reklama

Lipiec 2010

Witam :)
Ja za 20 minut uciekam na badania-morfologia i ta nieszcęsna glukoza-wzięłam cytrynę i wodę mineralną.
Idziemy razem z Anetką, więc sobie pogadamy przez tą godzinkę :)
Buziaki -odezwę się po :)

reklama
Witam poweekendowo!:-)
Siedzę w pracy i odpoczywam po długi i wyczerpującym weekendzie z gośćmi.:baffled: Wszystko było ok i nawet przyjemnie, z małym mankamentem - ich supernianiowym synalkie. Przez dwa dni o wszystko ryczał żeby coś wymusić płaczem, rzucając się na ziemię i waląc nogami i pięściami.:crazy: Najgorsze, że to był jego niezawodny sposób wymuszania na rodzicach, który świetnie działał. Dodam, że miał już skończone 5 lat, więc już taki głupiutki nie jest...:tak: Ja mam mieć synka i jak to tak ma wyglądać, to ja jestem przerażona...:tak:
U nas za oknem śnieg, chociaż słoneczko wychodzi:-)

Miłego dnia;-)

hej laski:-p

wiecie jak u mnie pachnie spalenizną:-D:-D:-D...masakra.... nie wiem kiedy to się wywietrzy!
Vanilka głowe mam na karku-przynajmniej jak patrze w lustro to tam jest;-)
tiffi niestety nie mam płyty indukcyjnej-tylko zwykłą elektryczną, która wczoraj nagrzała się do czerwoności...
Ashika a wiesz, że ja też tak z popcornem zrobiłam ostatnio:baffled::baffled: miłej pracy i pięknych efektów!!!

a u mnie masa śniegu i normalnie mam dość jak patrze za okno....
ide pranie wstawić i pozmywać, no i wywietrzyć kuchnie;-)

Hej, i my sie witamy z rana. Mialam isc do lekarza ale dzwonie do przychodni jaki lekarz jest a tam jakis stary konowal:wściekła/y: Nie ma sensu wogole isc, kiedys jak bylam to tylko na cycki patrzy:no:
Dziewczynki powodzenia wpiciu glukozy, ja to sie ciesze ze ten katar mam bo moze jutro smaku nie bede czula tego swinstwa:-D:-D
Vanilka to sniadanie masz konkretne;-) Ja zjadlam bulke z wedlina i serkiem zoltym i zagryzlam paczkiem:-) , kasik mnie tez takie dzieci draznia, ehm nerwa zaraz mam jak sie siostry syn tak zachowuje a potrafi buczec caly dzien. Ashika, a mi odrazu wyobraznia zadzialala jak napisalas ze czekasz na pana demolke w lozku, moze nie doslownie ta napisalas ale wypbraznia dziala:-p :-D

czesc dziewczynki ,Boziu jaka jestem wymeczona dzisiaj chyba mnie zaraziłyscie ta bezsennoscia bo dopiero o 6 udało mi sie w koncu usnąc a mój M wstawał do pracy o 6-30i dzwonił budzik a juz pózniej dzieciorki wstały i dupa .za to miałam nawet kawke do łózka bo jak M zobaczył moją szczesliwą mine to juz wolał sie nie odzywac.dobrze ze juz kazde z nich jest w pracy lub szkole albo w przedszkolu,wiec troche ciszy i spokoju.jutro o 9 wizyta u gina wiec juz sobie nie pospie a jeszcze trzeba młodego do przedszkola odprowadzic a moje dziecie ma taki ped ze ho,ho wszystko musi dotknac po drodze obejzec kopnac normalnie schiza mozna dostac
atabe no ty to jestes udana ,dobrze ze wróciliscie w pore i faktycznie tylko gar spalony i smród w domu.
anetka i madzik no dziewczynki to smacznego ,mnie pewno to czeka tez lada chwila
ashika no juz widze radosc pana demolki z nowych planów ide troche nadrobic bo nie wiem o co kaman

witam wszystkie lipcoweczki:-)juz prawie wyzdrowialam, w kazdym badz razie czuje sie o niebo lepiej, nawet zaczelam zalowac, ze tak dlugo zwlekalam z tym lekarzem:sorry2:dzis rano mam WOLNE, och jak mi tego brakowalo....ogarnac chalupke musze :tak:i zamierzam jeszcze zamowic sobie jakies ciazowki, bo cos sie w pasie nie dopinam:-D:-D

I ja sie witam z pracy :(

Tiffi pytałas jaka cena jest tego Oilatum- ja ze wzgledu na moja skore wiecznie sucha i swędzącą zawsze go uzywałam, ale mama ostatnuio przyniosła mi tanszy odpowiednik Oilatumm, a w niczym sie nie rózni poza ceną - nazywa sie Oilan.Warto spróbować.

Agatha- Moj eM jak trzeba to akurat zawsze po mnie przyjedzie gdzies dalej dzieki Bogu, ale teraz jest na etapie pretensji że chodze do szkoły na 10-12 godzin dziennie i tam siedze. Ze potem jecze na bole brzucha. I tak źle i tak nie dobrze, przecież szkoły nie rzuce.

Wysłałam dzisiaj ojca rano, zeby oddał moje siuśki do badania. Bo przyjmuja na badania od 8-9 a ja dzis w pracy od 8 wiec bym nie zdążyła.:-D:-D:-D:-D
Tak wiec rano nasikałam do kubaska, zostawiłam tacie na stole niech zawiezie.
Pojechał zawieźć no i opczywiscie trzeba tam cos bylo zapłacić bo nie mialam skierowania, ale nie to najwazniejsze. Biedny musiał czekac godzine, bo zadna stara baba nie chciala go przepuscic zeby oddal moj kubeczek. No naprawde przegiecie. Zajełoby to dosłownie minute max. Nie rozumiem ludzi.....:confused:

reklama
Witam się poweekendowo...i jestem wściekła na pogodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj miałam w planach wyjazd do miasta na zakupy, już z teściową ugadałam się, że się Piotrusiem zajmie póki M nie wróci z pracy a ja sobie sama pobuszuje po sklepach...a u nas 20cm śniegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a mnie coś katar męczy więc się nie wybiorę w taką pogodę bo na dniach chora będę...a takie plany zakupowe miałam....w dodatku kasę na urodziny dostałam i chciałam sobie coś kupić, no nic może jutro się uda wyjechać.
A tak w ogóle to weekend minął imprezowo-odwiedzinowo-zakupowo i był bardzo fajny. Maleństwu się dostało już trochę kosmetyków bo w Rosmanie promocje na akcesoria, kosmetyki i jedzenie dla dzieci więc co miałam w planach kupić a było taniej to już kupiłam, ja się o bluzkę wzbogaciłam...taką już na lato...ale kiedy to lato będzie???Z rodzinką się spotkałam, ponoć wyglądam kwitnąco,ciąża mi służy i że nie przytyłam za dużo:-D Mąż zadowolony bo mi ochota na przytulanki coraz bardziej wzrasta:-DTak oto mi minął weekend w wielkim skrócie:tak:
Miłego dnia:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry