reklama

Lipiec 2010

my już z siorką wróciłyśmy z kina, byłyśmy na "wciąż cie kocham", taki babski film,miłosny ale fajny,nawet się z siorką popłakałyśmy :)

tak tak szałot to sałatka warzywna, jedyneczka Ty ze śląska i nie wiesz?:-D

reklama
właśnie prawie puściłam nasze mieszkanie z dymem....jestem głupia jak but :angry: pojechałam z M do sklepu na zakupy, wracamy, wchodzimy do mieszkania a tam szaro, okna zaparowane i śmierdzi spalenizną...okazało się, że zostawiłam ryż na płycie i woda się wygotowała, garnek spalił na amen, a ryż zwęglił...cud, że to się tak skończyło...

Dobry wieczór!!
Ja byłam u teściow na obiadku i dopiero wrócilam. Mialam rano straszny stres-całą noc się przewracałam z boku na bok z powodu promieniowania rwy do nogi...:wściekła/y:Wogóle nie moglam się ułożyć!!Rano obudziły mnie koty i dopiero jak już było widno to zasnęlam. Od kilku tyg czułam rano Maleństwo, a dzisiaj po tej ciężkiej nocy nic...:-(Aż się popłakałam, bo wiecie jaki to stres. Niby człowiek wie, że jest ok, ale myśli i myśli w czarnym kolorze:baffled:Na szczęście u teściowej Mała się odezwała.
Ewcik ja Oilatum nie kupowałam...:no:
Co do wózka to też jestem za czterokołowcami!:tak:
Tweenie ja też jestem zwolenniczką stoperów do uszu:-)
Oczekiwanie ale mialaś fantastyczny sen:happy2:
Atabe to naprawdę szczęście,że tylko na dymie się skończyło:shocked2:

Atabe- dobrze, że się gorzej nie skończyło. Na pocieszenie, ale co do za pocieszenie, powiem Ci, że nam można. W tym stanie się wybacza ;-)
Ja właśnie piję herbatkę malinowo-marakujowo-bananową z liptona. :-D Oglądam ten taniec ze zwiazdami, bo co tu robić. Później leci "Kod dostępu", to przynajmniej sobie pooglądam.
Widzę, że zaczynacie słodki tydzień :-D:-D Ja dopiero gdzieś za 3 tyg, po kolejnej wizycie dostanę skierowanie.

atabe widze ze ty taki talent jak!ostatnio po mojej eksplozji wypalilam dziury w podlodze:baffled:strach sie bac!!dobrze ze u ciebie wszystko pomyslnie sie skonczylo:tak:

perla milego wypoczynku i urlopowania,wypocznij sobie i szybko do nas wracaj;-)

ja dzisiaj caly dzien mega dola mialam az w koncu sie wybeczalam za wszystkie czasy i jakos przeszlo,najgorsze ze ja nawet nie wiem o co ryczalam:zawstydzona/y:

mruczka witaj w gronie bezsennikow!!ja tez cala noc nie spalam,az boje sie dzisiejszej tym bardziej ze jutro na 6 do pracy:baffled:

aneta u nas na szalot mowia kartofelsalat;-)

mysza jak herbatka smakuje?jeszcze o takiej nie slyszalam.

24.03 idziemy na 4d moze w kocnu dowiemy sie kto w brzuszku sie chowa:-)

a powiem Ci kamuś że bardzo dobra, jeszcze piję mango i brzoskwinie- też pyszna.
Czasem dobrze się tak wypłakać do poduchy ;-) Ja ślimtam na reklamach.
Perla - odpoczywaj i wracaj do nas szybko. Ja bym z chęcią poleciała do rodziców.
A w ogóle dzisiaj się dowiedziałam, że mama przyleci do mnie w lipcu. Fajnie, bo mi pomoże i w końcu będę miała się komu wypłakać ;-).Ale się cieszę. Najważniejsze, że powiem teściowej, że ma nie przyjeżdżać, bo nie będzie gdzie spać :-D

mysza mowisz ze te herbatki dobre,musze no zawitac do PL sklepu i zobaczyc co w asortymencie maja a wiesz moja mamcia tez w lipcu przyjedzie i strasznie sie ciesze bo tesciowka tez sie wprosic chciala a poco mi ona tutaj,zeby mi smrodzic papierosiskami-lepiej nie!!a poza tym miejsca brak:Di cale szczescie:D
masz racje takie slimtanie duzo pomaga.

reklama
No właśnie moja teściowa też wydzwaniała bez przerwy i się pytała, czy rodzice przylatują w lipcu. A ja nie wiedziałam co powiedzieć. Czułam, że chciała mi się tu wprosić. A byłoby mi to bardzo nie na rękę. Po dwa ona by mi dużo przy dziecku nie pomogła, bo ona sama jest tak otyła, że ledwo się rusza. Mój M już nie raz jej buty zapinał, bo twierdziła, że jej stopy napuchły, a tak naprawdę to ich nie widziała przez ten brzuch. Esh szkoda się denerwować. Najważniejsze, że mama będzie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry