reklama

Lipiec 2010

reklama
aneta tez cche wiedziec co to szałot???

ale nudy od razu widac ze niedziela chyba mi brakuje dzwieku rozwalanych scian, wlasnei wymyslilam kolejna ciekawa rzecz do lazienki kiedys tak mielismy w jednym mieszkaniu i jest to bardzo funkcjonalne a mianowicie postument pod pralke ciekawe co na to M babcia jest za bo nei trzeba sie tak schylac do tej chol. pralki a dziadek mowi standardowo "nie da sie tego zrobic" :-) zobaczymy co fachowiec jak przyjdzie w pn to dojdzie do wniosku ze do sb musi skonczyc bo jak mnei sama zostawi na kolejna niedziele to znowu cos nawymyslam :-D

hallo hallo:)
ja do teraz oka nie zmruzylam,odwiedzili nas znajomi i jeszcze bardziej sie ciesze ze juz pojechali,jakos mi dzisiaj nie teges jest,do tego male spiecie z M i wogule wszytko do dupy jest!!!M mi powiedzial ze napisze wam jaka to ja zolza,zmierzlucha i czepialska jestem:D
zyczylam mu powodzenia!!!

Ostatnia edycja:
cze dziewczynki!
ja tylko na chwilke bo w wirze pakowania!
Vanilka powiedz mu ze wybral imie to Ty chociaz wozio wybierzesz w koncu to w wiekszosci Ty bedziesz go pchac ;-)
a o przywilejach dla ciezarnych w UK nic mi nie wiadomo... pewnie nie ma bo dla nich ciaza to naturalny stan! :sorry2:
Wiesz co ,w pierwszej ciazy wogle nie pytalam M co tam by chcial kupic dladziecka, czy mu sie podoba itd... wozek sama wybralam,lozeczko i cala reszte :happy2:Pytalam oczywiscie jego o zdanie ale i tak mialam swoje i nikt nie przetlumaczyl mi:happy2:
Potem jak sie zalilam ,ze wozek nie ma tego czy tamtego to mowil ,ze sama taki chcialam ..
Wiec teraz chetnie slucham Jego zdania czy ide na kompromis..potem jak bede narzekac to nie bedzie mi gadal ,ze sama cos tam wybralam :happy2:;-)

Ashika chodzi mi jak z Ta babka pojechalas ..:happy2:

A ja ugotowalam szczawiowa -znowu smaka mialam .Pojadlam ,a teraz ciasto wcinam juz drugi kawalek ..Kurde mogla bym jesc i jesc i jesc ........

zapomnialam Wam napisac ...ostatnio z M poprzytulalam sie no i ....................
porazka !!!czulam sie jak jakas dziewica ;/ bolalo i wogle co to bylo hehe

Ostatnia edycja:
tak szałot to sałatka :happy2:
U mojej teściowej jest takie wietrzenie w łazience, że jak siedzisz na kiblu to mało co cie z niego nie zwiewa. Nie warto więc pierw robić fryzury a potem zasiadać na tron, bo ci ją z leksza rozwieje :-D
Ja gotuję właśnie rosołek, ale taki na samych warzywach i kostkach, nie chciało mi się stać w kolejce za mięsem.
No i wcinam pierniczki w czekoladzie, bo mnie naszło. Mam jeszcze knoppersy;-)

patipaula ja też cieszyłam się z ładnej pogody, a od 30monut sypie śnieg, że hej
ewelad ja też mam ten kata, leje mi się z nosa jak wychodzę na dwór
aneta h no tak to już jest w tym całym bałaganie, musisz się wykłócić o wszystko. Nie chcę tu generalizować i ujmować sympatycznym babciom i dziadkom, ale zdarza się, że tak to chorzy, zmeczeni a jak rzucą promocję w hipermarkecie to chcą cię rozjechać (ja rozumiem trochę tą mentalność, czasy PRLu a poza tym emerytur nie mają za wielkich, no ale różne są przypadki)
mysza no ten śnieg mnie dobija
atabe jakoś te trójkołowce mnie nie przekonują, a moja bratowa szczególnie polecała pompowane koła. No nic zobaczymy
jedyneczka no właśnie z tym wyjazdem to chciałabym, ale jakoś też się trochę obawiam, a to trudna decyzja bo jednak chęci mam, a obawy też - musze to jeszcze przemyśleć. A co do wózków to interesuję się nimi od dwóch dni a wcześniej nie zaglądałam na wątek "4 kółek" bo stwierdziłam, że póki co nie mam zdania, ale zamierzam nadrobić wszystko :-)
ashika piękna akcja z tą kartką - brawka. A co to jest szczotkowany metal???
oczekiwanie co do badań, to mogą ci wyjść trochę inne pod wpływem infekcji, może zapytaj lekarza, albo poczekaj jeszcze trochę
vanilka a jaki wózek wybrałaś?? co do odczuć po przytulanku miałam takie same, i w trakcie musieliśmy odpuścić, bo czułam się średnio, a do tego siarka leciała
mammi dzwoń po policję niech zabierają go na wytrzeźwiałkę, zabuli za noc w "hotelu" i tyle
ewcik musisz poczekać kilka dni jak nie przejdzie to ciążowy

Ja dzisiaj robiłam kotlety z piersi kurczaka (nie mogę dotykać mięsa surowego bo mnie odrzuca więc działałam w rękawiczkach), do tego warzywka na patelnie i buraczki + kompot z jagód, a na deser będzie galaretka z bitą śmietaną tylko na razie musi stężeć. Na dworze sypie śnieg, nigdzie nie wychodzę. Powinnam popracować na kompie, albo poczytać o wózkach, albo pobuszować po allegro, albo posiedzieć z M (chyba to ostatnie wybiorę, bo sam siedzi w drugim pokoju i coś klika na kompie)

Ja już wróciłam z zakupów i jestem wykończona-ale kupiłam sobie kurteczkę ze skóry-to co że się nie dopinam ,ale fajna jest :)Mama mi jeszcze kupiła szlafrok i koszulę nocną bo w piżamy się już nie mieszczę hihi
Ashika i bardzo dobrzę postąpiłaś w tym urzędzie-ja to wszędzie grzecznie stoję w kolejkach bo niestety nie mam tyle odwagi!!
Dziewczyny ja też własnie w ciąży mam taki katar i gdzieś czytałam ,że to kolejny objaw.
Co do wózków to ja też nie chce trójkołowca-fajnie wygląda, ale podobno źle się nim manewruje i tyle!!
Anetka to życzę udanego wypadu do kina :))Jutro nas glukoza czeka słodziutka hehehe

Witam niedzielnie
Ja miałam wczoraj studia i miłam mieć do 18:50 ale na szczęście przed 17 skończyliśmy bo już mnie tak tyłek bolał od siedzenia że szok a potem jeszcze ponad dwie godziny w autobusie. Mały w nocy się tak wiercił jak szalony M pokopał po plecach i jak połozył rękę to co chwile kopniaki. Wczoraj cały dzień padało i dzisiaj do południa z dobre 20 cm nasypało a póniej słoneczko świeciło i poszliśmy na chwile na spacerek.

reklama
ja glukozę mam w środę, bleee. Ja nie lubię takiej słodyczy...

a co do pidżamy - kupiłam sobie w Cubusie i w C&A takie spodnie pidżamowe, bez gumki, ew. tylko kawałek gumki z tyłu, a z przodu zapinane na guziczki i wiązane. Guzików nie zapinam, wiążę tylko lekko i pięknie jest:happy2:

a poza tym, od kilku godzin ciągle sypie. Masakra jakaś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry