Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Już ja tej małej znajdę zajęcia, żeby nie obrastała w tłuszczyk :-) 

Powiem Ci że zajęcie to dobra sprawa na myslenie o czasem niepotrzebnych rzeczach a pracę w ogródku uwielbiam i choć mało będę miała czasu w tym roku bo remont to choć kwiecia w skrzynkach nasadze żeby dzidzia miała wesoło w ogródku
A starszy bracho podchodzi do roli profesjonalnie widać, gratulacje dla niego, pewnie zresztą już go wychwalasz że hej;-)Dobrze zeby M tez go chwalił (chwali?) bo wiadomo, facet na faceta się zapatruje. I koniecznie umów się do gina bo widać tydzień dziewczynek się zapowiada:-)
ale jak porycze to mi lepiej:-)
ale odkrywamy za to potęgę pieszczoty i pocałunku więc nie narzekam
Jaw czoraj zjadłam na raz kartonim galaretek w czekoladzie
a że jadłam tez inne cuda dziś od rana żołądek mnie ćmi więc dietka
super że mama do Ciebie przyleci i tym samym definitywnie widmo teściowej przegonione

i teraz front górnej szafki jak był frezowany tak teraz jest w połowie gładki bo się od ciepła wygładził

ja nie taki ciekawy bo na kanapie z żarciem
zabrzmiało to jakbym była jędzą
nie no, pewnie że czasem trzeba przymknąc oko, chodzi mi o to żeby nie przeginać bo rozpieszczeniec rośnie i nie jest mu łatwo potem w zyciu zwłaszcza radzić sobie z porażkami - wiem po sobie:-(
okropne to a dzis np. żołądek mnie ćmi więc kawy nie piję to juz wogóle zombi
no i do tego mam ten gorszy śpikowy dzień, masakra, cały nos zatkany i kicham jak głupia, miałam do pracy do kumpelek podjechac ale jak ja wyjdę z taka fontanną z nosa
no to leże.
ale remont musimy zrobić bo ciasno no i ten grzyb, nie może być przy dziecku malutkim.

tyle sie napisalam i zniklo

),jak budzik zadzwonil o 5 to myslalam ze przez okno go wyrzuce!!!Dziewczyny co na gardło????? Poradźcie bo nie wytrzymam tak mnie boli.
, ja gardło psikam tantum verde i jeszcze mam cukierki verbena szałwia, poza tym wspomagam się prenalenem i rutinoscorbinem.