Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) syn cos chcial i w kolko "mamo, mamo, mamo" i za reke lapie i sobie mysle chol... za chwile takie "mamo" bedzie ciagnelo jednoczesnie za dwie rece i sie poplakalam chyba z bezsilnosci :-( Dlatego podziwiam wszystkie mamy dzieci wiecej niz 1 w niewielkiej roznicy wieku. Ludze sie ze u mnie te 7 lat swoje zrobi i nie bede tak bardzo rozrywana a i syn sie zapisuje na pomoc, ostatnio znalazl taka gre w necie w ktorej chodzi o to aby zgadnac o co placze niemowlak i lubi grac w nia a mnie wrzask tego niemowlaka wyprowadza z rownowagi
ale dobrze niech sie uczy
juz mi obwiescil ze jak sie nakarmi dzidziusia i potem znowu placze to trzeba mu pieluszke zmienic :-) jestem dumna ze starszego brata :-):-):-)
az sie boje co moj M na to 
ale najwazniejsze ze doszlismy do porozumienia, bo to na czym najbardziej mi zalezalo to sie da zrobic bez przerobek, drugi pomysl musze przemyslec jeszcze, wiem juz ze sie da ale mamduzo watpliwosci 

, długo się zdrowiem nie cieszyłam, bo od wczoraj chora
, byliśmy we trójkę na plaży, no i młodemu tak się podobała zabawa łopatką i foremkami, że szok, nie chciał wracać, no i w sumie z M. zmarzliśmy, potem u teściowej zjedliśmy obiadek i o 17-30 do domku, wypiłam zimnego lecha fee i już przy końcówce czułam, że mnie gardło zaczyna boleć, po godzinie, miałam już dreszcze i zimne nogi, ręce, położyłam się pod kołderką i już poczułam chorobę w całym ciele, gardło całe bolące, drapiące, łamanie w kościach, otępienie, bolące oczy, zażyłam *spam*, Rutnoscorbin, herbatkę z miodem i cytryną i do wyrka, dziś czuję się tak samo, całe szczęście, że nie gorzej, nie wychodzę z piżamki i wstawiłam rosół, oby mi pomogło, bo jutro i pojutrze do lekarza.
.
, kiedy on wam da normalnie żyć, pijus i złodziej
(przepraszam, że tek ostro).
.
, więcej przypadków takich nie miałam chyba, przynajmniej nie pamiętam.
. A kiedy ewentualnie byś przyjeżdżała, gdzie pracowała i gdzie nocowała? A koszul ciążowych w makro nie widziałam, za to w sklepie oglądałam taką rozpinaną na ukos z dwóch stron (już się takie linki przewijały z Vienetta Secret), jest naprawdę super, kosztowała 39zł, na allegro bardziej się opłaca,nawet z przesyłką taniej wychodzi
.
.