reklama

Lipiec 2010

reklama
kurde mój żołądek to chyba jest z gumy - wsunęłam 3 białe kiełbasy i chyba się nie najadłam :-D
Ale muszę przystopować. Wczoraj przeczytałam, że dzieci leniwych w ciąży matek, mają w przyszłości tendencje do tycia :-D Już ja tej małej znajdę zajęcia, żeby nie obrastała w tłuszczyk :-)
Poczytam trochę o wózkach i wypiorę ręczniki. W końcu trzeba by było ...

Wiecie co - całą noc śniło mi się, że kradnę ze sklepu truskawki. Normalnie szok. To było takie realne... a teraz chyba mnie naszło znowu i będę musiała się przespacerować ;-)

Ostatnia edycja:
Kasik, współczuję gości, mam wielu znajomych z chłpacami w tym wieku i nie robią non stop takich ceregieli, ale jakiś występ każdmeu dziecku się zdarzy - prróbuje gdzie są granice:-)

Atabe, dobrze, że sama się nie spaliłaś, ja kiedyś jajka wstawiłam i usnęłam, M wrócił z pracy i śmierdziało spalenizną w całym domu, a ja spałam w najlepsze.

Dzamenka, ja tak śpię od paru dni, masakra, jestem niewyspana non stop, budzę się co godzinę i koniec.

Ja przez rwę, twardniejący brzuch, gardło i zeby miałam najgorszy weekend w tej ciąży:-(
Wczoraj wieczorem odkryłam uroki termoforu i spałam w nocy na nim (przy plecach) i przynajmniej rwa przeszła. Czuję sie fatalnie po prostu:-(

M wrócił na jeden dzień wczoraj i od razu go zagoniłam do obiadu, zabawy z Majką i zajęć domowych a ja cały dzień leżałam na sofie i dyrygowałam...Dzisiaj w nocy wyjechał znowu, buuuuu, już za nim tęsknię.

Dziewczyny co na gardło????? Poradźcie bo nie wytrzymam tak mnie boli.

Dzisiaj na allegro planuję zakupić koszule nocne i szlafrok, bo w sumie nie wiadomo czy w którymś moemncie nie trzeba będzie do szpitala czy coś to wolę miec wcześniej.

Ashka, moja Majka tez coś wczoraj fochy na maksa pokazywała, w końcu kazałam jej iść do drugiego pokoju, żeby sobie wszystko przemyślała - a ja raczej szybko się irytuję. Po czym za jakieś 10 min mnie wyrzuty naszły i poszłam zobaczyć co robi, a ona usnęła na sofie.

Gratulacje dla Perla:-)

wróciłam właśnie ze sklepu, miałam w planie "dłuższy" spacer po osiedlu, ale zimno i tak wieje, że błyskawicznie zarządziłam odwrót. Blee.
M wrócił ostatnio z wieściami, że do maja ma być zimno, a później z dnia na dzień lato:sorry2:

agatha biedna ty...gardlo wyplucz wodą z solą najlepiej tak co 2 godziny i psikaj sobie tantum verde, mi to pomogło.

perla witaj w gronie mamusiek curusiek:-D super!

Cześc słoneczka:tak:

Wstałam prawie o 11ej dzisiaj a wczoraj padłam jak kawka:baffled:

ashika no właśnie byłam ciekawa jak twój facho zareaguje, widać cierpliwy człek:tak:Powiem Ci że zajęcie to dobra sprawa na myslenie o czasem niepotrzebnych rzeczach a pracę w ogródku uwielbiam i choć mało będę miała czasu w tym roku bo remont to choć kwiecia w skrzynkach nasadze żeby dzidzia miała wesoło w ogródku:tak:A starszy bracho podchodzi do roli profesjonalnie widać, gratulacje dla niego, pewnie zresztą już go wychwalasz że hej;-)Dobrze zeby M tez go chwalił (chwali?) bo wiadomo, facet na faceta się zapatruje. I koniecznie umów się do gina bo widać tydzień dziewczynek się zapowiada:-)

kama no właśnie czasem tez nie wiem o co rycze:-pale jak porycze to mi lepiej:-)

