braxtona (jak mu tam) które niby sa w normie jak dzamence gin też powiedziała
dziś brałam nospe rano i na razie miałam jeden skurczybyk, nie jest to bardzo miłe ale nie bolesne a wy jak odczuwacie?