louise jajecznica była na śniadanie, bo mój M robi taką z dużą ilością cebuli, a potem wyruszyliśmy i dopiero co wróciliśmy. Jest tego wszystkiego w sklepach, a czasem te ceny są szokujące. patrzyliśmy na wkłady kominkowe, glazurę, meble kuchenne i milion innych rzeczy. Nawet mi się spodobały płytki do kuchni, choć znajomy mnie namawiał na szkło lacobel, ale nie wiem co gorsze do czyszczenia
agatha ja myślę, że to wiązadła co potwierdzała ginka u mnie, że jak tak boli taki bół kujący to to, potem jeszcze doczytałam w mądrej książce, że w drugim trymestrze to się nasila .
dzamena co do snu to może twój M brał udział w reklamie oleju kujawskiego????
aneta h miłej imprezki i relaksu
perla naprawdę w IMiDzie testują wózki, to ciekawe??? Ja dziś byłam w Świecie Dziecka na Towarowej niezła wystawka wózków a i ceny no no no
mammi co do szwagra to fakt, że to choroba, ale jak człowiek jest chory to powinien się leczyć, a jak nie chce się leczyć to zatruwa życie innym na co ci inni nie powinni się godzić. Niestety prawda jest bolesna, ale jeśli nie zamkniecie go w psychiatryku to będzie was męczył jeszcze długo długo, bo zapicie na śmierć mu nie grozi - zbyt dużo rodziny wokoło.
Co do egzekwowania praw kobiet w ciąży to normalnie to jest zgroza i to w takich sklepach, gdzie powinni na to zwracać uwagę np Smyk
mruczka no właśnie nie pamięta wół jak cielęciem był, jak ona była w ciąży to na pewno tak myślała, a teraz najłatwiej udawać, że nie widać, że ktoś jest w ciąży. To smutne
mysza a ile to oilatum kosztuje w super-pharmie??
ewelad chyba jestem tutaj główną propagatorką Pepco, ale moja bratowa często obkupuje tam dzieciaki, więc bardzo się ucieszyłam jak w Wawie otworzyli go, bo to narawde fajny sklep i dla siebie ostatnio kupiłam bluzki
jedyneczka tak będzie kominek tylko nie wiemy jaki w sensie wkładu bo M chciałaby tak otwierany do góry (odsuwany), ale one są droższe. Co do przytulanek, to jednak chyba dużo dzieje się w głowie, no nic zobaczymy. Fajnie, że malutka ma się dobrze, a pwiedz o co chodzi z tym twardnieniem brzucha, w jakiej to części brzucha? Bo ja czasem nie wiem czy to co w danym momencie odczuwam jest czymś niepokojącym, czy normalną rzeczą. No i też nie wiem jak odczywane są te skurcze, w którym miejscu? ech mam mętlik
Ja dzisiaj zrobiłam maraton po sklepach i mam dosyć, jestem padnięta. Pooglądałam płytki, meble i w ogóle co tam było, tylko mam takie myśli, że to studnia bez dna. Zjadłam niezdrowego Mc Donalda, ale co tam jakoś mnie ciagnęło dziś do tego. Byłam też w Świecie Dziecka a tam mnóstwo wózków, ale nie było x-landerów, było pełno ale normalnie niektóre miały ceny zabójcze.
Czy któraś z Was ma sterylizator do kuchenki mikrofalowej, czy polecacie, jeśli tak jakiej firmy?
Zrobiliśmy zakupy spożywcze i mam świeżą papaję i truskawki i soczek marchewkowy ( to wersja zdrowa), mam też wersję mniej zdrową :-)