Vanilka no właśnie też się czułam ostatnio jakbym zarosła jakimś cudem:-Dale odkrywamy za to potęgę pieszczoty i pocałunku więc nie narzekam:-D

mysza to na tym kiblu u teściowej mozna włosy suszyć:-DJaw czoraj zjadłam na raz kartonim galaretek w czekoladzie:baffled:a że jadłam tez inne cuda dziś od rana żołądek mnie ćmi więc dietka:dry:super że mama do Ciebie przyleci i tym samym definitywnie widmo teściowej przegonione:-p

gaja86 oj współczuję siedzenia długiego, ja po pół godzinie muszę się pokręcić bo kostka ogonowa tak napiernicza że w karku ja czuje:shocked2:

aneta-h bo ja z zagłębia:-)tak mnie zawsze gdziekolwiek jestem ludzie pytaja dlaczego po śląsku nie mówię no bo dla nich jest tu tylko śląsk i zawsze się tłumacze:tak:

atabe kochana jesteś usprawiedliwiona ciążą, mam nadzieję że M Ci nie wygadał;-)?Ja bez ciąży raz wstawiłam frytki i olej pociekł jakos po patelni, wchodzę w tu patelnia z zawartością płonie:baffled:i teraz front górnej szafki jak był frezowany tak teraz jest w połowie gładki bo się od ciepła wygładził:-p

mruczka nie dziwię sie że się wystraszyłaś , znamy to znamy, dobrze że już wszystko oki;-)

perla co za wiadomość! Bradzo się cieszę że spełniło się twoje pragnienie córuni i gratki wielkie:-)Już widzę twoje szaleństwo zakupowe:-D

kasik niestety wina to rodziców że ulegają, wcale nie trzeba dawać klapsa ani krzyczeć żeby dziecko oduczyć takich zachowań, wystarczy ignorancja - tak jak pisze tez Vanilka, małe sobie może krzyczeć i co z tego:-D

oczekiwanie jedyny plus kataru faktycznie że tego smaku glukozy nie odczujesz;-)

iwusia dobrze że zdrówko wróciło;-)

ania_pestka to miałas bardzo udany weekend:tak:ja nie taki ciekawy bo na kanapie z żarciem:-D

mruczka no niestety dzieci nie potrafią przegrywać ale nauczą się jak po fochu usłyszą że koniec gry:-pzabrzmiało to jakbym była jędzą:-Dnie no, pewnie że czasem trzeba przymknąc oko, chodzi mi o to żeby nie przeginać bo rozpieszczeniec rośnie i nie jest mu łatwo potem w zyciu zwłaszcza radzić sobie z porażkami - wiem po sobie:-(

ewcik daj znać po lekarzu czy coś Ci przepisał.

geperty to kuruj się kochana, zdrówko najwazniejsze.

tweenie ja śpiaczkę mam bez przerwy, praktycznie od kiedy otwieram rano oczy:-pokropne to a dzis np. żołądek mnie ćmi więc kawy nie piję to juz wogóle zombi:dry:no i do tego mam ten gorszy śpikowy dzień, masakra, cały nos zatkany i kicham jak głupia, miałam do pracy do kumpelek podjechac ale jak ja wyjdę z taka fontanną z nosa:confused:no to leże.

Muszę zrobić szkic domu bo jakaś M znajoma ma projektanta nam znaleźć i wyceni nam koszt projektu, mam nadzieję że znajdzie jakiegoś tańszego bo jak pytałam "na mieście" ok. 3000 kosztuje, makabra:no:ale remont musimy zrobić bo ciasno no i ten grzyb, nie może być przy dziecku malutkim.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tyle sie napisalam i zniklo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na poczatek PERLA serdecznie gratuluje!!
Ashika mowisz ze ten tydzien na dziewczynki?to ja zmieniam moja wizyte:tak:

ja juz po pracy i czas poleniuchowac:-)u nas wczoraj pierwsze przytulanki od ho ho,normalnie jak dziewica znowu i dzisiaj moja pani mnie boli:zawstydzona/y:

mysle co tutaj na obiad wyczarowac...

madzia,aneta
fajnie sie macie ze razem do lekarza mozecie isc,czy pozniej spacerki,zazdroszcze strasznie.

a ja dzisiaj w koncu przespalam cala noc(seksik to jednak lekarstwo na wszystko:-D),jak budzik zadzwonil o 5 to myslalam ze przez okno go wyrzuce!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry